Yeşil-beyazlı ekibimiz ligin ilk maçına koronavirüse yakalanan 5 futbolcusu, iki antrenörü ve 2 görevlisinden yoksun Turgutlu maçına gidiyor

KIRŞEHİR LİGE SIKINTILI BAŞLIYOR

Misli.com 2.Lig’de mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor yarın deplasmanda Manisa temsilcisi Turgutluspor’la 2020-2021 futbol sezonunda il maçına çıkacak.
Bu zorlu maç öncesi yeşil-beyazlı ekibimizin futbolcuları, teknik heyeti, çalışanları ve yöneticileri koronavirüs testinden geçirildi. Yapılan testler sonucu 5 futbolcu ile 2 antrenör ve 2 çalışan personelde covud-19 testleri pozitif çıktı. Başkan Mustafa Bulut, hesaplarında böyle bir şey olmadığını, ancak her şeye rağmen sahada gerekli mücadeleyi vererek bu önemli maçtan puanla dönmeyi hedeflediklerini ifade etti.
Sezonun ilk maçında deplasmanda karşılaşacakları Turgutylsupor takımının gücünü bildiklerini belirten Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, “Biz de yeni baştan bir takım kurduk. Bu nedenle kurulan bir takımın elbette bir uyum sorunu olacaktır. Çünkü futbolcularımız birbirlerini tanımaları için belli bir zamana ve birlikte çalışmaya ihtiyaçları var. Hedefi belli olan bir takımız ve sezonun ilk yarısının çok zor geçeceğini de biliyoruz. Bu nedenle iyi bir başlangıç yapmak zorundayız. Ançcakm 5 futbolcumuzun Covid-19 testlerinin pozitif çıkması takım olarak hepimizi olumsuz yönde etkiledi. Ancak her şeye rağmen sahada bütün gücümüzü ortaya koyarak en iyi sonuçla dönmek istiyoruz” diye konuştu.
MAÇIN HAKEMİ ELAZIĞ BÖLGESİ’NDEN
Kırşehir Belediyespor’un Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Turgutluspor maçını yönetecek hakem triyosu açıklandı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Misli.com 2.Lig’de heyecan bu hafta başlıyor. Kırşehir Belediyespor sezonu deplasmanda Turgutluspor karşısında açacak. Geçtiğimiz sezon Antalya’da Play-Off’lar sonucunda Erokspor’u yenerek 2.Lige yükselen Turgutluspor ile Kırşehir Belediyespor arasındaki maç Pazar günü saat 16.00’da Turgutlu 7 Eylül Stadyumunda oynanacak.
Zorlu karşılaşmayı yönetecek hakem triyosu açıklandı. Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre 20 Eylül 2020 Pazar günü saat 16.00’da oynanacak olan maçı Elazığ bölgesinden Ahmet Turan Timuroğlu yönetecek. Timuroğlu’nun zorlu 90 dakikada yardımcılıklarını ise yine Elazığ bölgesinden Adnan Akbulut, Ahmet Bingöl yapacak. Mücadelede 4’üncü hakem olarak ta Diyarbakır bölgesinden Abdurrahman Haymana görev yapacak.
Diğer yandan maçın gözlemciliğini Halil İbrahim Süslü, karşılaşmanın temsilciğini ise Tuğbay İnan yapacak.
Yeni sezonda Misli.Com sponsorluğunda oynanacak 2. Ligde 2020-2021 futbol sezonu için geri sayım başladı. İki grupta 39 takımın mücadele edeceği ligde ilk hafta maçları yarın oynanacak.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklanan fikstüre göre temsilcimiz Kırşehir Belediyespor son 2 sezon olduğu gibi bu sezonda deplasmanda merhaba diyecek. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Pazar günü deplasmanda ligin yeni ekiplerinden olan Turgutluspor’la karşı karşıya gelecek. Turgutlu 7 Eylül Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.
Turgutluspor ile Kırşehir Belediyespor arasında oynanacak olan karşılaşma dışında TFF Misli.com 2.Lig Kırmızı Grupta haftanın maç programı şöyle:
1922 Konyaspor-Sakaryaspor A.Ş. (Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı/15:30), Tarsus İdmanyurdu-Vanspor Futbol Kulübü (Tarsus İlçe Stadı/15:30), Eyüpspor-Pazarspor (Eyüp Stadı/16:00), Kırklarelispor-Sivas Belediyespor (Kırklareli Atatürk Stadı/16:00), Bayburt Özel İdarespor-Elazığspor (Bayburt Genç Osman Stadı/15:00), Etimesgut Belediyespor-Bodrum Belediyesi Bodrumspor (Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı(15:30), (Serik Belediyespor-Pendikspor Serik İsmail Ogan Stadyumu/15:30), Kardemir Karabükspor-Başkent Akademi FK (DR.Necmettin Şeyhoğlu Stadı/15:30), GMG Kastamonuspor-Karacabey Belediyespor A.Ş. (Kastamonu Gazi Stadı/15:30). (HABER: SALİH GÜNER