TFF 2. Lig, Kırmızı Grup’ta ligin ikinci yarısı yarın oynanacak maçlarla start alıyor… Yeşil-Beyazlı temsilcimiz yarın kendi saha ve seyircisi önünde Eyüpspor’la oynayacak

Kırşehir, ikinci yarıya üç puanla başlamak istiyor

Teknik Direktör Mustafa Er, yeşil-beyazlı ekibimizle ilk maçına galibiyet parolası ile çıkıyor

Türkiye Futbol Federasyonu 2.Lig Kırmızı Grupta ikinci yarı maçları yarın başlıyor. İlk yarıda 17 maçta 30 puan toplayarak ilk yarıyı 6’ncı sırada tamamlayan Kırşehir Belediyespor, yarın kendi saha ve seyircisi önünde Eyüpspor’u ağırlayacak.
Ahi Stadyumunda oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa giren yeşil-beyazlı ekibimiz maç saatini beklemeye başladı.
Sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçı 2-0 kazanan Kırşehir Belediyespor, aynı skorla Eyüpspor’u yine eli boş göndermek istiyor.
Eski yönetimin geçen sezondan kalan 976 bin liralık borcunu ödeyerek transfer yasağını kaldıran Kırşehir Belediyespor, yöneticileri daha önce de Erzurumspor forması giyen tecrübeli bek Serkan Kurtuluş ile aynı takımdan 10 numara giyen, orta saha oyuncusu Sefa Akgün, Amedspor'dan kanat oyuncusu Burak Taşdemir ile forvet Atilla Yıldırım’ı renklerine bağlamıştı. Yeşil-beyazlı ekibimizin yöneticileri, transfer çalışmalarını bir stoper ve bir santrafor alarak kapatmayı hedefliyor.
TEKNİK DİREKTÖR MUSTAFA ER, İDDİALI
Teknik Direktör Mustafa Er, ikinci yarıya galibiyet alarak moralli başlamak istediklerini söyledi. Eyüpspor maçını kazanarak lige moralli başlamak istediklerini belirten Mustafa Er, "İkinci yarının zorluğunu biliyorum, taraftarın beklentisini biliyorum. Şunu ifade edeyim, bu takım mücadelenin içinde olacak, her kaçı kazanmak için sahaya çıkacak. Mücadelede en büyük destekçimiz seyircimiz olacak. İlk yarıda takıma gösterdikleri desteği üstüne koyarak aynı şekilde bekliyoruz. Maç cumartesi günü saat 13.30'da. Onların sahayı doldurmasını desteklemesini bekliyoruz. Artık geri sayım başladı, artık içeride bütün maçları kazanma odaklı oynayacağız. Alacağımız galibiyetlerle üst sıralara doğru çıkmak için mücadele edeceğiz. Bunun için ilk karşılaşmamız olan Eyüpspor maçı bizim açımızdan önemli. İkinci yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz. Bunu başaracak güce de sahibiz. Eyüpspor maçını kazasız geçip yolumuza devam etmek istiyoruz. Öncelikle oynayacağımız karşılaşmalara motive oluyoruz. Diğer maçları, oynanan maçtan sonra düşünüyoruz. Güçlü rakibimiz Eyüpspor maçını da aynı şekilde değerlendiriyoruz. Motivasyonumuzu o anlamda geliştirip, rakibe göre bir oyun modeli oluşturuyoruz. İnşallah bu hafta da başarılı oluruz.” ifadelerini kullandı.
HAKEM TRİOSU AÇIKLANDI
Kırşehir Belediyespor’un yarın kendi sahasında oynayacağı Eyüpspor karşılaşmasını yönetecek hakem triyosu belli oldu.
Merkez Hakem Kurulu’ndan (MHK) yapılan açıklamaya göre Kırşehir Belediyespor’un 11 Ocak 2020 Cumartesi günü Ahi Stadyumunda oynayacağı ikinci yarının ilk maçı olan Eyüpspor karşılaşmasını İzmir bölgesi hakemlerinden Hasan Avcı yönetecek. Yardımcılıklarını ise yine İzmir Bölgesinden Emir Eray Eyisoy ile Tolga Özcan yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemliğini de İzmir bölgesinden Erdem Demirtaş yapacak.
Öte yandan Cumartesi günü saat 13.30’da Ahi Stadyumunda oynanacak olan Kırşehir Belediyespor-Eyüpspor maçının gözlemciliğini Ahmet Çiftçi yaparken, temsilciliklerini de Ertuğ Büyük, Levent Gür yapacak.
Türkiye Futbol Federasyonu 2.Lig Kırmızı ve Beyaz grupta bu hafta oynanacak olan karşılaşmaların ardından 2’nci yarı start alıyor. Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor hatırlanacağı gibi ligin ilk yarısını topladığı 30 puanla 6’ncı sırada tamamlamıştı.
Ligin ilk yarısında zirve mücadelesi veren Ankara Demirspor ilk yarıyı 36 puanla lider, 34 puanla Bandırma 2’nci, Tuzlaspor 3’üncü, 31 puanla Kastamonuspor 4’üncü 30 puanla Vanspor ise 5’inci sırada tamamladı.
Ligin 2’nci yarısının ilk maçları bu hafta Cumartesi ve Pazar günü oynanacak olan 9 karşılaşmayla devam edilecek.
Temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Ligin 18’nci haftasında sahasında ilk yarıda deplasmanda 2-0 yendiği Eyüpspor’u konuk edecek. Cumartesi günü oynanacak olan diğer karşılaşmalarda ise zirveyi yakından ilgilendiren maçta Bandırmaspor sahasında Vanspor’u, Tuzlaspor ise Kastamonuspor’u konuk edecek.
YARIN 6 MAÇ VAR
Yarın zirveyi yakından ilgilendiren maçlar oynanırken, Pazar günü ise ligde birbirinden zorlu 6 karşılaşma oynanacak.
Pazar günü haftanın maçlarında Elazığspor sahasında son haftalarda çıkış gösteren Bayburt İl Özel İdarespor’u konuk edecek. Lider Ankara Demirspor deplasmanda Bodrumspor’la karşılaşırken, Kahramanmaraşspor sahasında Uşakspor’u ağlayacak. Ergene Velimeşespor-Sakaryaspor, Kardemir Karabükspor-Sivas Belediyespor, Niğdespor-Etimesgut Belediyespor karşılaşmaları oynanacak. (HABER: SALİH GÜNER)

KIRŞEHİR TARAFTARI AHİ’DE BULUŞACAK

Diriliş40 Taraftar Grubu Lideri Bekir Adıgüzel, Kırşehir Belediyespor taraftarlarını bugün Ahi Stadı’nda oynanacak maça davet etti.
TFF 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’un taraftar gruplarından olan Diriliş40 önceki gün Ticaret Sanayi Odası ve Kırşehir Belediyespor’un As Başkanı Mustafa Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında yeşil-beyazlı ekibe yaptıkları desteklerden dolayı teşekkür eden Başkan Yılmaz, Bu takımı Kırşehir halkı sahiplenmesi ve destek vermesi istedi.
Diriliş40 Taraftar Grubu Lideri Bekir Adıgüzel, Kırşehir Belediyespor yöneticilerinin yapmış oldukları çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirterek, şunları söyledi:
“Ligin ikinci yarısı Cumartesi günü başlayacak. İlk yarıda özellikle kendi sahamızda bazı üzücü sonuçlar alarak önemli puanlar kaybettik. İnşallah ikinci yarıda kendi sahamızda puan kaybetmek istemiyoruz. Bizler taraftar grupları olarak ikinci yarıda takımımızı içeride ve dışarıda yalnız bırakmayacağız. Siz Kırşehir Belediyespor yöneticilerinin de taraftarlara sahip çıkmanızı istiyoruz. Bu hafta Eyüpspor’u yenerek ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapacağımıza inanıyoruz. Bu zorlu maçta tüm taraftarlarımızı ve sporseverleri tribüne davet ederek takımımızı yalnız bırakmamalarını istiyoruz Hedefimiz iç sahada gösterdiğimiz yüksek performansı devam ettirmek. Elimizden gelenin fazlasını yapacağız ve Allah’ın izni ile sahadan galip ayrılan taraf biz olacağız. Bu önemli karşılaşmada taraftarlarımıza da büyük görev düşüyor. Onların desteği bizler için her zaman itici güç olmuştur. Cumartesi günü Ahi Stadı’nı doldurarak 90 dakika boyunca takımımızın arkasında olacağız ve Eyüpspor maçını kazanacağız.”
Dün akşam 18.00’de kalabalık bir taraftar grubuyla birlikte şehir merkezinde toplanıp Güneykent tesislerine giden Diriliş40 Taraftar Grubu, Kırşehir Belediyespor futbolcuların moral ziyaretinde bulundu. Ellerinde birer meşale ile futbolcuları tesislerde ziyaret eden Diriliş40 Taraftar Grubu Lideri Bekir Adıgüzel ve beraberindeki 50’den fazla taraftar Eyüpspor maçına kazanacakları inancını dile getirdiler.
Geçmiş yönetimden gelen 976 bin liralık borcu kulüp yöneticileri olarak ceplerinden ödeyerek 5 yeni futbolcuyu kadrolarına dahil ettiklerini ve ligin ikinci yarısına daha güçlü bir Kırşehir Belediyespor olarak çıkacaklarını belirten Mustafa Yılmaz, Cumartesi günü oynanacak Eyüpspor maçını kazanmaktan başka bir düşüncelerini olmadığını söyledi.
Göreve geldikleri ilk günden buyana amaçlarının Kırşehir Belediyespor’a hizmet olduğunu söyleyen Yeşil-beyazlı kulübün AS Başkanı Mustafa Yılmaz, “Herkesin bildiği gibi takımımız son 2 yıldır inanılmaz bir birliktelik yakalayarak üst üste şampiyon oldu. Bu sezonda hedefimiz kesinlikle şampiyonluk. Bizler bu yola baş koyduk ve gücümüzü de sizler gibi memleket sevdalısı gençlerden alıyoruz. Emekleriniz hiçbir zaman ödenmez. Bizler burada kalıcı değiliz ama sizler bu memlekette var olduğunuz sürece bu yeşil-beyazlı bayrağı gittiğiniz her yerde dalgalandıracaksınız. Biz yöneticiler olarak Kırşehir Belediyespor’un Türkiye liglerinde Kırşehir’i en iyi şekilde temsil etmesi için gecemizi gündüzüme katarak çalışıyoruz. Evimizi, işimizi, ihmal ederek, takımımızın sorunlarını çözmek için çalışıyoruz. Siz taraftar gruplarının da takımımıza sahip çıkmanız ve her maçta 90 dakika centilmence destek vermenizi istiyoruz” dedi.(HABER: SALİH GÜNER)