Pandemiden dolayı büyük sıkıntı yaşanan Kırşehir 1’inci Amatör Küme Futbol Ligi’nde 2022 sezonu Cumartesi ve Pazar günü oynanan 2 maçla başladı.

Yoğun kar yağışının ardından karla kaplanan Bağbaşı sahası temizlendi ve maçların oynanması sağlandı.

Kaman Cevizspor’un maç yapmadan bay olarak geçtiği ilk haftada 40 Şehirgücüspor ile Mucurgücüspor haftayı kazanarak 3’er puanla kapattı.

Kırşehir 1’inci Amatör Küme Futbol Ligi'nde 2022 Sezonunun açılış maçında ligin yeni ekiplerinden olan 40 Şehirgücüspor ile Çiçekdağı Belediyespor karşı karşıya geldi. Bağbaşı Tesisinde oynanan maçta gülen taraf 3-2’lik skorla 40 Şehirgücüspor oldu. Mavi-beyazlılar, maçtan Mustafa Polat (2) ve Ahmet Vahap Deniz'in golleriyle 3-2 galip ayrılarak sezona 3 puanla başladı.

40 Şehirgücüspor Ligin 2'nci haftasında deplasmanda Kaman Cevizspor'a konuk olacak. Çiçekdağı Belediyespor ise evinde Yedigülspor'u ağırlayacak.

Kırşehir 1’inci Amatör Küme Futbol Büyükler Ligi’nin ilk haftasının kapanış maçında Mucurspor deplasmanda Yedigülspor ile karşı karşıya geldi. Bağbaşı Sahası’nda oynanan maçta yeşil-kırmızılı ekip 27’nci dakikada Süleyman Yeşilmen’in golüyle 1-0 kazanarak sezona galibiyetle başladı.

Mucurspor, Ligin 2’nci haftasını maç yapmadan bay olarak geçirirken, Yedigülspor ise deplasmanda Çiçekdağı Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. (Haber: Salih GÜNER)