TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve son haftalarda aldığı üzücü sonuçlarla play-off hattından uzaklaşmaya başlayan Kırşehir Belediyespor’da, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Pendikspor maçının hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle maçların bir hafta kaydırıldığı 2. Lig, Beyaz Grup’ta bu hafta önemli maçlar oynanacak. Son 4 maçında aldığı başarısız sonuçlarla herkesi hayal kırıklığına uğratan yeşil-beyazlı ekibimizin Teknik Direktörü Hakan Karaca, hafta sonunda kendi saha ve seyircisi önünde oynayacakları Pendikspor maçı öncesi kapılarını kapattı ve adeta sıkıyönetim ilan etti.

Bir hafta süreyle tesise giriş ve çıkışları yasakladıklarını açıklayan Hakan Karaca, Pendikspor’u yenmekten başka bir hedefleri ve düşünceleri olmadığını söyledi. 

Kırşehir Belediyespor ligin 30’uncu haftasında kendi sahasında oynayacağı Pendikspor maçının hazırlıklarına dün Güneykent tesisinde yaptığı tek çalışmayla devam etti.

Karaca, grupta kolay takım diye bir şeyin olmadığını, güç dengelerinin eşit olduığunu belirterek, “Pendikspor son haftalarda oynadığı ve aldığı başarılı sonuçlarla grupta tartışmazı lider durumda. Gerçekten çok ama çok zor maç olacak, çok dikkatli olmalıyız. Rakibimizin şampiyonluk için en büyük adaylarından biri olduğunu biliyoruz ve bu nedenle ciddiye alıyoruz.  Rakibin küçüğü büyüğü olmaz. Böyle bir ayrım içine girersek sıkıntı yaşarız. Bizim için son sıradaki takım neyse lider olan takımda aynı. Hazırlıklarımızı ciddi şekilde yapacağız. Rehavete kapılmak yok. Kritik haftalardayız. Hata yapmak istemiyoruz. Akhisarspor yenilgisi camiada büyük bir üzüntüye sebep oldu. Artık yeni bir sayfa açıp gözümüzün önüne bakmamız gerekiyor” dedi.

Pendikspor maçı hazırlıkları çerçevesinde yeşil-beyazlılar taktik bir çalışma gerçekleşti.

Akhisarspor’a yenilerek 4 maçtır galibiyet yüzü göremeyen yeşil-beyazlı ekipte morallerin bozuk olduğu gözlendi.

Zorlu maç için adeta sıkıyönetim ilan eden Kırşehir Belediyespor, İstanbul temsilcisine karşı hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdüren yeşil beyazlılar dün yaptığı tek idmanla sürdürdü. Saat 13.00’da Güneykent sahasında gerçekleştirilen idmana tüm futbolcular katılırken dün gerçekleştirilen idmanda futbolcuların son derece istekli olmaları dikkat çekti.

Teknik Direktör Hakan Karaca dün Güneykent yapılan idman öncesi futbolcular ile kısa bir konuşma yaptıktan sonra ısınma hareketleriyle başlayan idman daha sonra kuvvet çalışmasıyla devam etti.

Karaca, antrenmanın devamında savunma ve hücum oyuncularına pas organizasyonlarına dayalı özel bir idman yaptırdı. Antrenman tam sahada çift kale maçla sona erdi. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda futbolcuların hırslı ve istekli oldukları görüldü.

Kırşehir Belediyespor bugün yapacağı taktik ağırlıklı idmanla Pazar günü sahasında oynayacağı Pendikspor maçının hazırlıklarına devam edecek.

Öte yandan, yeşil-beyazlı ekibimizin basın Sözcüsü Battal Çelik, takımın zorlu Pendikspor maçına galibiyet parolası ile hazırlanırken, galibiyetten başka bir düşünceleri olmadığını açıkladı.

Ligte son 4 maçta hesapta olmayan puan kaybı yaşadıklarını belirten Battal Çelik, hedeflerinin lideri yenerek kötü gidişe son vererek yeniden çıkışa geçmek olduğunu, play-off hattı içinde yer alacaklarına inandığını ifade etti. (HABER: SALİH GÜNER)