TFF 2. Lig’in ilk yarı maç programını açıkladı    

KIRŞEHİR İLK MAÇINI 5 EYLÜL’DE PAZARSPOR’LA

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'in ilk yarı müsabakalarının programı açıklandı. 
Yapılan açıklamada, saha ve saat bilgisi boş ilan edilen müsabakaların saha ve saat bilgileri daha sonra ilan edileceği duyuruldu.
Türkiye Futbol Federasyonu 2’nci Lig Beyaz grupta yeni sezon 5 Eylül Pazar günü oynanacak olan 9 karşılaşmayla başlayacak. Temsilcimiz Kırşehir Belediyespor son 2 sezondur olduğu gibi yine sezonu deplasmanda açacak. Yeşil-beyazlı ekibimiz yeni sezonun ilk maçında deplasmanda Pazarspor ile karşı karşıya gelecek. Pazar İlçe Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 15.30’da başlayacak.
Aynı gün 8 zorlu karşılaşma oynanacak. Saat 16.00’da Kastamonsupor-Pendikspor, Zonduldakspor-Akhisarspor, 1922 Konyaspor-Tarsus İdmanyurdu, Saat 16.30’da Kırklarelispor-Nazilli Belediyespor,  20.00’da Karacabey Belediyespor-Eskişehirspor, Şanlıurfaspor-Ankara Demirspor, Amedspor-Uşakspor ve Bucaspor-Ispartaspor maçları oynanacak.
2 ÇARŞAMBA, 5 CUMARTESİ, 11’DE PAZAR GÜNÜ MAÇ VAR
Türkiye Futbol Federasyonu’nun önceki gün resmi sayfasından maç günleri ve saatlerinin açıklanmasının ardından temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’un da yol haritası belli oldu.
TFF’nin maç grafiğine göre Kırşehir Belediyespor, 1922 Konyaspor ve Uşakspor ile iç sahada oynayacağı maçlar Çarşamba günü oynanacak.
Deplasmandaki Bucaspor, Ispartaspor, Pendikspor, Nazillispor, iç sahadaki Ankara Demirspor maçları ise Cumartesi günü oynanacak.
Kırşehir ekibi bu sezon 11 kez ise Pazar günü maç yapacak. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, Pazarspor, Erzincanspor, Kastamonuspor, Erzincanspor, Eskişehirspor, Şanlıurfaspor ile deplasmanda, Amedspor, Zonguldakspor, Tarsus İdmanyurdu, Akhirsarspor, Karacabey Belediyespor ve Kırklarelispor ile evinde oynayacağı maçlar Pazar gününe denk geliyor. Yeşil-beyazlı ekibimiz Ligin 13’üncü haftasını ise maç yapmadan bay olarak geçiriyor.
Geçen sezon 2. Lig, Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve ligi üçüncü sırada bitirerek 1. Lig’e yükselme play-off maçlarına katılan Kırşehir Belediyespor, ilk turda Kırklarelispor’u elemiş, yarı finalde Sakaryaspor’a yenilerek 1. Lig’in kapısından dönmüştü. Bu sezon Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Kırşehir Belediyespor, genç ve yeni bir takım kurarak, lige iddialı girmek istiyor.
Temmuz ayında çalışmalarını Kırşehir’deki Güneykent Tesisleri’nde sürdüren Kırşehir Belediyespor, ikinci etap kam çalışmalarını Bolu’da sürdürürken, iki hazırlık maçı yaptı. (HABER: SALİH GÜNER)