Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Kadınlar 1’inci Lig B grubunda heyecan Cumartesi günü oynanacak olan 5 karşılaşmayla devam edecek. Temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Cumartesi günü deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Antalya ekibi Maltepe Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek. 
Tarihinde ilk defa Kadınlar 1’inci Ligi’nde mücadele eden ve ligin ilk haftasında sahasında Göktürk Spor Kulübü’nü 33-26’lık skorla mağlup ederek galibiyetle başlayan yeşil-beyazlı temsilcimiz, ilk haftayı galibiyetle kapatan ve lider olan Maltepe Spor Kulübü’ne konuk oluyor. 
İlk haftanın vermiş olduğu moralle Antalya deplasmanına çıkacak olan yeşil-beyazlı kızlar, galibiyetle dönmeyi hedefliyor. Maltepe ile Kırşehir’i karşı karşıya getiren maç Cumartesi günü saat 13.00’da Döşemealtı Spor Salonu’nda oynanacak.
Kırşehir Belediyespor’un deplasmanda karşılaşacağı Maltepe Spor Kulübü dışında grupta 4 karşılaşma daha oynanacak.
Lige 2 puanla başlayan ve 2’nci sırada bulunan Mudanya Belediyespor, kendi sahasında Hoca Ahmet Yesevi Spor Kulübü ile karşılaşacak. Mudanya Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’da başlayacak.
Lige galibiyetle başlayan bir diğer ekip Başkent temsilcisi Polatlı Belediyespor ise deplasmanda Göktürk Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Çatalca Kestanelik Spor Salonu’nda ki mücadele saat 13.00’da başlayacak.
İlk hafta almış olduğu galibiyetle averajla 5’inci sırada bulunan İzmir Gençlik ve Spor Kulübü kendi sahasında Antalya ekibi Gazi Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Serdar Yereli Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.
Haftanın son karşılaşmasında ise ilk haftayı puansız kapatan Bolu Belediye Spor Kulübü ile Karaman Minik Atılım Spor Kulübü karşı karşıya gelecek. Bolu Karaçayır Spor Salonu’nda ki zorlu mücadele saat 14.00’da başlayacak. (HABER: SALİH GÜNER)