Kocaeli Kartepe lige hazırlanan Kırşehir Belediyespor, hazırlık maçlarıyla eksikliklerini görmeye çalışıyor

KIRŞEHİR ENERJİ DEPOLUYOR

TFF 3.Ligi’nde mücadele edecek olan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor yeni sezonun ikinci etap kamp çalışmalarını Kocaeli Kartepe’de sürdürüyor.
Yeşil-beyazlılar önceki gün taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Kırşehir Belediyespor’un, Kartepe’de sürdürdüğü ikinci etap çalışmalarında sonuna geliniyor. Takım, 15 gün süren kampı bu hafta noktalayıp, üçüncü etap çalışmaları için yeniden kampa girecek.
Kırşehir’deki birinci etap çalışmalarının ardından Kocaeli Kartepe’de kampa giren yeşil-beyazlı takım, 15 günlük kamp süresince sabah-akşam yaptığı antrenmanlarda kondisyon yönünden performansını artırdı. Futbolcular, kendilerini sezon sonuna kadar taşıyacak antrenman programlarını eksiksiz yerine getirerek kondisyon açıklarını kapattı. Fizik-güç yönünden form çizgilerini yukarılara çıkaran futbolcuların bu sırada yapılan hazırlık maçlarıyla maç performansları hakkında da fikir sahibi olundu.
Kartepe’de takımı güç-kuvvet yönünden takımı belli bir seviyeye taşıyan Selahaddin Dinçel, Kartepe kampında artık sistem ve ideal kadro üzerinde duracak.
Yeşil-beyazlı ekibimiz Teknik direktörü Selahattin Dinçel, Kartepe’de planladığı 5 hazırlık maçıyla birlikte kafasında beliren ideal onbire şekil verecek. Onbirin dışında Dinçel, yeni sezon sistem şemasını takım üzerine oturtturacak. Dinçel, takım üzerinde her zaman ki gibi “önce durdur, sonra vur” modelini uygulayacak.
HAZIRLIK MAÇLARI SKORA VARMAK İÇİN DEĞİL, ADI ÜZERİNDE HAZIRLIK İÇİNDİR…
Selahaddin Dinçel, kamp döneminde yapılan ve yapılacak olan hazırlık maçlarında skorun pek önemli olmadığını söyledi.
Dinçel skora bakıp da takım ve futbolcular için yorum yapmanın son derece yanlış olacağını aktarıp, biraz sabır istedi.
Sezon öncesi yapılan kampların lig için belirleyici olacağını, Kartepe kampının daha çok deneme amaçlı geçtiğini, buradaki çalışmalar boyunca tüm futbolcuları görüp performanslar hakkında fikir edinme fırsatı bulduklarını aktaran Selahaddin Dinçel, “Hazırlık dönemi, hazırlık maçları adı üzerinde lige hazırlanmak için. Burada yaptığımız çalışmalar ve maçlarla takımı görüyorum, futbolcuları daha iyi tanıyoruz. Çalışmaların henüz ortasındayız. Önümüzde Kırşehir kampı var. Burada artık her şey netlik kazanacak. Kadromuzu belirleyeceğiz, sistemimiz ve şablonumuzu takım üzerinde deneyeceğiz. Bunları yaparken yenebiliriz, yenilebiliriz. Skorlar kimseyi aldatmasın. Tüm maçlarını kazanabilirsiniz de, kaybedebilirsiniz de… Biraz sabredelim. Bekleyelim görelim. Lige kadar her şeyiyle hazır bir takım oluşturacağız” dedi.
3. Lig’in yeni ekibi olarak, Kırşehir’i en iyi şekilde temsil etmek için yeni baştan bir takım kurduklarına dikkate çeken yeşil-beyazlı ekibimizin Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, şöyle devam etti:
“3. Lig’in yeni ekibi olarak yeni bir yapı kurmaya çalıştık ve bunu da büyük ölçüde başardık. Yeni baştan kurulan bir takımın elbette bir uyum sorunu olacaktır. Çünkü futbolcularımız birbirlerini tanımaları için belli bir zamana ve birlikte çalışmaya ihtiyaçları var. Ben 24 saat takımın başındayım. Onların birbirleriyle kaynaştırmaya ve tanımalarına yardımcı olmaya çalışıyorum. Bunun için çok çalışmak ve futbolcularımızın birbirlerini tanımalarına zemin hazırlamak zorundayız. 24 kişilik kadromuzda şu an her şey yolunda gidiyor. Başarılı olmaktan ve Kırşehir’i en iyi şekilde temsil etmekten başka bir hedefimiz ve düşüncemiz yok. Kartepe kampında çalışmalarımızı sürdürürken, buraya kamp için gelen takımlarla da birkaç hazırlık maçı yapacağız. Şu anda takımımızın ciddi bir sorunu yok. Transfer çalışmalarımızı kadro ve mevkileri göre büyük oranda tamamladık. Eğer eksiğimiz olursa bu konuda yöneticilerimizle gerekli çalışmalarımızı yaparız. Belki gelecek vaad eden genç futbolcuları da kadromuza alabiliriz. Kırşehirimizin adını başarıyla temsil edip, taraftarlarımızın gurur duyacağı bir takım olmaktan başka bir düşüncemiz yok. Bu nedenle görev ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bizlere güvenen ve buraya getiren gerek yönetimimize, gerekse bu ili yönetenlere karşı mahcup olmamanın çabasındayız. Lige kadar eksiklerimizi gidererek hem bu ligte kalıcı olacağız, hem de daha üst liglere çıkmanın çabası içinde olacağız. Tabi bu konuda taraftarlarımızın da desteğini her zaman arkamızda görmek istiyoruz. Birlik ve beraberlik içinde olursak yeni kurduğumuz bu takımın lig büyük ses getireceğini ve Kırşehir’in adını başarıyla duyuracağına herkesin inanmasını istiyorum.” (HABER: SALİH GÜNER)