Yeşil-beyazlı ekibimiz TFF’nin koronavürüs önlemleri nedeniyle istedikleri şartları
yerine getirmekte zorlandıkları için hazırlıklarını takım halinde yapmayı kararlaştırdı

KIRŞEHİR LİGE HAZIRLANIYOR

Dünyayı, ülkemizi ve ilimizi derinden etkileyen koronavirüs, her sektörü olduğu gibi spora ve özellikle de futbola büyük darbe vurdu.
Yeni sezonda 2. Lig, Kırmızı Grup’ta ilimizi temsil edecek olan Kırşehir Belediyespor, koronavirüs salgını nedeniyle lig hazırlıklarını Güneykent Tesislerinde basına ve taraftara kapalı olarak sürdürüyor.
Lig hazırlıkları çerçevesinde birçok kulüple hazırlık maçı yaparak geçirmek istediklerini, ancak TFF’nin koronavürüs önlemleri nedeniyle istedikleri şartları yerine getirmekte zorlandıkları belirten Kırşehir Belediyespor Kulübü konuyla ilgili bir açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi:
“Taraftarlarımız bizim her şeyimiz. Bir takım taraftarsız ve basınsız asla olamaz. Onlarsız bir lig düşünülemez. Kırşehir Belediyespor’u çok seven, yıllardır içeride ve dışarıdaki tüm maçlarımızda yanımızda olan taraftarlarımız ve basın mensuplarımızı korona virüs nedeniyle takımımızdan bir süre daha uzak durmaya davet ediyoruz. Malum dünyayı, ülkemizi ve ilimizi sarsan korona virüs nedeniyle bu sezonun ilk yarısında tribünler taraftarlara kapalı olacak. Bu karar bizim değil, Futbol Federasyonu’nun kararıdır. Kırşehir’deki taraftarlarımız ve basınımız da bizleri anlayışla karşılamalı takımımızın çalışmalarında şimdilik onları yalnız bırakmalıdır. Gerek Güneykent Tesisleri ve gerekse Ahi Stadımız Federasyonun kararı ile şimdilik taraftarlarımıza ve basınımıza kapalı olacak. Bu nedenle gerek taraftarlarımızdan ve gerekse de kıymetli basınımızdan istediğimiz Ahi Stadı’nda ve Tesislerimizde yapacağımız antrenmanlarda ve takım içinde yapılacak çift kale maçlarında bizleri yalnız bırakmalarıdır. İnşallah bu salgın hasatlığı kısa sürede atlatır ve taraftarlarımızla el el, kol kola maçlarda birlikte oluruz. Maçların başlamasına müteakip hafta içi antrenmanlarda bir gün belirleyip bu antrenmanı basına ve taraftarlarımıza açacağımızı da bildirmek istiyorum. Ama şu zor ve sıkıntılı süreçte taraftarlarımızın bizleri anlayışla karşılamalarını özellikle istiyoruz. Takım halinde yapacağımız çalışmalarımızı Federasyonun yazıları doğrultusunda basınımıza ve taraftarlarımıza kapattığımızı saygı ile duyururuz.” (HABER: SALİH GÜNER)