Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nde ve İl Spor Merkezleri’nde Yaz Spor Okulları faaliyetleri kapsamında açılan Tekvando antrenmanları büyük ilgi var.

Şehrimizde çeyrek asırda Taekwondo sporuna hizmet eden ve binlerce gence tekvandoyu sevdiren Tekvando antrenör Salim Demir, yaz mevsiminde de en iyi şekilde değerlendiriyor.

2023 yılında Kırşehir Taekwondo sporcuları zirveye taşımak için daha çok çalışmak isteyen Salim Demir, “Kırşehir’de çocuklarımızı ve gençlerimizi spora kanalize etmek için yıllardır çalışıyoruz. Tekvando sporuna ilginin her geçen gün daha da artması bizleri sevindiriyor. Bu spor öyle belli bir süre için yapılan bir spor değil. Burada yetiştirdiğimiz nice başarılı tekvandocu çıkmış, hem ilimizi; hem de ülkemizi ulusal ve uluslararası şampiyonlarda en iyi şekilde temsil etmişlerdir.  Çünkü tabandan yetişen sporcular boşluk vermeden uzun yıllar bu sporu içinde kalıyor. Tabi insanlar huzuru bulduğu yerde kalmak ister ve spor ile olan bağını hiçbir zaman bırakmaz. Ben şahsım adına sporcularımda yalnız hocaları olmanın dışında yeri geldiği zaman bir arkadaş bir baba sıcaklığı içerisinde çalışmalarımızı devam ettirirken spor ile huzuru bir arada yaşatıyoruz. Eğitim hayatlarıyla da ilgimizi üzerlerinden çekmeyip büyük bir aile olmanın vermiş olduğu sıcaklık ile sporcularımızı koşul gözetmeksizin her daim yanlarında olmaya da devam edeceğiz” dedi.

200 kişilik bir ekip ile olan çalışmalarında en büyük desteği Kırşehir İl Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin’den aldığını belirten Demir, anne ve babaları çocuklarını spora teşvik etmelerini sözlerine ekledi. (HABER: CUMHUR ASLAN)