Teknik Direktörü Taner Öcal, güçlü Kahramanmaraşspor maçı öncesi hedefini açıkladı: “Kazanmak için çıkacağız”

TFF 2.Lig, Kırmızı Grup 11’inci hafta maçında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, ligin güçlü ekiplerinden Kahramanmaraşspor’u konuk edecek. Pazar günü Ahi Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.
Ligde topladığı 20 puanla 4’üncü sıraya kadar yükselen yeşil-beyazlılar, taraftarının önünde Kahramanmaraşspor’u da yenerek bu istikrarını sürdürmek istiyor.
KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ
Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taner Öcal, Pazar günü Kahramanmaraşspor ile oynayacakları maça çok iyi hazırlandıklarını ve moral olarak çok iyi bir durumda olduklarını ifade ederken, galibiyetten başka bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.
Öcal “Son 3 maçımızı kazandık. Çok moralliyiz. Puan cetvelinde orta sıralarında yer alan zorlu ve güçlü bir rakiple oynayacağız. Kazanacağız. Tüm planlarımızı bu doğrultuda yaptık. Başka bir şey düşünmüyoruz. Saha ve seyirci avantajını lehimize çevireceğiz” açıklamasında bulundu.
Saha ve seyirci avantajına sahip olduklarını ve bunu en iyi şekilde kullanacaklarını kaydeden deneyimli teknik adam, sabırlı bir oyun anlayışı ile galibiyete uzanacaklarına inandığını ifade ederken, “Şu anki moral motivasyonumuz ve maç öncesi hazırlığımız, sakatların da düzelmesiyle en üst seviyede. Bu maç, tam bir taktik maçı olacak. Sabırlı olacağız, her zaman dilimini hesaplayarak oynayacağız. Taraftarımızın da desteği ile kazanacağımıza inanıyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. Bu maç bizim açımızdan çok büyük bir öneme sahip. Bu yüzden, taraftarlarımızdan tribünleri doldurup sadece ve sadece takımlarına destek olmalarını istiyoruz. İnşallah onlara galibiyet sevinci yaşatacağız” dedi.
2.Lig Kırmızı gruba harika bir başlangıç yaparak Eyüspor, Kastamonuspor ve Bayburt İl Özel İdarespor’u yenerek 3’te 3 yapıp Ligi’n 3’üncü haftası itibariyle zirvede yer alan Kırşehir Belediyespor 4’üncü haftadan 7’nci haftaya kadar aralıksız 4 karşılaşmada galibiyet yüzü göremedi. Ligin 4’üncü haftasında sahasında Elazığspor’a ardından Tuzlaspor’a mağlup olan yeşil-beyazlılar, evinde peş peşe Sakaryaspor ile 0-0, Bandırmaspor’a karşı son dakika golüyle sahadan 2-2’lik eşitlikle ayrılarak evinde 4 puan kaybeden yeşil-beyazlıların imdadına Niğdespor yetişti. Ligin son sırasında yer alan Niğdespor karşısında sahadan 3-1’lik skorla galip gelerek 4 maçlık galibiyet özlemini noktalayan Kırşehir temsilcisi bu maçın ardından sahasında Kardemir Karabükspor’u geçtiğimiz haftada deplasmanda Bodrumspor’u yenerek çıkışını sürdürdü.
Kırşehir Belediyespor’un Pazar günü sahasında karşılaşacağı Kahramanmaraşspor ise oynadığı 10 karşılaşmada 15 puan toplayarak 9’uncu sırada yer alıyor.
Kırşehir Belediyespor ile Kahramanmaraşspor’u karşı karşıya getiren maç Pazar günü Ahi Stadyumunda saat 13.30’da başlayacak. Bu zorlu karşılaşmayı ise Bursa bölgesinden Hasan Kaçar yönetecek.
KIRŞEHİR BELEDİYESPOR’UN KALAN MAÇLARI
11.HAFTA: 3 Kasım Pazar: Kırşehir Belediyespor-Kahramanmaraşspor
12.HAFTA: 10 Kasım Pazar: Ergene Velimeşespor-Kırşehir Belediyespor
13. HAFTA: 17 Kasım Pazar: Kırşehir Belediyespor-Utaş Uşakspor
14.HAFTA: 23 Kasım Cumartesi: Ankara Demirspor-Kırşehir Belediyespor
15.HAFTA: 1 Aralık Pazar: Kırşehir Belediyespor-Sivas Belediyespor
16.HAFTA: 8 Aralık Pazar: Etimesgut Belediyespor-
17. HAFTA: 15 Aralık Pazar: Kırşehir Belediyespor-Vanspor
KIRŞEHİR BELEDİYESPOR VE RAKİPLERİN KALAN MAÇLARI
11.HAFTA: Birevim Elazığspor-Utaş Uşakspor A.Ş., Tuzlaspor A.Ş.-Ergene Velimeşe, Bandırmaspor Baltok-Bodrum B.Bodrum, Bayburt Özel İdare Spor-Ankara Demirspor, Niğde Anadolu FK-Kardemir Karabük, Kırşehir Belediye Spor-Kahramanmaraşspor, Kastamonuspor 1966-Sivas Belediye Spor, Eyüpspor - Etimesgut Belediye, Sakaryaspor A.Ş.-Vanspor FK.
12.HAFTA: Etimesgut Belediyespor-Kastamonuspor 1966, Bodrum B.Bodrumspor-Niğde Anadolu FK., Sivas Belediye Spor-Bayburt Özel İdare, Vanspor FK-Eyüpspor, Kahramanmaraşspor A.Ş.-Bandırmaspor Baltok, Kardemir Karabükspor-Sakaryaspor A.Ş., Ankara Demirspor-Birevim Elazığspor, Ergene Velimeşe Spor-Kırşehir Belediye, Utaş Uşakspor A.Ş.-Tuzlaspor A.Ş.
13.HAFTA: Kardemir Karabükspor-Bodrum B.Bodrum, Birevim Elazığspor-Sivas Belediye Spor, Tuzlaspor A.Ş. Ankara Demirspor, Bayburt Özel İdare Spor-Etimesgut Belediye, Bandırmaspor Baltok-Ergene Velimeşe, Niğde Anadolu FK-Kahramanmaraşspor, Kırşehir Belediye Spor-Utaş Uşakspor A.Ş., Kastamonuspor 1966-Vanspor FK, Sakaryaspor A.Ş.-Eyüpspor.
14.HAFTA: Eyüpspor-Kastamonuspor 1966, Etimesgut Belediyespor-Birevim Elazığspor, Bodrum B. Bodrumspor-Sakaryaspor A.Ş., Sivas Belediye Spor-Tuzlaspor A.Ş., Vanspor FK-Bayburt Özel İdare, Ankara Demirspor-Kırşehir Belediye, Kahramanmaraşspor A.Ş.-Kardemir Karabük, Utaş Uşakspor A.Ş.-Bandırmaspor Baltok, Ergene Velimeşe Spor-Niğde Anadolu FK.
15.HAFTA: Kardemir Karabükspor-Ergene Velimeşe, Birevim Elazığspor-Vanspor FK, Kahramanmaraşspor A.Ş.-Bodrum B. Bodrum, Tuzlaspor A.Ş.-Etimesgut Belediye, Bandırmaspor Baltok-Ankara Demirspor, Bayburt Özel İdare Spor-Eyüpspor, Niğde Anadolu FK-Utaş Uşakspor A.Ş., Kırşehir Belediye Spor-Sivas Belediye Spor, Kastamonuspor 1966-Sakaryaspor A.Ş.
16.HAFTA: Kastamonuspor 196-Bayburt Özel İdare, Etimesgut Belediyespor-Kırşehir Belediye, Eyüpspor-Birevim Elazığspor, Sakaryaspor A.Ş.-Kahramanmaraşspor, Sivas Belediye Spor-Bandırmaspor Baltok, Vanspor FK-Tuzlaspor A.Ş., Ankara Demirspor-Niğde Anadolu FK, Ergene Velimeşe Spor-Bodrum B.Bodrum, Utaş Uşakspor A.Ş.-Kardemir Karabük.
17.HAFTA: Kardemir Karabükspor-Ankara Demirspor, Kahramanmaraşspor A.Ş.-Ergene Velimeşe, Birevim Elazığspor-Kastamonuspor 1966, Tuzlaspor A.Ş.-Eyüpspor, Bayburt Özel İdare Spor-Sakaryaspor A.Ş., Bandırmaspor Baltok-Etimesgut Belediye, Niğde Anadolu FK-Sivas Belediye Spor, Kırşehir Belediye Spor-Vanspor FK, Bodrum B. Bodrumspor-Utaş Uşakspor A.Ş. (Haber: SALİH GÜNER)

MARAŞ MAÇININ HAKEMLERİ BELLİ OLDU



TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı grup 11’inci hafta maçında Kırşehir Belediyespor’un kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Kahramanmaraşspor maçının hakem triyosu belli oldu.
Merkez Hakem Kurulu’ndan (MHK) yapılan açıklamaya göre 3 Kasım Pazar günü Ahi Stadyumunda oynanacak olan Kırşehir Belediyespor-Kahramanmaraşspor maçını Bursa bölgesinden Hasan Kaçar yönetecek. Hasan hocanın zorlu 90 dakika boyunca yardımcılıklarını ise Kocaeli bölgesinden Cankut Gönenç, Çanakkale bölgesinden ise Tuncay Ercan yapacak. Mücadelenin 4’üncü hakemliğine ise Sakarya bölgesinden Levent Gümüşdere atandı.
Öte yandan Kırşehir Belediyespor-Kahramanmaraşspor maçının gözlemciliğini Hüseyin Özçelik, temsilciliklerini ise Ersel Kılıç, Halit Uğurlu yapacak. (Haber: SALİH GÜNER)