Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grupta 26’ncı hafta yarın oynanacak 10 karşılaşmayla devam edilecek. Temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, yarın ligin 26’ncı haftasında sahasında Kırklarelispor’u konuk edecek. 
Yeşil-beyazlı temsilcimiz, Play-Off iddiasını sürdüre bilmesi için kazanmak zorunda. Aksi bir durum Kırşehir Belediyespor’un daha da geriye gitmesine yol açacak. Bu önemli karşılaşma saat 14.00’te Ahi Stadyumunda oynanacak. Zorlu 90 dakikayı Trabzon bölgesinden Tolga Sancak yönetecek.
İki maçlık yenilgiyi unutturmak için mutlaka kazanmak zorunda olduklarını belirten Teknik Direktör Ercüment Coşkundere, “Artık hiçbir mazeretin kabul etmiyoruz. Toparlayacağız, toparlamamız gerek. Kırklarelispor maçı her şeyin önüne geçti. Hiçbir mazereti kabul etmiyorum. Mazeret üretecek durumumuz kalmadı. Bu önemli maçı kazanma zorunda olduğumuzu herkes çok iyi biliyor. Artık buna dur deyip, toparlanmaya girmek zorundayız. Ligdeki play-off hedefine ulaymak için puan kayıplarını yaşamak istemiyoruz.  Kırklarelispor’u yenerek hem iki maçlık yenilgiyi unutturmak istiyoruz, hem de yleniden çıkıya geçmek istiyoruz” dedi.
Kırşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Battal Çelik da kazanmak zorunda oldukları bir maça çıkacaklarını ve galibiyetle ayrılarak Play-Off iddialarını sürdürmek istediklerini söyledi.
Çelik yaptığı açıklamada şunları ifade etti:
“Çok ilginç bir ligde oynuyoruz her takım her takımı yeniyor ve her hafta sürpriz sonuçlar alınıyor. Bu ligde her takım puan veya puanlar kaybediyor edecekte. Taraftarlarımız emin olsun bu takım her şeye rağmen Play of oynayacak. Ligde henüz oynanmamış 13 karşılaşma var ve bu karşılaşmaların 6’sı içeride 7’si deplasmanda oynanacak. Kötü olan alt sıralardaki takımlarında neredeyse Play-Off için hırslanacak olması. Tarsus maçı öncesinde de demiştim 3 maçın çok kritik olduğunu bu maçlardan birini maalesef kaybettik kalan Kırklareli ve sonrasında Van maçında en az 4 puan almamız şart oldu. Sarı kart cezası biten Ali Küçük ve sakatlığı düzelen kalecimiz Ahmet Sabri Fener’e hocamızın şans vermesi halinde kadroda yer alacaklar. Covid tedavisi biten hocamızda takımın başında olacak. Öte yandan geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığımız maçında sarı kart gören Onur Karakabak ile 2’nci sarıdan Kırmızı kart gören Oğuzhan Yazıcı’da bu maçta cezaları nedeni ile yer alamayacaklar. Rakip Kırklarelispor oynadığı son 5 maçta 2 galibiyet 2 yenilgi ve birde beraberlik aldı şuan ligin 8’inci sırasında yer alıyorlar. Takımlarında İbrahim Sürgülü, Bahadır Taşdelen, Murat Yılmaz, Kubilay Akyüz ve Ersel Aslıyüksek gibi önemli oyuncuları var. Bu yüzden çok dikkat edilmesi gereken bir takım onlarda play off oynama adına bu maçı kazanmak isteyeceklerdir ancak bizim takım bu maçı alıp yükselişe yeniden çıkması lazım. Biz bu hafta Kırklareli ile oynarken Bodrumspor ile Vanspor, Serik Etimesgut Belediyespor ve Turgutluspor’da Sivas Belediyespor ile oynayacak. Takımımıza her zamankinden daha fazla destek olmalıyız. Bu hafta çok çok kritik bir maça çıkacağız. Ligin en az göl yiyen iki takımının karşılaşması olacak bu maçı mutlak surette kazanmalıyız. Bu kazanma isteği oyuncularımızda asla motivasyon düşüklüğüne neden olmamalı. Sonuç ne olursa olsun bu takım bu şehrin ve dolayısı ile iyi günde kötü günde takımı her daim destekleyen bu taraftarların takımı. Ben takımımıza inanıyor ve güveniyorum sizde güvenin inşallah bu oyuncular bizlerin güvenini asla boşa çıkartmayacaklardır. Morallerimizi yüksek tutup bu maçı kazanmalıyız. Bunu yapacak güç ve kaliteye sahibiz.” 
2 hafta öncesiye kadar Play-Off’u bırakın şampiyonluk şansı olmasına rağmen önce lider Eyüpspor’a, ardından Tarsus İdmanyurdu’na 2 golle mağlup olan yeşil-beyazlı temsilcimizin direk olarak şampiyonluk umudu kalmazken, bundan sonraki maçlarını kazanıp Play-Off potasının içinde yer almayı istiyor. 
Kırşehir temsilcisi, play-off iddiasını sürdürebilmek için önünde çok önemli bir Kırklareli maç var. Yeşil-beyazlı ekibimiz yarın sahasında konuk edeceği Kırklarelispor maçını kazanıp 2 maçlık galibiyet özlemine son vermeyi, hem de rakibini play-off dışına atmayı hedefliyor. 
Yarın kendi sahasında Kırklarelispor’u konuk edecek olan Kırşehir Belediyespor bu maça gelene kadar evinde oynadığı 13 maçta 8 galibiyet aldı. 
Yeşil-beyazlılar bu sezon evinde 13 karşılaşmaya çıktı. Bu maçlarda 1922 Konyaspor’u, Vanspor ve Pendikspor’u 1-0’lık skorlarla, Bodrumspor’u 3-0, Sivas Belediyespor’u 3-1, Karabükspor’u 4-0, Turgutluspor ile Kastamonuspor’u ise 2-0’lık skorlarla geçmeyi başardı.
Yeşil-beyazlı ekibimiz evinde 3 maçta da beraberlikle ayrıldı. Tarsus İdmanyurdu ile 2-2, Etimesgut Belediyespor ile Bayburt Özel İdarespor’la 0-0 berabere kaldı. Kırşehir ekibi bu sezon evinde 1-0’lık skorla Sakaryaspor’a 2-0’lık skorla da Eyüpspor’a kaybetti.
Evindeki 13 maça çıkan Kırşehir Belediyespor bu 12 maçın 8’inden galibiyetle ayrıldı. 3 kez sahadan 1 puan alan yeşil-beyazlı ekibimiz 2 kez de mağlubiyetle ayrıldı. Bu 12 karşılaşmada rakip filelere 19 gol atarken, kalesinde ise sadede 6 gol gördü.
Kırşehir Belediyespor’la yarın deplasmanda karşılaşacak olan Kırklarelispor, zorlu maça gelene kadar deplasmanda 12 maça çıktı. Trakya’nın yeşil-beyaz temsilcisi, bu 12 maçta 3 galibiyet, 6 beraberlik 3 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı.
Kırklarelispor bu sezon oynadığı 12 deplasman maçında Elazığspor’u 1-0, Turgutluspor’u 3-1 ve Pazarspor’u 2-0’lık skorla geçerken Vanspor, Sakaryaspor, Bodrumspor’la 0-0, Serik Belediyespor ve Sivas Belediyespor’la 1-1, Kastamonuspor’la 2-2 berabere kaldı. Kırklarelispor bu 12 maçta ise Mamak FK’ya 1-0, Eyüpspor’a 4-0, Karacabey Belediyespor’a ise 3-1’lik skorla mağlup oldu.
Oynadığı 12 maçta sadece 3 galibiyeti bulunan yeşil-beyazlı ekip 6 kez ise beraberlikle ayrılırken, 3 maçı da mağlup tamamladı. Deplasmanda bu 12 maçta rakip filelere 11 gol atarken, kalesinde ise 13 gol gördü. (HABER: SALİH GÜNER)