Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını kendi tesislerinde sürdüren Kırşehir Belediyespor günü yaptığı çift antrenmanla geçirdi. Yeşil-beyazlılar sabah ilk bölümü kondisyon ikinci bölüme sahada yaptığı çalışmanın ardından akşam ise sahada taktik antrenmanı ile günü tamamladılar. 
Kırşehir Belediyespor sabah saat 10’da tesiste kondisyon çalışması yaptı. Tam kadronun katıldığı sabah idmanı 1.5 saat sürdü.
Sabah idmanın ardından aktif dinlenmeye geçen yeşil-beyazlı temsilcimiz akşam ise taktik çalışması yaptı. Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu yönetiminde yapılan çalışmaya Kırşehir Belediyespor yine tam kadro katıldı.
Isınma hareketleri ile başlayan antrenman dar alanda pas çalışması ile devam etti. Ardından önce yarı sahada sonra tam sahada taktik çalışma yaptıran Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu yeni sezon oyun anlayışları konusunda eksik gördüğü konularda sporculara uyarılarda bulunmaya devam etti.
Yeşil-beyazlı teknik adamı hiç böyle görmediniz. Kırşehir Belediyespor’un hocası önceki gün yapılan antrenmanda futbolculara sert uyarılar yaparak, kendilerini maçtaymış gibi antrenman yapmalarını istedi.
Türkiye Futbol Federasyonu 2’nci Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Kırşehir Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları son sürat devam ediyor.
Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, “Grubumuzdaki maçlar 4-5 Eylül 2021 tarihinde oynanacak maçlarla başlayacak. İlk maçımızı deplasmanda Pazarspor ile yapacağız. İnşallah bu maça çok iyi bir şekilde hazırlanıp, lige güzel bir başlangıçla girmek istiyoruz.  Kırşehir’de herkesin bizlerden beklentisinin yüksek olduğunu biliyorum. Başkanımız ve yöneticilerimizin gayret ve çabaları ile iyi bir takım kurmak için çabalıyoruz. İnşallah bu hafta içinde diğer transferlerimiz de sonuçlanır ve tam kadro lige hazırlanmaya başlarız. Grubumuzda 19 takım yer alıyor ve lig sonunda 4 takım 3. Lige düşecek. Dolayısı ile maçlar çok zor geçecek. Şimdiden Play-off oynamak veya ligi şurada burada bitiririz demek kesinlikle doğru değil. Diğer grupta olduğu gibi bu grupta da iyi takımlar var. İnşallah Eylül ayında başlayacak lige kadar hem iyi bir kadro kurup, hem de çok çalışarak başarılı olmak için bütün gücümüzü ortaya koyacağız. Daha ligin başlamasına bir aydan fazla bir süre var. Bu süreyi çok iyi değerlendirip, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” diye konuştu.
Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, Güneykent Sahası’ndaki idmanda fırtına gibi esti. İki gruba ayırdığı takıma yarı sahada maç yaptıran Hocaoğlu, bizzat kendi yönettiği çalışma sırasında hırslı futbol anlayışını oyuncularına yansıttı.
Çalışmada futbolculardan daha çok efor sarf eden yeşil‐beyazlı hoca, öğrencilerini sürekli uyardı, top rakipteyken baskının artırılmasını istedi.
Dediklerini yapmayan futbolcuları bağırarak motive eden tecrübeli teknik adam, “Duran futbolcu istemiyorum. Herkes birden basacak. Rakibe nefes aldırmak yok. Hızlı ve baskılı futbol istiyorum” ifadeleriyle sesini duyurdu. (HABER: SALİH GÜNER)