KIRŞEHİR’DE TRANSFER ATAĞI

Yeşil-beyazlılar, teknik direktörlük görevine Taner Öcal’ın getirilmesinin ardından kadrosuna 3 futbolcu birden kattı…

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) 2.Ligi'nde mücadele edecek olan Kırşehir Belediyespor, daha önce prensipte anlaşmaya vardığı Nazilli Belediyespor'dan Onur Karakabak, Sancaktepespor'dan Erbay Eker ve İsmail Düzgün ile anlaşmaya vardı.
Bu 3 oyuncu önceki gün kulüp binasında Başkan Osman Uçar ile birlikte kendilerini yeşil-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı...
Kırşehir Belediyespor transfer çalışmaları çerçevesinde önceki gün Güneykent tesisinde 3 futbolcuyla resmi olarak anlaştı.
İmza töreni öncesinde, Kırşehir Belediyespor Başkanı Osman Uçar, “Kırşehir Belediyespor olarak play-off’ta oynayacak bir takım kurmaya çalışıyoruz. Biz Kırşehirliler Kırşehir Belediyespor’a göre herkesten şunu istiyoruz, Sabır. Bize zaman tanısınlar açık ve net konuşuyorum Kırşehir’e ve Kırşehir Belediyespora yakışır oyuncular alacağız ve onlarla sözleşme imzalayacağız. Söylediğim gibi sabredelim her şey çok güzel olacak. Öncelikle bizlere bu imkanı sunan ve her zaman bizlerin yanında olup desteğini esirgemeyen Selahattin başkanıma teşekkür ederim. Bize her koşulda yardımcı oluyor daha sonra da yönetim olarak Mehmet başkanıma teşekkür ederim o da bize her zaman yardımcı oluyor. Şimdi bugün 3 tane futbolcu transfer edeceğiz ve sözleşme imzalayacağız inşallah bir terslik olmazsa ilerleyen günlerde de futbolcu transferleri devam edecek. Ayın 22’sinde de sezonu açacağız. Bu şekilde bir kamu programımız olacak” açıklamasında bulundu.
Başkan Osman Uçar’ın konuşmalarının ardından transfer olan 3 futbolcuda basın mensuplarına birer açıklamalarda bulundu.
Onur Karakabak: “Nazilli spordan geldim sol bek mevkiisinde oynuyorum. Buraya hocamızın talebi doğrultusunda geldim. Ben zaten Kırşehirsporu takip ediyordum,biliyordum. 2. Lig için gerçekten çok iyi bir çıkış yakaladık. Güzel bir başarı gerçekleştirdiler. İnşallah bu sene de şampiyonluk yolunda gerek şehrimize layık olmak gerekse bizi buraya getiren özellikle bizi buraya getiren Selahattin başkanımız elinden geleni yapıp bize yardımcı oldu. Kırşehir’in başarıya sürükleneceğine inanıyorum. Şimdiden hepimize hayırlı olsun” dedi.
İsmail Düzgün: “Forvette sol bek mevkilisinde oynuyorum. Selahattin başkanımızın yüksek ricasından dolayı bu şekilde gelme kararı aldım ve anlaştık. Sonuç olarak bu sene kulüpte hedef var ve bizde bu hedefe uyacağız. Buradaki arkadaşlara zaten güveniyoruz. İnşallah güzel bir sezon geçireceğiz. Takım olarak hocalarımızla ,takım arkadaşlarımızla iyi bir sezon geçirip hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Erbay Eker: “Yaklaşık 6-7 yıldır Sancaktepe belediye sporda oynuyorum. Buraya gelmemdeki en büyük sebep aslında her şeyin net ve açık olması,dürüst bir ortam olması. Selahattin başkanımıza çok teşekkür ederiz. Her şeyi bir yerde konuşursak hiçbir değişiklik olmadan inşallah hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum” açıklamasında bulundu.
ONUR KARAKABAK KİMDİR?
8 Nisan 1992 yılında Zonguldak’ta dünya gelen Onur, aktif futbol kariyerine 2005 yılında Zonguldak’ın ilçe takımlarından olan Çaycumaspor’da başladı.
Çaycumaspor’da 3 sezon forma giydikten sonra 2006 yılında Sakaryaspor’a transfer oldu. Yeşil-siyahlı takımda 5 sezon görev yaptıktan sonra Fenerbahçe Spor Kulübüne transferi gerçekleşti. Fenerbahçe’de 1 yıl forma giymesinin ardından tekrar Sakaryaspor’a transfer oldu ve hemen ardından bir daha Fenerbahçe’ye gitti.
Fenerbahçe spor kulübü ile git gelli transferler gerçekleştiren Onur, daha sonra sırasıyla, Mersin İdmanyurdu, Manisaspor, Gaziosmanpaşaspor, Derincespor, Bandırmaspor, Kahramanmaraşspor, Bayburt İl Özel İdarespor, Pendikspor ve son olarak Nazillispor formaları giydi.
Onur Karakabak’ın Türkiye Futbol Federasyonu kayıtlarına göre U-21 Ligi’nde 16 maçta 1 gol, Türkiye Kupasında 9 maçta 1 gol, TFF 3.Ligi’nde 73 maç, TFF 2.Ligi’nde 79 maçta 1 gol, Süper Ligde 2 maç, Özel Turnuva ve kupalarda 14 maç, Özel karşılaşmalarda 21 maç, Dünya şampiyonasında 4 maç, DSGL Türkiye Şampiyonasında 3 karşılaşma, Deplasmanlı Süper Gençler Ligi’nde 22 maçta 5 gol, Avrupa Futbol Şampiyonasında ise 8 karşılaşmada görev yaptı.
ERBAY EKER KİMDİR?
3 Temmuz 1991 yılında Hatay’ın İskenderun ilçesinde dünyaya gelen Erbay, futbol kariyerine 2003 yılında Karaağaçspor’da başladı. Karaağaç’ın formasını 4 yıl giydikten sonra 2007 yılında İstanbul ekibi Eyüpspor’a transfer oldu. 1 yıllık Eyüp macerasının ardından Sivasspor’a 2008 yılında transfer olan Erbay Eker, 2 yıl kırmızı-beyazlı takımın formasını giydikten sonra 4 yıl boyunca transfer olduğu Bağcılarspor kulübüne transferi gerçekleşti. Bağcılar kulübü ile 4 yıllık kariyeri sonrasında sırasıyla Kırklarelispor, Eyüpspor, Bakspor ve son olarak Sancaktepe Belediyespor kulübünde forma giydi.
Erbay Eker’in Türkiye Futbol Federasyonu kayıtlarına göre U-21 Ligi’nde 27 maçta 1 gol, Türkiye kupasında 9 karşılaşma, TFF 3.Ligi’nde 173 maçta 2 gol, TFF 2.Ligi’nde 91 maç, Deplasmanlı Süper Gençler Ligi’nde ise 18 karşılaşmada forma giydi.
İSMAİL DÜZGÜN KİMDİR?
22 Nisan 1991 yılında Bulgaristan’da dünyaya gelen İsmail, futbola 2007 yılında Kavaklıspor’da başladı. Kavaklı’nın formasını 2 yıl terleten İsmail, 2008 yılında 4 yıl boyunca formasını giyeceği İstanbul ekibi Güngörenspor’a transfer oldu. Güngörenspor’dan sonra Edirnespor, Silivrispor, Manisa Büyükşehir Belediyespor ve son olarak Sancaktepe Belediyespor’da forma giydi.
İsmail Düzgün’ün Türkiye Futbol Federasyonu kayıtlarına göre U-21 Ligi’nde 36 maçta 8 gol, Türkiye Kupası’nda 11 maç, TFF 3.Lig 111 maçta 38 gol, TFF 2.Ligi’nde 61 maçta 18 gol, Deplasmanlı Süper Gençler Ligi’nde 24 maçta 6 gol, Bölgesel Amatör Ligi’nde ise 21 maçta 5 gol atma başarısı gösterdi.(HABER: SALİH GÜNER)