Yeşil-beyazlı ekibimiz son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla play-off hattına yükseldi

KIRŞEHİR, KONYA’DAN RÖVANŞI ALDI: 2-1

STADYUM:15 Temmuz Stadyumu / Selçuk Üniversitesi

HAKEMLER: Özgür Reha Alıcı**, Serdar İla**, Orhan Timurtaş**

DÖRDÜNCÜ HAKEM: Nebi İzci*

GÖZLEMCİ: Osman Yiğit Uzuner

TEMSİLCİ: Levent Kantar

1922 KONYASPOR: Kadem Burak Yaşar**, Fatih Mankır** (Dk.46 Mustafa Apardı*), Ahmet Önay (Dk.89 Taner Aşık*), Adem Eren Kabak**, Fuat Duran** (Dk.76 Burhan Altuntaş*), Nafican Yardımcı** (Dk.89 Seydi Kayasoy*), Eyüp Geyik**, Can Demir Aktav**, Salim İyik** (Dk.46 Batuhan Demirel), Feridun Kıroğlu**, Hacı Ömer**

YEDEKLER: Ali Rıza, Cihat, Aktaş, Mücahit, Mert Ali

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: Bekir Demircan***, Oğuz Özden***, Fatih Çıplak*** (Dk.90 Hasan Kaşıkara*), Nuh Aşkın***, Mert Ilıman***, Zihni Temelci*** (Dk.86 Serhat Yeşilördek**), Hakan Erçelik***, Sırat Yeşilördek***, Savaş Yorulmaz*** (Dk.58 Volkan Kılıç**), Oktay Balcı*** (Dk.90 Savaş Tağa*), Ozan Karabacak***

YEDEKLER: Ömer, Osman, Sinan, Eren, Mehmet

TEKNİK DİREKTÖR: Hakan Karaca

SARI KARTLAR: Fatih, Ahmet, Eren (1922 Konyaspor), Hasan Kaşıkara (Kırşehir Belediyespor)

KIRMIZI KART: Dk.82 Hacı Ömer Doğru (1922 Konyaspor)

GOLLER: Dk.63 Mustafa Apardı (1922 Konyaspor) Dk.32 Can Demir Aktav (kendi kalesine) Dk.60 Ozan Karabacak (Kırşehir Belediyespor)

(HABER: SALİH GÜNER)

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaparak çıkışa geçen Kırşehir Belediyespor deplasmanda ligde kalma mücadelesi veren 1922 Konyaspor’u yenerek rövanşı aldı.

Maça çok iyi başlayan ve 90 dakikanın büyük bölümünü rakip sahada geçiren ve karşılaşmayı 2-1 kazanan yeşil-beyazlı temsilcimiz hem 7 maçlık deplasman galibiyeti hasretini sona erdirdi, hem de ilk yarıda evinde yenildiği rakibinden rövanşı aldı.

Hakan Karaca yönetiminde aldığı başarılı sonuçlara bir yenisini daha ekleyen Kırşehir Belediyespor, bu galibiyetle puan cetvelinde 5’nci sıraya yükseldi.

Konya Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan taraf yeşil beyazlı ekibimiz oldu. Maçın 32. dakikasında 1922 Konyaspor'un kaybettiği topta atağa kalkan Kırşehir Belediyespor'un orta saha oyuncusu Hakan Erçelik'in ceza sahasına yaptığı ortada 1922 Konyaspor'un defans oyuncusu Can Demir Aktav  müdahale etmek isterken topu kendi kalesine gönderdi ve Kırşehir Belediyespor 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skor ile sona erdi.

Maçın 60. dakikasında yine kaybedilen topta Okan Karabacak maçı 2-0'a taşıyan golü attı. Bu golden 2 dakika sonra duran toptan gelen golle 1922 Konyaspor Mustafa Apardı ile farkı 1'e indiren golü attı. Maçın 82. dakikasında Hacı Ömer Doğru'nun kırmızı kart görmesiyle Konya ekibi 10 kişi kalırken, maç da 2-1'lik skorla sona erdi.

Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 32'ye yükseltti ve 5. sıraya yerleşti.

MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI

Pazar günü Konya Selçuk Üniversitesi Stadyumunda oynanan maça ev sahibi ekip 1922 Konyaspor başladı.

DAKİKA 4: Kırşehir Belediyespor maça fırtına gibi başladı. Yeşil-beyazlı ekibimiz soldan köşe atışını Hakan Erçelik ile kullandı. Hakan’ın kullandığı köşe vuruşunda savunmanın ıska geçmesiyle Nuh bir anda topu önünde buldu ve vuruşu üstten auta çıktı.

DAKİKA 7: İlk dakikalardan itibaren oyunu kontrol alan Kırşehir Belediyespor’da Savaş Yorulmaz’ın uzaktan sert şutu kaleci Kadem Burak Yaşar’ın bakışları arasında üstten auta çıktı.

DAKİKA 16: Ev sahibi ekip 1922 Konyaspor atağında Adem’in derin pasına hareketlenen Hacı Ömer kaleci Bekir ile karşı karşıya kaldı ve meşin yuvarlağı yandan auta yolladı.

DAKİKA 21: Kırşehir Belediyespor kaleyi çaprazdan gören noktadan serbest vuruş kazandı. Hakan Erçelik’in kullandığı vuruşta Oktay’ı geçen topa gelişine vole vuran Fatih’in şutu az farkla auta çıktı.

DAKİKA 32 - GOOOLLL: Kırşehir Belediyespor galibiyet golünü buldu. Bu dakikada gelişen Kırşehir Belediyespor atağında Savaş Yorulmaz’ın pasıyla topla buluşan Hakan Erçelik topla birlikte rakip ceza sahasına kadar ilerledi. Hakan yerden ortasında savunmada Can Demir Aktav ile kalecinin anlaşmazlığı üzerine Can Demir topu kendi ağlarına gönderip Kırşehir Belediyespor’u 1-0 öne geçirdi.

İlk yarı bu atılan golle 1-0 Kırşehir Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın 2’nci yarısına temsilcimiz Kırşehir Belediyespor başladı.

DAKİKA 60 - GOOOLLL: Kırşehir Belediyespor farkı 2’ye çıkaran golü Ozan ile buldu. Orta sahada topu kapan tecrübeli oyuncu Ozan Karabacak topla birlikte rakip ceza sahasına kadar ilerledi vek kaleci Kadem Burak Yaşar ile karşı karşıya kalarak meşin yuvarlağı ağlarla buluştu ve bu golle Kırşehir Belediyespor 2-0 öne geçti.

DAKİKA 62: Oyunda ve skorda üstünlüğü eline geçiren Kırşehir Belediyespor’da Hakan Erçelik çaprazdan sert şutunda Konya kalecisi mükemmel bir refleksle topu kornere çıkardı.

DAKİKA 63: Ev sahibi ekip golü bularak farkı 1’e indirdi. Konyaspor atağında Kırşehir savunması ofsayf diye durdu ve Mustafa Apardı kaleci Bekir’in sağından meşin yuvarlağa göndererek skoru 2-1 yaptı.

Mücadelede başka pozisyon ve gol olmadı ve Kırşehir Belediyespor maçı 2-1 kazandı.