Son üç haftada 5 puan toplayarak puan cetvelinde 9’uncu sıraya yükselen temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, ilk yarının son maçında Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Kırklarelispor maçına üç puan parolası ile hazırlanıyor.

TFF 2’nci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor, Kırklarelispor maçının hazırlıklarını Güneykent Tesisleri’nde Teknik Direktör Hakan Karaca yönetiminde sürdürüyor.

Yeşil-beyazlılar, Kırklarelispor maçı hazırlıkları çerçevesinde dün taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Teknik Direktör Hakan Karaca yönetiminde Kırklarelispor maçının hazırlıklarını dün Güneykent Tesisleri'nde sürdüren yeşil-beyazlılarda, 1-1 biten Şanlıurfaspor maçı unutturulmaya çalışılıyor.

Futbolcularını kendi sahasındaki Kırklarelispor maçına motive etmeye çalışan Teknik Direktör Hakan Karaca, idman boyunca oyuncuları yaptıkları hatalar nedeniyle uyardı. Hafta sonunda oynayacağı Kırklarelispor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı idmanı ile sürdürecek.

Yeşil-beyazlı ekibimizin Teknik Direktörü Hakan Karaca, Şanlıurfaspor deplasmanında alınan bir puanın iyi olduğunu, ancak galibiyeti kaçırdıkları için de üzgün olduklarını ifade etti.

Hedeflerinin bu hafta sonunda kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacakları Kırklarelispor’u yenerek ilk yarıyı 3 puanla kapatmak olduğunu belirten Teknik Direktör Hakan Karaca, “Ligin en zor deplasmanlarından birinde karşılaştığımız Şanlıurfaspor grubumuzun güçlü bir ekibi. Böyle zor bir deplasmanda öne geçmemize rağmen bir puanla dönmenin üzüntüsü içindeyiz.  Rakibimiz karşısında ilk yarı istediğimiz oyunu oynadık, ikinci yarıda skoru da bulduk. İkinci yarının hemen başında golü bulduktan sonra kalemizde hemen golü görmemiz bizleri üzdü. Ama maçtan önce Şanlıurfaspor deplasmanı ve 1 puan olabilecek bir şeydi. Ama maçın hikâyesine bakarsak maçı kazanabilirdik. Ama olmadı. Şanlıurfa’da bir puan da iyidir. Kırşehir Belediyespor son üç haftada ortaya koyduğu futbol ve mücadele ile kalitesini herkese gösterdi. Ligde puan durumuna baktığımızda her takım her takımı yenmiş, iki maç kazanan ilk 5’te, iki maç kaybeden ise sonlarda kendilerini buluyor. Ben bu puan durumunun lig bitimine kadar devam edeceğini düşünüyorum. Lig bitene kadar kimin düşeceği kimi ise Play-Off potasına yer alacağını tahmin edemiyorum. Ama bizler son haftalarda oynadığımız oyunlar sayesinde ilk 3’te yer alacağımızı düşünüyorum. Bizler çok iyi bir takımız ve iyi bir takım olduğumuzu son 3 karşılaşmada herkese gösterdik. Artık Ligin son maçı olan Kırklarelispor ile hafta sonu kendi evimizde karşılaşacağız. Bu maç bizim ilk yarıdaki sıralamamızı da net bir şekilde belirleyecek. Son karşılaşmamızı galibiyetle kapatıp 2’nci yarıya daha moralli girmek istiyoruz” dedi.

Sezon başından bu yana takımlarının hep yanında yer alan Kırşehir Belediyespor taraftarlarını ilk yarının son maçında da yanlarında olmaya davet eden Teknik Direktör Hakan Karaca, “Taraftarlarımız bizlerin yanında olsun ve bu pırlanta gibi sporculara sahip çıkıp destek versinler. Çünkü büyük Kırşehirspor’un taraftarlarının desteğine bu zor ve sıkıntılı günde çok ama çok ihtiyacımız var. Ortada bir başarı olacaksa bu başarı Kırşehir halkının ve sporseverlerin sayesinde olacak. İnşallah ilk yarının son maçını kazanıp, ilk yarıyı hem kayıpsız kapatmak, hem de iyi bir yerde bitireceğiz. Hava şartları ne olursa olsun taraftarlarımızı Pazar günü yanımızda olmaya, centilmence destek vermeye davet ediyoruz” diye konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)