TFF Misli.com 2’nci Lig Kırmızı Grupta 7’nci hafta bugün oynanacak olan 10 karşılaşmayla devam edilecek. Son üç maçında sadece 2 puan alarak zirve yarışından uzaklaşan yeşil-beyazlılar kötü gidişe dur demek için deplasmanda karşılaşacağı Kırklarelispor’den puan ya da puanlarla dönmek istiyor.
 Ligin 7’nci haftasında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, deplasmanda Kırklarelispor ile karşı karşıya gelecek. Kırklareli Atatürk Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.
Kırklarelispor deplasmanında alınacak 3 puan, takımın yeniden zirveye sarılmasını sağlayacak. Kaybedilmesi halinde ise, işler daha da kötüye saracak. Bunun bilincinde olan futbolcular, 3 puana şartlandı.
Ligin son 4 maçından sadece 5 puan çıkarabilen ve bu düşüşle birlikte lider Turgutluspor’un 7 puan gerisine düşen yeşil-beyazlı ekip, zorlu Kırklarelispor deplasmanında kazanarak hem 3 puanın sahibi olmak, hem de moral kazanma hedefinde.
Kırklareli Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma, Kırşehir Belediyespor için büyük önem taşıyor. Bu maç, Kırşehir temsilcisi için 3 puandan öte bir anlam ifade ediyor. Kırşehir Belediyespor’da son haftalarda üst üstte aldığı beraberlikler üzerine hedef adam haline gelen teknik direktör Gürses Kılıç, bu maçın kaybedilmesi halinde kulüpteki geleceğini daha da tehlikeye sokacak. Kılıç’ın dışında son haftalarda kazanmayı unutan futbolcular da büyük stres altında. Kırklareli maçını kazanıp üzerlerindeki kara bulutları dağıtmak isteyen futbolcular, takım için hayati önem taşıyan karşılaşmadan 3 puandan başka bir şey düşünmüyor.
Yeşil-beyazlı futbolcular, Kırklarelispor maçı öncesi galibiyet yemini etti. Kendilerine artık çeki düzen vermeleri gerektiğini belirten futbolcular, “Bu sezon son haftalarda taraftarlarımızı çok üzdük. Artık toparlanmalıyız. Kırklarelispor’la oynayacağımız karşılaşma çok önemli ve kritik. Oynadığımız futboldan hem biz zevk almalıyız, hem de izleyenlere zevk vermeliyiz. Bazı şeyleri eksik yaptığımız ortada. Bunları düzeltecek olan yine bizleriz. Tüm takım bir serinin başlaması gerektiği konusunda hem fikir oldu. Kırklarelispor maçı çıkış maçımız olacak. Bu maç öncesi kenetlendik” şeklinde konuştular.
Bu arada bugün sahasında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’u konuk edecek Kırklarelispor’un Teknik Direktör Bilgin Erdem “Her maça ayrı bir motivasyonla hazırlanıyoruz. Bu sezon bizim iyi başladığımız sezonlardan bir tanesi oldu. Ancak sezonun uzun bir maraton olduğunu unutmamak gerekiyor. 38 haftanın sadece 6 haftası geride kaldı. 32 haftalık uzun bir süreç var önümüzde. Bu sezon çok iyi bir uyum var takım içerisinde. Tecrübeli futbolcuların yanı sıra genç futbolcularımızın da olması bizleri daha fazla mutlu ediyor. Lig uzun bir maraton ve bu şekilde devam edebilirsek ligin üst sıralarından kopmayız. Kırşehir Belediyespor maçı oldukça zorlu geçecek. Bu maçı kazanıp hedeflediğimiz yoldan emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” dedi.        
MAÇIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Misli.com 2’nci Lig Kırmızı Grup 7’nci hafta maçında bugün deplasmanda Kırklarlispor ile karşılaşacak olan Kırşehir Belediyespor’da bu zorlu müsabakayı yönetecek hakem triyosu belli oldu. Merkez Hakem Kurulu’ndan (MHK) yapılan açıklamaya göre Kırklarelispor-Kırşehir Belediyespor maçını Muş bölgesinden Mehmet Şükrü Közcü yönetecek. Mehmet Şükrü’nün maçtaki yardımcılıklarını ise Van bölgesinden Çağlar Demirkıran, Şanlıurfa bölgesinden Çetin Öncel yapacak.
Mücadelenin 4’üncü hakemliğine ise yine Şanlıurfa bölgesinden Mehmet Cihangir atandı. Öte yandan Kırklareli-Kırşehir maçının gözlemciliğini Sertan Bakan, maçın temsilcileri ise Sarper Sur ile Serkan Yurdabak yapacak.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Misli.com 2’nci Lig Kırmızı Grup 7’nci hafta maçında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’un deplasmanda karşılaşacağı Kırklarelispor maçı dışında grupta 9 karşılaşma daha oynanacak.
Bugün Sakarya, Rize, Van, Mersin, İstanbul, Konya, Kastamonu, Ankara, Manisa’nın ev sahipliği yapacağı 7’nci haftada oynanacak olan 9 karşılaşmada görev yapacak hakemler ise şu şekilde: 
Turgutluspor-Karademir Karabükspor (Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu-14.00/ Oğuzhan Aksu, Caner Eroğlu, Abdulkadir Döner, Doğukan Yıldırım).
Eyüpspor-Pendikspor (Eyüp İlçe Stadyumu-14.00/Necati Selçuk Şahin, Yavuz Bahadır Ordu, Yusuf Susuz, Ramazan Haymana).
Etimesgut Belediyespor-Serik Belediyespor (Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadyumu-14.00/ Eren Özyemişcioğlu, Güner Mumcu Taştan, Serkan Öksüz, Fatih Tokail).
Kastamonuspor-Bayburt Özel İdarespor (Gazi Stadyumu-14.00/Enver Aydın, Necdet Çelik, Abdullah Melih Karaduman, Barkın Kara).
Tarsus İdmanyurdu-Mamak FK (Tarsus İlçe Stadyumu-14.00/Şeref Taştan, Hidayet Zeybek, Kadir Akıllı, Batuhan Kolak).
Vanspor FK-Bodrumspor (Van Atatürk Stadyumu-14.00/ Abdullah Volkan Aydın, Yusuf Şimşek, Yunus Yıldız, Serkan Gürbüz).
Pazarspor-Karacabey Belediyespor (Pazar İlçe Stadyumu-14.00/Davut Dakul Çelik, Uğur Önay, Kadir Günal, Hasan Avcı).
Sakaryaspor-Sivas Belediyespor (Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu-14.00/ Yalçın Taşkınfurat, Süleyman Yavaşoğlu, Sinan Bilen, Ozan Ergün).
1922 Konyaspor-Elazığspor (Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu-14.00/Burak Olcar, Harun Terin, Azad İlhan, Burak Yücetağ). (HABER: SALİH GÜNER)