Yeşil-beyazlı ekibimiz play-off’taki güçlü rakibi Bodrumspor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek

KIRŞEHİR ZOR VİRAJDA!..

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve son maçında Karacabey Belediyespor’u uzatmada attığı golle mağlup ederek, üç puanla kapatan Kırşehir Belediyespor, yarın kendisi gibi grupta play-off hedefleyen Muğla ekibi Bodrumspor’la deplasmanda karşılaşacak.  
Kırşehir Belediyespor, Bodrumspor’u yenerek hem rakibini play-off hattı dışına atmayı, hem de kalan haftalarda ilk 5 içinde rahat bir nefes almayı hedefliyor. Zira Bodrumspor karşısında alınacak olan olası kötü bir skor yeşil-beyazlı ekibimizi bir anda Play-Off dışına atıyor. 
Bodrumspor ile Kırşehir Belediyespor arasındaki mücadele yarın saat 15.00’da Bodrum İlçe Stadyumunda oynanacak. Hatırlanacağı gibi ligin ilk yarısında Ahi Stadyumunda oynanan karşılaşmayı temsilcimiz 3-0’lık net bir skorla kazanmıştı.
Temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Bodrumspor maçı öncesi 14 deplasman maçına çıktı. Yeşil-beyazlı ekibimiz bu 14 maçın 5’inden galip ayrılırken, 5 maç berabere kalıp 4’te yenilgi aldı.
Kırşehir Belediyespor bu 14 maçta Kastamonuspor’u, Kırklarelispor’u, 1922 Konyaspor’u 1-0, Elazığspor’u 5-3, Vanspor’da 2-1 yenmeyi başardı. Yeşil-beyazlı ekibimiz Karacabey Belediyespor’la 2-2, Mamak FK’yla 1-1, Pazarspor ve Etimesgut Belediyespor’la 0-0, son olarak ta Sakaryaspor’la 1-1 berabere kaldı. Kırşehir Belediyespor deplasman maçlarında Turgutluspor’a 1-0, Eyüpspor ve Serik Belediyespor ve Tarsus İdmanyurduna da 2-1’lik skorlarla mağlup olmaktan kurtulamadı.
Genel olarak bakıldığında bu sezon 14 deplasman maçına çıkan Kırşehir Belediyespor, oynadığı bu 12 maçın 5’ini kazanmayı başardı. 5 maçtan da beraberlikle ayrılan yeşil-beyazlı ekibimiz 4 maçı da eli boş döndü. Bu oynadığı 14 maçta rakip filelere 17 gol atarken, kalesinde de 15 gol gördü.
Kırşehir Belediyespor’u yarın kendi sahasında konuk edecek olan Bodrumspor, bu zorlu 90 dakikaya gelene kadar evinde 15 karşılaşma oynadı. Muğla temsilcisi bu 15 maçın 8’inden 3, 4’ündünde ise 1 puanla ayrılırken, 3 karşılaşmadan ise puansız ayrıldı.
Muğla’nın yeşil-beyazlı ekibi bu sezon evinde Kastamonuspor’u, Turgutluspor’u 4-1,Karacabey Belediyespor’u 2-1, Mamak FK’yı 7-1, Etimesgut Belediyespor’u, Vanspor’u 1-0, 1922 Konyaspor’u 5-1, Tarsus İdmanyurdu’nu 3-1’lik skorla yenmeyi başardı. 
Bodrumspor, Kırklarelispor’la 0-0, Sivas Belediyespor, Elazığspor ve Serik Belediyespor’la da 2-2’lik skorla berabere kaldı.
Yeşil-beyazlı ekip evinde Eyüpspor’a, Pazarspor’a 2-1, Sakaryaspor’a da 1-0’lık skorla mağlup oldu. Kırşehir Belediyespor maçına gelene kadar evinde 15 karşılaşmayla çıkan Bodrumspor, bu 15 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 3’te yenilgi aldı. Bu 15 karşılaşmada rakip filelere 35 gol atarken, kalesinde ise 19 gol gördü. (HABER: SALİH GÜNER)