TFF 2.Lig, Beyaz Grup’ta mücadele eden ve önce deplasmanda Pazarspor’u, ardından de evinde Amedspor’u tek golle yenerek tüm dikkatleri üzerine çeken Kırşehir Belediyesporbu hafta sonunda evinde karşılaşacağı Zonguldakspor maçının hazırlıklarını  yoğun şekilde sürdürüyor. 
Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu yönetiminde Zonguldakspor maçının hazırlıklarını dün Güneykent Tesisleri’nde devam eden yeşil-beyazlılarda moraller oldukça yüksek.
2’de 2 yapan Kırşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu, futbolcuların rehavete girmemesi için Zonguldakspor maçına motive etmeye çalışıyor.
Zonguldakspor maçının hazırlıkları çerçevesinde dün Güneykent Tesisi’nde yapılan antrenmandan önce teknik direktör Hakkı Hocaoğlu futbolcularla sahada bir toplantı yaptı.
Geçtiğimiz hafta Amedspor maçını değerlendiren yeşil-beyazlı hoca 1-0’lık maçın ardından yapılan hataları dile getirirken, Zonguldakspor maçının önemine dikkat çekti.
Tecrübeli teknik adam orta sahada futbolcular ile yaptığı toplantının ardından sonra ısınma ile başlayan antrenman, 5’e 2 pas çalışmasının ardından topla teknik çalışmasıyla sürdü.
Süreli koşular ile devam eden antrenman daha sonra taktik ağırlıklı çift kale maçla devam etti. Taktik ağırlıklı geçen çift kale maçta futbolcuların bir hırslı oldukları gözlendi.
Teknik direktör Hakkı Hocaoğlu, özellikle yarı sahada yapılan taktik ağırlıklı çift kale maç sırasında futbolculara sürekli motive edici sözler söyledi.
Pazar günü sahasında zorlu Zonguldakspor maçından 3 puan çıkartmayı hedefleyen Kırşehir Belediyespor’da hazırlıklar tam gaz devam edecek.
Öte yandan Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, Zonguldakspor maçına ilişkin kendilerinin zor bir karşılaşma beklediğini ve 3 puanı taraftarların önünde alıp yoluna emin adımlarla devam edeceklerini söyledi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz grupta 2’nci haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Amedspor’u 1-0’lık skorla geçerek lige iyi bir başlangıç yapan ve oynadığı iki maçı da kazanarak liderlik koltuğuna oturan Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Hakkı Hocaoğlu, Kırşehir'de taraftar desteğini bildiklerini ve taraftarları yanlarında görmek istediklerini belirtti.
Yeni baştan kurulan bir takım olmalarına ve eksikliklerine rağmen iki maçı kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Hocaoğlu, Amed maçı sonrası sosyal hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, "Ligin başlangıç maçı Pazarspor deplasmanı sonrası içerideki Amedspor maçının kazanılması taraftarımızla buluşmamız açısından da önemliydi. Biz taraftarımızı üzmek istemiyoruz" dedi. 
1,5 yıl sonra taraftarın karşısında oynamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten  Hocaoğlu, "Yeni kurulmuş bir takım sayılırız. Bazı eksiklerimiz var. Eksikliklere rağmen Amed karşısında fark açabilirdik. Biz, sürekli mücadele eden ve koşturan bir takımız. Bizler şehir için ve taraftar için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Uzun bir aradan sonra taraftarlarımızın karşısına çıkıp, zor bir maçı da kazandığımız için mutluyuz" ifadelerine yer verdi.
Amedspor’un kaliteli bir takım olduğuna dikkat çeken Hocaoğlu, buna rağmen 90 dakika canla başla mücadele eden bir takım oyarak kazanmasını bildiklerini söyledi.
Haftayı maç yapmadan geçireceklerini, ama bu boşluğu da çok iyi değerlendirerek daha çok çalışacaklarını belirten Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Hakkı Hocaoğlu, “Kastamonuspor’un ligten çekilmesi nedeniyle bu hafta maçımız yok. Dolayısıyla biz de bu boşluğu çok iyi değerlendirip, eksikliklerimizi gidermenin çabası içinde olacağız. İnşallah bir dahaki hafta evimizde oynayacağımız Zonguldakspor maçına çok iyi hazırlanacağız” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)