TFF 2'nci Lig İkinci Grup'ta pazar günü evinde oynayacağı Bergama Belediyespor karşılaşmasında alacağı galibiyetle ikinci kez üst üste şampiyon olmanın hesapları yapan Kırşehir Belediyespor, bu maçın hazırlıklarını yaparken, Kırşehir adeta yeşil-beyazlı bayrak ve pankartlarla süsleniyor.
Geçen yıl Bölgesel Amatör Lig’te şampiyon olarak yıllar sonra 3. Lig’e yükselen, bu sezon da 2. Grup’ta lider konumda bulunan Kırşehir Belediyespor’un bu başarısı Türkiye’ye örnek gösteriliyor.
Kırşehir’in futboldaki başarısı takdirle karşılanırken, yeşil-beyazlılar Pazar günü Ahi Stadı’nda ikinci kez şampiyonluk mutluluğunu yaşamanın hazırlığında. Maç öncesi şehrimizin ana caddeleri ile çarşı adeta yeşil-beyazlı renklerle süslendi. Esnaflar, tüccarlar ve sanayiciler ile taraftarların yaptırdığı yeşil-beyazlı dev pankart ve bayraklar Kırşehir Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri tarafından asılmaya başlandı.
Hafta sonunda Pazar deplasmanında aldığı bir puanla şampiyonluk yolunda önemli bir mesafe alan yeşil-beyazlılar Pazar günü saat 15.30’da Ahi Stadı’nda Bergama Belediyespor’u yenmesi halinde adını Türkiye 2. Ligi’ne yazdıracak.
Ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluk yolunda önemli bir mesafe kat eden Kırşehir Belediyespor ve Kırşehir şampiyonluk havasına girdi.
Harekete geçen Kırşehir’deki bir grup Kırşehirspor gönüllüsü harekete geçerek, “Bayrağını as, takımına sahip çık!” kampanyası başlattı ve kampanya büyük ilgi gördü. Kırşehir’i yeşil-beyazlı bayraklarla süsleniyor.
Kırşehir Gönülleri, “Ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluk yolunda büyük mesafe kat ettik. Yıllar sonra şampiyon olarak 2. Lige yükselmek istiyoruz. Bu hafta Bergama Belediyespor’u yenerek şampiyon olacağız. Bu süreçte Kırşehirliler de takımlarına maddi ve manevi destek vermeli. Biz de bu amaçla Kırşehir’i bir baştan bir başa yeşil-beyazlı bayrak ve pankartlarla süslüyoruz” dediler.
Kırşehir Gönüllülerinden, esnaf hemşehrimiz Ramazan Karabulut ta devasa bir yeşil-beyaz pankart yaptırarak Belediye kavşağına astı. Bütün taraftarları ev ve işyerlerine, ya da cadde ve meydanlara asarak şampiyon adayı Kırşehir Belediyespor’a destek vermelerini istedi.
Ramazan Karabulut, “Verdiğimiz emeklerin karşılığını alacağız. Bergama Belediyespor’u da yenerek tarih yazacağız ve üst üste ikinci kez şampiyonluk mutluluğu yaşayacağız" dedi. (HABER: SALİH GÜNER)