Yeşil-Beyazlı ekibimiz yarın deplasmanda Uşakspor’la karşı karşıya gelecek…

KIRŞEHİR’DE PUAN KAYBINA ARTIK TAHAMMÜL YOK!

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve son haftalarda içeride ve dışarıda aldığı başarısız sonuçlarla play-off hattından uzaklaşıp, küme düşme hattına doğru inen Kırşehir Belediyespor, yarın deplasmanda Uşakspor’la karşılaşacak. 

Krışehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, artık puan kaybına tahammülleri kalmadığını belirterek, Uşakspor ve ardından hafta içi Zonguldakspor’la oynayacakları maçlardan en iyi sonuçları alarak yeniden çıkışa geçmek istediklerini açıkladı.

Başkan Bulut, “Takımımızda son haftalarda bir şanssızlık yaşanıyor. İyi mücadele ediyoruz, ama sonuca gidemiyoruz. İnşallah bundan sonraki maçlarda alacağımız sonuçlarla üst sıralara doğru çıkarız. Bu nedenle taraftarlarımızın takımımıza desteğini esirgememesini istiyoruz” dedi.

Uşakspor’u yenerek rakiplerinin de puan kaybetmesiyle tekrar play-off umutlarını tazelemek isteyen Kırşehir Belediyespor, Cumartesi günü saat 14.00’te Uşak 1 Eylül Stadyumunda  Uşakspor’la oynanacak.

Ligde en son 1922 Konyaspor’u 2-1’le geçen yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya galibiyetinin ardından çıktığı 5 maçtan galibiyeti yüzü göremeyen Kırşehir Belediyespor, Erzincanspor’la sahasında 1-1 berabere kaldı ve ardından Tarsus İdmanyurdu’na 1-0 yenilirken, Ispartaspor’la 2-2 berabere kaldı.

İçeride ve dışarıda aldığı üst üste puan kayıplarıyla play-off hattından uzaklaşan yeşil-beyazlı temsilcimiz deplasmanda Akhisarspor’a ve son oynadığı maçta Pendikspor’a tek golle kaybederek 5 maçtır güç puana hasret kaldı.

Kendisi gibi son haftalarda başarısız sonuçlar olan rakip Uşakspor, Kırşehir Belediyespor’un 1 puan gerisinde 13’üncü sırada yer alıyor. Evinde oynadığı maçlarda Erzincanspor’u 1-0, Nazilli Belediyespor, Akhisarspor, Eskişehirspor’u 2-1, Pazarspor’u 2-0’lık skorla geçmeyi başaran Uşakspor, bu galibiyetlerin ardından Pendikspor ve Şanlıurfaspor’la 0-0, Amedspor, 1922 Konyaspor’la 1-1, Tarsus İdmanyurdu ile 2-2 berabere kaldı. Bucaspor’a 2-1, Ispartaspor’a 1-0, Zonguldakspor’a ise 3-0 mağlup oldu.

Bu sezon evinde oynadığı maçta 13 maçta 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi alan Uşakspor, rakip filelere attığı 14 gole karşılık kalesinde ise 13 gol gördü. (HABER: SALİH GÜNER)