TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve haftayı Zonguldakspor maçı ertelendiği için boş geçiren temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Pazar günü sahasında konuk edeceği Bucaspor maçının hazırlıklarını neşe içinde sürdürüyor.

Zonguldak’ta maç yapmadan dönen yeşil-beyazlı ekibimiz, bu hafta sonunda kendisi gibi play-off hedefleyen İzmir ekibi Bucaspor ile zorlu bir maça çıkacak.

İlk yarıda rakibini deplasmanda mağlup eden Kırşehir Belediyespor, puan cetvelinden hızla yukarıları çıkmak için Bucaspor’u yenerek rakibini eli boş göndermek.        

Bucaspor karşısında galibiyetten başka düşüncesi olmayan yeşil-beyazlı ekibimiz, sahasındaki maçı kazanıp hem rakibine yaklaşmak, hem de play-off’ta iddialı bir konuma gelmeyi planlıyor.

Son 4 maçta sadece 1 galibiyet alan Kırşehir Belediyespor, artık seri bir galibiyet almanın hesaplarını yapıyor.

Ara transferde takımdan dört futbolcusunu başka kulüplere gönderen, kendisi de üç futbolcu ile takviye güçlendiren Kırşehir Belediyesporda tek hedef mutlak kazanmak.

Yeşil-beyazlı ekibimizin Teknik Direktörü Hakan Karaca, Pazar günü oynayacakları rakiplerinin gücünü çok iyi bildiklerini, ama kendilerinin de her şeye rağmen kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Rakibin oyun sistemine göre kafasında onbir oluşturan Kırşehir Belediyespor’un hocası, Güneykent sahasında yapılan Çarşamba idmanında futbolcularına yapmaları gerekenleri bir bir anlattı. Futbolcularla yakın diyalog halinde olan Karaca, eksik ve hatalı uygulamalar sırasında çalışmayı durdurup tekrar üzerine tekrarla futbolcuların doğruyu bulmalarını sağlıyor.

Kırşehir Belediyespor, Bucaspor maçında ideale yakın ilk 11’le sahaya çıkacak. Rakibinin oyun tarzına göre kadro oluşturan Hakan Karaca, maç gününe kadar bir aksilik olmazsa kafasındaki ilk 11’i sahaya sürecek. (HABER: SALİH GÜNER)