TFF 2’nci Lig Kırmızı Grupta yarın deplasmanda Serik Belediyespor ile karşılaşacak Kırşehir Belediyespor, bu maçla birlikte 7’nci kez hafta arası maçına çıkacak. Yeşil-beyazlı takımın hafta arası maçlarında orta şekerli grafik sergiliyor. Temsilcimiz, Çarşamba günü oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 kez de sahadan mağlup ayrılarak 10 puan kaybederek sadece 8 puan toplayabildi.
Haftayı 0-0’lık Bayburt Özel İdarespor beraberliği ile kapatan ve bu karşılaşmanın ardından Teknik Direktör Gürses Kılıç istifa etmesinin ardından, zorlu Serik Belediyespor maçına yoğunlaştı. Hem 2 puan hemde teknik direktörün istifa haberi ile sarsılan yeşil-beyazlı ekip Serik Belediyespor karşısına moralsiz çıkacak. Rakip Serik ise oynadığı 1 maç eksiği ile 16 karşılaşmanın 6’sını kazanarak 7’sinde berabere kaldı. Antalya temsilcisi 3 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı.
Yeşil-beyazlı temsilcimiz Serik Belediyespor ile oynayacağı karşılaşma öncesi bu sezon 7’nci kez Çarşamba müsabakasına çıkacak.  Yeşil-beyazlı temsilcimiz bu 6 maçın tamamını deplasmanda oynaması gözden kaçmadı.
Çarşamba günü oynanan maçların ilkini İstanbul’da lider Eyüpspor’a karşı oynayan Kırşehir Belediyespor, ilk yarısı 1-1 sona eren maçta rakibine 2-1’lik skorla mağlup oldu. Eyüpspor mağlubiyetinin ardından yine Çarşamba maçında bu kez rakip Kırklarelispor’du. Yeşil-beyazlı ekibimiz maçı Ahmet Karadayı’nın serbest vuruştan attığı golle 1-0 kazanmıştı.
Bu almış olduğu kritik 3 puan sonrasında Çarşamba günü üst üste 2 deplasman maçında berabere kaldı. Yeşil-beyazlı ekibimiz, Karacabey Belediyespor’la 2-2, Mamak FK ile 1-1 berabere kaldı. Üst üste gelen deplasman beraberliği sonrasında yine deplasmanda bu kez Elazığspor’la karşılaşan Kırşehir ekibi gol düellosu şeklinde geçen maçı 5-3 kazandı. 
Çarşamba günü 6 müsabakaya çıkan yeşil-beyazlılar, bu 5 maçtan 2’nsini kazanıp, 2’nsin de ise berabere kalırken, sadece 1 maçtan eli boş döndü. 5 maçta rakip filelere 10 gol atan Kırşehir Belediyespor, kalesinde ise 8 gol gördü.
İŞTE ÇARŞAMBA MAÇLARI: 14 Ekim Çarşamba: Eyüpspor-Kırşehir Belediyespor: 2-1, 28 Ekim Çarşamba: Kırklarelispor-Kırşehir Belediyespor: 0-1, 18 Kasım Çarşamba: Karacabey Belediyespor-Kırşehir Belediyespor: 2-2, 9 Aralık Çarşamba: Mamak FK-Kırşehir Belediyespor: 1-1, 23 Aralık Çarşamba: Elazığspor-Kırşehir Belediyespor: 3-5. (HABER: CUMHUR ASLAN)