TFF 2. Lig ekiplerinden Kırşehir Belediyespor, 3. Lig ekibi Nevşehirspor’la ilk hazırlık maçını yaptı

KIRŞEHİR-NEVŞEHİR DOSTÇA: 2-2

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekibimiz yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Cuma günü Nevşehir Belediyespor ile Nevşehir'de hazırlık müsabakası oynadı. Mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi, Ancak yeşil-beyazlı ekibimizin ortaya koyduğu güzel futbol ve mücadele gelecek adına umut verdi.
19 Eylül’de başlayacak lige kısa bir süre kalan Kırşehir Belediyespor hem transfer çalışmalarına, hem de lig hazırlıklarına yoğunluk verdi.
Yeşil-beyazlı ekibimiz Trabzon Hakimoğluspor’dan stoper Volkan Altınsoy, Bayburt Özel İdarespor’dan en libero Bilal Gülden, Düzcezpor’dan solbek Oğuzhan Yazıcı, Etimesgut Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Gökay Iravul, Sakaryaspor’dan kaleci Ahmet Sabri Fener Küçükyalı Yelkenspor’dan orta saha-önlibero Muhammet Apuhan, Bandırmaspor’dan Ali Kucık, Muhammet C. Tuncer, Şanlıurfaspor’dan Mehmet Fatih Bayat, Keçiörengücü’nden sağbek Batuhan süer, Vanspor’dan Mehmet Alaettinoğlu Kahramanmaraşspor’dan stoper Nuri Merih Mursal, Muğlaspor'dan Batuhan Suer’i kadrosuna katmıştı.
Cuma günü Nevşehir Belediyespor'un tesisi olan Nar Kasabasında yapılan hazırlık maçına Kırşehir Belediyespor, Deniz Erbay, Volkan Oğuzhan, Onur Gökay, Serhat, Ali Kuçik, Fatih, Ahmet ve İsmail'den oluşan kadro ile sahaya çıktı.
Kırşehir Belediyespor'un geçtiğimiz sezon teknik direktörü olan Taner Öcal'ın takımı Nevşehir Belediyespor ise sahaya Onur, Erhan, Volkan, İlyas, İsmail, Mert, Efecan, Ramazan, Emre, Furkan, Emrah çıktı.
Nevşehir bölgesi hakemlerinin yönettiği maçın ilk dakikalarından itibaren Kırşehir Belediyespor, Nevşehir kalesinde önemli tehlikeler oluşturmaya başladı. Sağlı-sollu ataklarla Nevşehir kalesini ablukaya alan yeşil-beyazlı ekibimiz golü 28'inci dakikada yeni transfer Ali Kuçik'le bularak 1-0 öne geçti.
Golün vermiş olduğu moralle ataklarını sıkılaştıran Kırşehir Belediyespor ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.
Mücadelenin 2'nci yarısında Teknik Direktör Gürses Kılıç, takımın yarısını saha sürerken, 66'ncı dakikada İsmail Düzgün'ün golüyle skoru 2-0 yaptı.
Bu golden sonra Kırşehir Belediyespor oyundan düştü ve 74'ücü dakikada Nevşehir Belediyespor Emrah Bedir, 77'nci dakikada İlyas Ekiz'in golleriyle maçta bir anda beraberliği yakaladı.
İlerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve Kırşehir Belediyespor, 2020-2021 Futbol sezonuna sayılı günler ilk hazırlık maçında Nevşehir Belediyespor'la 2-2 berabere kaldı.
Kırşehir Belediyespor, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı grupta oynayacağı karşılaşmaların hazırlıklarına bugün yaptığı tek antrenmanla devam edecek.
HAZIRLIK MAÇLARI DEVAM EDECEK
Kırşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde özel karşılaşmalarla lige sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Kırşehir temsilcisi 8 Eylül Salı günü sahasında 3.Lig ekiplerinden İçel İdmanyurduspor, 13 Eylül Pazar günü ise deplasmanda Yozgatspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlılar bu hazırlık maçlarının ardından lig maçlarına konsantre olacak. (HABER: SALİH GÜNER)