Son haftalarda aldığı galibiyetlerle zirve iddiasını sürdüren Yeşil-beyazlı ekibimiz Pazar günü saat 13.30’da Ergene Velimeşespor’la karşılaşacak…

KIRŞEHİR, TEKİRDAĞ’A  GALİBİYET PEROLASI İLE GİTTİ

TFF 2.Lig Kırmızı grupta liderle arasındaki puan farkını 3’e indirerek şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Kırşehir Belediyespor, Pazar günü deplasmanda orta sıralarda bulunan Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşespor ile karşı karşıya gelecek. Pazar günü Ergene Velimeşe Stadyumunda saat 13.30’da oynanacak maçı İstanbul bölgesinden İlker Yasin Avcı yönetecek.
Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taner Öcal, takım olarak galibiyetten başka bir düşüncelerinin olmadığını belirterek, “Pazar günkü rakibimiz olan Ergene Velimeşespor ligin orta sırlarında mücadele eden bir takım. Ev sahibi olmanın vermiş olduğu avantajı kullanmak isteyecekler. Bizler Kırşehir Belediyespor olarak sahaya her zaman galibiyet ile çıkacağız. Deplasmanda olduğumuz için çok zor bir karşılaşma oynayacağız. Zor ama bir o kadarda güzel ve keyifli bir maç bizleri bekliyor. “şeklinde konuştu.
Ev sahibi takımın kırmızı Grupta ilk 5’e oynayan bir ekip olduğunu belirten Taner Öcal, “Ergene Velimeşespor bu ligin iyi ekiplerinden bir tanesi. Onlar da bizim gibi zirve mücadelesi veriyorlar. Ev sahibi olmanın da avantajı ile galibiyet için çıkacaklardır. Ancak bizde bu ligin iyi takımlarından bir tanesiyiz. Geride kalan haftalarda iyi futbol oynuyoruz. Son oynadığımız ve 1-0 kazandığımız Maraşspor maçından farklı bir skorla ayrılabilirdik fakat 1-0’da olsa kazanmasını bildik. Hafta sonu güçlü rakibimize karşı puan mücadelesi vereceğiz. Deplasmandan puan yada puanlarla ayrılacağımıza inanıyor ve futbolcularıma güveniyorum. İnşallah Kırşehir’e 3 puanla döneriz” diye konuştu.
Ergene Velimeşespor’un kapalı kutu olduğunu, ancak bu ligin güçlü takım olduğunu, son haftalarda elde ettiği kötü sonuçtan dolayı kendilerinden puan cetvelinde aşağıda bulduğunu söyleyen yeşil-beyazlı teknik adam, “Gerçekten bizi çok zorlu bir takım bekliyor olacak. Tekirdağ temsilcisini gerçekten çok ciddiye alıyoruz. Aldığımız en önemli ciddi rakiplerimizden biride Pazar günü deplasmanda karşılaşacağımız Ergene Velimeşespor maçı olacak. İnşallah Ergene Velimeşespor deplasmanında puan veya puanlar alarak Kırşehir’e döneriz” açıklamasında bulundu.
Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taner Öcal, "Gerçekten zor güzel bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Ergene Velimeşespor’un bu sezon gerçekten kurduğu kadro itibariyle bizleri çok zorlayacak. Her şeye rağmen hedefimiz 3 puanla dönmek. Karşılaşmayı kazanmak için 90 dakika boyunca bütün gücümüzü ortaya koyacağız. Ergene Velimeşespor yaptığı transferler ile bu ligin ne kadar güçlü takımı olursa olsun, bizler de çok iyi bir takımız. İnşallah Ergene Velimeşespor karşısında iyi bir futbol sergileyip, Kırşehir’e puan veya puanlarla döneriz" diye konuştu.
2.Lig Kırmızı gruba harika bir başlangıç yaparak Eyüpspor, Kastamonuspor ve Bayburt İl Özel İdarespor’u yenerek 3’te 3 yapıp Ligi’n 3’üncü haftası itibariyle zirvede yer alan Kırşehir Belediyespor 4’üncü haftadan 7’nci haftaya kadar aralıksız 4 karşılaşmada galibiyet yüzü göremedi.
Ligin 4’üncü haftasında sahasında Elazığspor’a ardından Tuzlaspor’a mağlup olan yeşil-beyazlılar, evinde peş peşe Sakaryaspor ile 0-0, Bandırmaspor’a karşı son dakika golüyle sahadan 2-2’lik eşitlikle ayrılarak evinde 4 puan kaybeden yeşil-beyazlıların imdadına Niğdespor yetişti. Ligin son sırasında yer alan Niğdespor karşısında sahadan 3-1’lik skorla galip gelerek 4 maçlık galibiyet özlemini noktalayan Kırşehir temsilcisi bu maçın ardından sahasında Kardemir Karabükspor’u, deplasmanda Bodrumspor’u ve son olarak Kahramanmaraşspor’u yenerek çıkışını sürdürdü.
Rakip Ergene Velimeşespor’a baktığımızda oynadığı 11 maçta 11 puan topladı ve 12’nci sırada yer alıyor.
ERGENE, KIRŞEHİR
MAÇINI İLKER YASİN
AVCI YÖNETECEK…
Kırşehir Belediyespor’un deplasmanda karşılaşacağı Ergene Velimeşespor maçın yönetecek hakem triyosu belli oldu. Merkez Hakem Kurulu’ndan (MHK) yapılan açılmaya göre Pazar günü saat 13.30’da oynanacak olan Ergene Velimeşespor-Kırşehir Belediyespor maçını İstanbul bölgesinden İlker Yasin Avcı yönetecek. Avcı’nın maçtaki yardımcılıklarını ise yine İstanbul bölgesinden Mücahit Değirmenci, Ali Uğurtan Değirmenci yapacak. İstanbul bölgesinden Serdar Akkoçoğlu ise maçın 4’üncü hakemi olarak görev yapacak.
Öte yandan Kırşehir Belediyespor’un deplasmanda karşılaşacağı Ergene Velimeşespor’un gözlemciliğini İlker Güneş yaparken, Sarper Sur ve Hüseyin Çapkın ise temsilci olarak görev yapacak.
Kırşehir Belediyespor, Ergene Velimeşespor’la Pazar günü saat 13.30’da Tekirdağ’da karşı karşıya gelirken, grubumuzdaki diğer mlaçların programı şöyle:
Etimesgut Belediyespor-Kastamonuspor 1966, Bodrum B.Bodrumspor-Niğde Anadolu FK., Sivas Belediye Spor-Bayburt Özel İdare, Vanspor FK-Eyüpspor, Kahramanmaraşspor A.Ş.-Bandırmaspor Baltok, Kardemir Karabükspor-Sakaryaspor A.Ş., Ankara Demirspor-Birevim Elazığspor, Utaş Uşakspor A.Ş.-Tuzlaspor A.Ş. (HABER: SALİH GÜNER)