TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grupta 2’nci yarı bu hafta Cumartesi ve Pazar günü oynanacak olan 9 karşılaşmayla kaldığı yerden devam ediyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz 2’nci yarının ilk maçında sahasında Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek.
Kırşehir Belediyespor’da zorlu Eyüpspor maçı hazırlıkları tam gaz devam ediyor.
Yeşil-beyazlı temsilcimiz 11 Ocak 2020 Cumartesi sahasında Eyüpspor ile oynayacağı ikinci yarının ilk hafta maçına sıkı şekilde hazırlanıyor.
Kırşehir Belediyespor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 18’nci hafta maçında kendi sahasında oynayacağı Eyüpspor maçın hazırlıklarına dün devam etti.
Teknik Direktör Mustafa Er, futbolcularına Eyüpspor karşısında oynanacak olan karşılaşma öncesi moral aşılıyor.
Ligin 2’nci yarısının ilk maçını kayıpsız geçip zirveyle arasındaki puan farkını aza indirmek isteyen genç teknik adam, takımını Eyüpspor maçına hazırlıyor.
Futbolcular, son idmana kadar rakibi A’dan Z’ye ezberleyecek.
Kırşehir Belediyespor’da zorlu Eyüpspor ile kendi sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Yeşil-beyazlı teknik direktör Mustafa Er ve öğrencileri, dün den itibaren zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti. Takım, hafta sonuna kadar Eyüpspor maçıyla yatıp, Eyüpspor maçıyla kalkacak.
Oyuncularına Eyüpspor maçını ezberlettiren Mustafa Er, ilk maçında taraftarının huzurunda 3 puanla ayrılmak istiyor.
Genç teknik adam, kendi sahalarında oynamalarına rağmen zor bir maçının kendilerini beklediğini ama kazanmak için gerekli kaliteye sahip olduklarına vurgu yapıyor, rakibin artı ve eksilerini oyuncularına bir bir anlatıyor.
Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Er, Güneykent Tesisi’nde yapılan idman öncesi 15 dakika süren bir toplantı yaptı.
Futbolcularını Cumartesi günü Eyüpspor karşısında tribüne gelen seyircilere iyi bir futbol izlettirmek istediğini söyleyen yeşil-beyazlıların hocası: “Artık ilk yarı bitti. Sizlerle birlikte yepyeni bir sayfa açıp, bu açtığımız sayfanın sonuna da hep birlikte şampiyon yazdırmak istiyoruz…” şeklinde konuşarak futbolcuları motive etti.
Mustafa Er’in koşmalarının ardından kağıt üzerinde uyguladıkları taktiklerin provasını oyuncular üzerinde uyguladı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grupta temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, 18’nci hafta maçında kendi sahasında konuk edeceği Eyüpspor maçı hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.
Kırşehir Belediyespor dün yaptığı tek idmanla kendi sahasında karşılaşacağı Eyüpspor maçının hazırlıklarına tam kadro devam ediyor.
Güneykent Saha’sında yapılan çalışmaya tüm futbolcular katılırken, Teknik Direktör Mustafa Er yönetiminde yapılan çalışma ısınma hareketleri 5’e 2 çalışması ve tempolu koşular ile başladı.
Tempolu koşuların ardından pas yüzdesini artırmaya yönelik yapılan çalışmada dar alanda tek pas ve kontrol pas olarak taktik çalışma yapıldı.
Antrenman sonunda yeşil-beyazlılar son 20 dakikasını taktik ağırlıklı yaptığı çift kale maçla sona erdi. Çift kale maçın ardından idman orta sahada yapılan karın kası çalışmasıyla son buldu.
Kırşehir Belediyespor bugün yapacağı taktik ağırlıklı idman ile Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Eyüpspor maçının hazırlıklarına devam edecek.
Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu 2.Lig Kırmızı ve Beyaz grupta bu hafta oynanacak olan karşılaşmaların ardından 2’nci yarı star alıyor.
Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, ligin ilk yarısını topladığı 30 puanla 6’ncı sırada tamamlamıştı.
Ligin ilk yarısında zirve mücadelesi veren Ankara Demirspor ilk yarıyı 36 puanla lider, 34 puanla Bandırma 2’nci, Tuzlaspor 3’üncü, 31 puanla Kastamonuspor 4’üncü 30 puanla Vanspor ise 5’inci sırada tamamladı.
Ligin 2’nci yarısının ilk maçları bu hafta Cumartesi ve Pazar günü oynanacak olan 9 karşılaşmayla devam edilecek.
Temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Ligin 18’nci haftasında sahasında ilk yarıda deplasmanda 2-0 yendiği Eyüpspor’u konuk edecek. Cumartesi günü oynanacak olan diğer karşılaşmalarda ise zirveyi yakından ilgilendiren maçta Bandırmaspor sahasında Vanspor’u, Tuzlaspor ise Kastamonuspor’u konuk edecek.
Cumartesi günü zirveyi yakından ilgilendiren maçlar oynanırken, Pazar günü ise ligde birbirinden zorlu 6 karşılaşma oynanacak.
Pazar günü haftanın maçlarında Elazığspor sahasında son haftalarda çıkış gösteren Bayburt İl Özel İdarespor’u konuk edecek. Lider Ankara Demirspor deplasmanda Bodrumspor’la karşılaşırken, Kahramanmaraşspor sahasında Uşakspor’u ağlayacak. Ergene Velimeşespor-Sakaryaspor, Kardemir Karabükspor-Sivas Belediyespor, Niğdespor-Etimesgut Belediyespor karşılaşmaları oynanacak.
KIRŞEHİR BELEDİYESPOR’UN 2.YARIDAKİ MAÇLARI
Kırşehir Belediyespor-Eyüpspor (11 Ocak 2020 Cumartesi)
GMG Kastamonuspor-Kırşehir Belediyespor (19 Ocak 2020 Pazar)
Kırşehir Belediyespor- Bayburt Özel İdarespor (26 Ocak 2020 Pazar)
Birevim Elazığspor-Kırşehir Belediyespor (2 Şubat 2020 Pazar)
Kırşehir Belediyespor-Tuzlaspor (9 Şubat 2020 Pazar)
Sakaryaspor-Kırşehir Belediyespor (15 Şubat 2020 Cumartesi)
Bandırmaspor-Kırşehir Belediyespor (19 Şubat 2020 Çarşamba)
Kırşehir Belediyespor-Niğde Anadolu FK (23 Şubat 2020 Pazar)
Kardemir Karabükspor-Kırşehir Belediyespor (1 Mart 2020 Pazar)
Kırşehir Belediyespor-Bodrum Belediyesi Bodrumspor (8 Mart 2020 Pazar)
Piserro Kahramanmaraşspor-Kırşehir Belediyespor (15 Mart 2020 Pazar)
Kırşehir Belediyespor-Ergene Velimeşespor (22 Mart 2020 Pazar)
Uşakspor A.Ş-Kırşehir Belediyespor (29 Mart 2020 Pazar)
Kırşehir Belediyespor-Ankara Demirspor (5 Nisan 2020 Pazar)
Sivas Belediyespor-Kırşehir Belediyespor (12 Nisan 2020 Pazar)
Kırşehir Belediyespor-Etimesgut Belediyespor (19 Nisan 2020 Pazar)
Vanspor F.K-Kırşehir Belediyespor (25 Nisan 2020 Cumartesi)
(HABER: SALİH GÜNER)