Son iki haftada aldığı iki galibiyetle yükselişe geçen Kırşehir Belediyespor, hafta sonunda Bursa Karacabeyspor’la deplasmanda karşılaşacağı maçın hazırlıklarını Antrenör Sinan Özdoğan yönetiminde sürdürüyor.
Teknik Direktör Hakan Karaca’nın istifa etmesinin ardından 6 futbolcusunu kadro dışı bırakan Kırşehir Belediyespor yönetimi, bu kararının ardından yeşil-beyazlı ekibimiz adeta kendine geldi. 8 haftalık galibiyet özlemini Başkent deplasmanında Ankara Demirspor karşısında aldıktan sonra hafta sonunda ligten düşmesi kesinleşen Eskişehirspor’u 2-0 yenen Kırşehir Belediyespor, 2’de 2 yaparak hedef yükseltti. 
Play-off umutlarını yeşerten Kırşehir Belediyespor’un Basın Sözcüsü Battal Çelik, “Bu takımın yeri kesinlikle ilk beşti, play-off’tu. Ama bir takım hatalar yüzünden bugün puan cetvelinde 10. Sıradayız. Şimdi ikinci yarıda evimizde kaybettiğimiz puanlara şimdi daha çok üzülüyor ve kahroluyoruz. Ama futbolda bazen böyle şeyler oluyor. Ama biz kalan üç maçımızı en iyi sonuçlarla bitirip, ligi en iyi yerde tamamlamak istiyoruz. Rakiplerimiz puan kaybederse play-off neden olmasın” diye konuştu.
Bu arada yeşil-beyazlı ekibimiz Karacabey Belediyespor maçının hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. İki galibiyetle moral bulan yeşil-beyazlı ekibimizde Antrenör Sinan Özdoğan futbolcularına Karacabey maçının önemini anlatıyor.
Güneykent’te Karacabey maçına hazırlanan ekibimiz, bugün yapacağı çift kale maçının ardından Cumartesi günü Bursa’ya hareket edecek. 
Öte yandan, Kırşehir Belediyespor, hafta sonunda Ahi Stadı’nda karşılaştığı Eskişehirsor maçına son aylarda ülkemiz genelinde artan kadına şiddet  olaylarına karşı tepki amaçlı hazırlanan bir pankartla çıktı ve yeşil-beyazlı ekibin taraftarlarının alkışını aldı.(HABER: SALİH GÜNER)