3. Lig, 2. Grup’ta 4 puanla liderlik koltuğunda bulunan yeşil-beyazlılar,
Pazar günü İstanbul’da güçlü rakibi Sultanbeyli Belediyespor’la karşılaşacak

Kırşehir İstanbul yolcusu…

3. Lig, 2. Grup’ta Yeni Orduspor beraberliği ile başlangıç yapan ve geçen hafta grubunun iddialı ekiplerinden Adıyamanspor’u 5-1 yenerek liderlik koltuğuna oturan Kırşehir Belediyespor, Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası’nda Nevşehir Belediyespor’u da eleyerek moral buldu ve hafta sonunda İstanbul’da oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Kırşehir Belediyespor yöneticilerinden Birol Kurumuş ile birlikte dün gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”i ziyaret eden Teknik Direktör Selahatttin Yücel, İstanbul Sultanbeyli Belediyespor’un da bu grupta zirveye oynayan bir takım olduğuna dikkat çekti.
Bir haftada üç maç oynayacaklarını ifade eden Dinçel, “Biz her maça aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası’nda Nevşehir Belediye karşısında da ideal on birimizle sahaya çıktık. Rakibimiz bazı futbolcularını dinlendirdi. Malumunuz Sultanbeyli de kupa maçını önemsemediği için pek çok futbolcusuna kadroda yer vermedi. Bizim böyle bir düşüncemiz olmadığı için her maça aynı ciddiyetle hazırlanıyor ve çıkıp topumuzu oynuyoruz. Şimdi üçüncü tura yükseldik. Bir yandan kupa maçlarımız var, diğer yandan lig maçlarımız. Biraz yorucu olacak ama biz her maça çıkıp Kırşehir’i en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Sultanbeyli de gurubumuzda şampiyonluk iddiasıyla mücadele eden bir ekip. Bu maçta hedefimiz elbette galibiyet. Bunu almak için önce rakibimizi durdurmamız ve gol bulmamız gerekiyor. Maç saatine kadar futbolcularıma bu konuda nasıl oynayacağımızı anlatmaya çalışacağım. İnşallah bu maçtan en iyi sonuçla, hatta galibiyetle dönerek liderliğimizi sürdürmeyi hedefliyoruz” dedi.
Teknik Direktör Dinçel, takımında sakat ve cezalı futbolcusunun bulunmadığını, biraz yorgunluk olduğunu, ancak maça iddialı gideceklerini kaydetti.
Gazetemizin haber ve yorumlarını dikkatlice takip ettiğini de belirten Dinçel, “Kırşehir’de siz ve bir başka gazetenin muhabiri sürekli Kırşehir Belediyespor’u takip ediyor ve bizleri gündemde tutuyor. Verdiğiniz destek ve katkılar için teşekkür ediyor, bundan sonra da bizlere desteğinizi bekliyoruz. Elbette basının görevi yanlışları ve eksiklikleri yazmak ve bizleri uyarmaktır. Bizler her türlü yapıcı eleştiriye açığız” diye konuştu.
Kırşehir Belediyespor yöneticilerinden Birol Kurumuş ise, takımın durumu hakkında bilgiler verirken, gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”in kendilerine her zaman destek verip, katkı sunduğunu ifade ederek, “Biz Kırşehir’i en iyi şekilde temsil etmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Herkesin katkı ve desteğini arkamızda ve yanımızda görmek istiyoruz. Kırşehir’in en eski gazetesi olan, haber ve yorumlarıyla bizlere ve takımımıza katkı sunan Kırşehir Çiğdem’in ve sizlerin desteğini hep takdirle karşılıyoruz. Sizlere ve gazetenize ne kadar teşekkür etsek azdır. Hepimiz Kırşehir için görev yapıyoruz. Takımımızın başarılı olması için herkes üzerine düşen görev ve katkıyı verirse, geçen yıl elde ettiğimiz şampiyonluğu bu ligte de yapacağımız inancındayız. İnşallah lig sonunda hep birlikte bir şampiyonluk daha yaşar, Kırşehir’de tarih yazarız” dedi.
Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü ve DHA Kırşehir Temsilcisi Salih Güner de gazete olarak Kırşehir’e hizmet eden herkese katkı ve destek sunduklarını, bundan sonra yapıcı ve objektif haber ve yorumlarla Kırşehir Belediyespor’a katkı vermeye devam edeceklerini belirtti ve uzun lig maratonunda başarılar diledi. (HABER: SALİH GÜNER)



Sultanbeyli maçının hakemi Eskişehir bölgesinden

3. lig, 2. Grup lideri Kırşehir Belediyespor’un Pazar günü İstanbul’da karşılaşacağı Sultanbeyli Belediyespor maçının hakemi Eskişehir bölgesi hakemlerinden Sercan Kutlu Gündüzler oldu.
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Pazar günü saat 16.30’da Maltepe Hasan Polat Stadı’nda oynanacak maçı Eskişehir bölgesi hakemlerinden Sercan Murat Gündüzler yönetirken, 1. Yardımcı Hakem Uğur Akalp, 2. Yardımcı Hakem
Ali Kılıç, Dördüncü Hakem de Kadir Özgöde olacak.
Bu maçın gözlemciliğini Adnan Çağlar, temsilciliğini de Hakan Baş yapacak. (HABER: SALİH GÜNER)