Kırşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından yapılan bir tatbikat sırasında yeşil-beyazlı Kırşehir FK’ya ait flamasının ayaklar altına alınmasına tepki gösterildi.

Bazı sosyal medya hesaplarında Kırşehir Belediyesi İtfaiye personelinin Kırşehir KF’ya ait flama ve pankartı sererek üzerine çıkıp ayaklarıyla basmalarının görüntülerinin yayılması yeşil-beyazlı ekibin yöneticilerini ve taraftarlarını üzdü.

Kırşehir FK Başkanı Çağatay Han Torun, konuyla ilgili yaptığı açıklamada herkesin Kırşehir’in ve yeşil-beyazlı ekibin sembollerine saygı göstermesi gerektiğini söyledi.

Başkan torun, açıklamasında şunları ifade etti:

“Bugün sosyal medyada şehrimiz itfaiye personelimizin zannedersem bir tatbikat sırasında, şehrimizin tek profesyonel kulübü, şehrimizin en büyük tanıtım kurumu, üstünde sonsuz emek ve binlerce taraftarının sevgisi ve bağımsızlığımızın simgesi Türk bayrağı olan Kırşehir Belediyespor (Kırşehir FK) flamasını yere serip üstünde gezmeleri suretiyle yansıyan bir resim hepimizi derinden üzmüştür. Herhangi bir kasıt aramadığımız bu olayda yine de herkesin binlerce insanın gönül verdiği bir armaya hak ettiği değeri ve saygıyı gösterme konusunda daha duyarlı olmaları nezaketini sergilemelerini rica ediyoruz. Koca bir şehrin belediyesi ve insanları ile emek verdiği gözdemiz olan takımımıza, sembollerine saygı anlamında tüm hemşehrilerimizin hassasiyet göstermesini rica ediyoruz.” (HABER: CUMHUR ASLAN)