Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Kadınlar 1’inci Lig B grubunda mücadele eden ve oynadığı 2 maçı da kazanarak zirve hattında yer alan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Ligin 3’üncü haftasında kendi sahasında İzmir Gençlikspor ile karşı karşıya gelecek. Cumartesi günü Kındam’da bulunan Spor Salonunda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’te başlayacak.
Sezonun ilk maçına 33-26’lık Göktürkspor galibiyeti ile başlayan ve 2’nci hafta konuk olduğu Antalya Maltepespor’u da iyi oyunuyla 34-27’lik skorla deviren yeşil-beyazlı ekibimiz 3’te 3 hedefi ile İzmir’i konuk ediyor. Lige üst üste aldığı galibiyetlerle moralli başlayan Bozkırın sultanları sezonun 2’nci evindeki maçı da kazanarak zirvede söz sahibi olmak istiyor.
Rakip İzmir ise oynadığı 2 maçta 1 galibiyet, 1 yenilgi aldı.
Lige 26-25’lik Hoca Ahmet Yesevi galibiyeti ile başlayan İzmir Gençlikspor, geçtiğimiz haftada sahasında konuk ettiği maçta Antalya Gazi Spor Kulübüne 23-20’lik skorla mağlup olup ilk yenilgisini aldı. İzmir temsilcisi 2 maç sonunda 2 puanla 6’ncı sırada yer alıyor.
Kırşehir Belediyespor ile İzmir arasında oynanacak olan karşılaşma dışında Kadınlar 1’inci Lig B grubunda bir birinden zorlu 4 karşılaşma daha oynanacak.
Kırşehir Belediyespor gibi sezona galibiyetle başlayan lider deplasmanda Antalya Gazispor’a konuk olacak. Döşemealtı Spor Salonunda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.
Bolu ve Göktürk’ü yenerek 2’de 2 başlayan başkent temsilcisi Polatlıspor’da evinde puansız Karaman’ı konuk edecek. Polatlı Belediyespor ile Karaman Minik Atılım arasındaki maç saat 13.00’da Yunus Emre Spor Salonunda oynanacak. 
Ligde 1 galibiyet, 1 yenilgi alan Maltespor, deplasmanda yine kendi sahasında bu kez ligde galibiyeti bulunmayan Göktürkspor’u konuk edecek saat 16.30’da başlayacak olan müsabaka Döşemealtı Spor Salonunda oynanacak.
Haftanın son karşılaşmasında ise oynadığı 2 karşılaşmada 2 puan çıkaran Bolu Belediyespor ile Hoca Ahmet Yesevi Spor Kulübü karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma ise konya 75. Yıl spor salonunda oynanacak ve saat 14.00’da başlayacak.
2.HAFTANIN SONUÇLARI: Maltepe Spor Kulübü-Kırşehir Belediyespor: 27-34, Mudanya Spor Kulübü-Hoca Ahmet Yesevi SK: 28-18, Göktürk Spor Kulübü-Polatlı Belediyespor: 28-30, Bolu Belediyespor-Karaman Minik Atılım: 23-21, İzmir Gençlikspor-Antalya Gazi Spor: 20-23
3.HAFTANIN MAÇ PROGRAMI: (23 Ekim 2021 Cumartesi), Kırşehir Belediyespor-İzmir Gençlikspor, Karaman Minik Atılım-Polatlı Belediyespor, Hoca Ahmet Yesevi-Bolu Belediyespor, Antalya Gazispor-Mudanya Belediyespor, Maltepe Spor Kulübü-Göktürk Spor Kulübü
KIRŞEHİR’İN İLK YARI FİKSTÜRÜ
3.HAFTA: Kırşehir Belediyespor-İzmir Gençlik ve Spor Kulübü (23 Ekim Cumartesi)
4.HAFTA: Mudanya Belediyespor Kulübü-Kırşehir Belediyespor (30 Ekim Cumartesi)
5.HAFTA: Kırşehir Belediyespor-Bolu Belediyespor Kulübü (6 Kasım Cumartesi)
6.HAFTA: Polatli Belediyespor Kulübü-Kırşehir Belediyespor (13 Kasım Cumartesi)
7.HAFTA: Kırşehir Belediyespor-Karaman Minik Atılım SK (20 Kasım Cumartesi)
8.HAFTA: Hoca Ahmet Yesevi SK-Kırşehir Belediyespor (27 Kasım Cumartesi)
9.HAFTA: Kırşehir Belediyespor-Antalya Gazi Gençlik ve SK (4 Aralık Cumartesi) (HABER: SALİH GÜNER)