1 yıllık aranın ardından Bölgesel Amatör Lig başlıyor  

Kırşehir ekipleri Mucur ile 
Kaman karşı karşıya geliyor 

Bölgesel Amatör Ligde 2021-2022 futbol sezonu Pazar günü oynanacak maçlarla başlayacak.
5’inci bölge 3’üncü grupta mücadele eden temsilcilerimizden Yabanlıspor ile Yeşil Kamanspor ilk hafta maçında karşı karşıya gelecek. Mücadele Pazar günü saat 14.00’da Mucur İlçe Stadyumunda oynanacak.
Kırşehir temsilcileri Yabanlıspor ve Yeşil Kamanspor 5’inci bölge 3’üncü grupta yer alıyor. Temsilcilerimizden Yabanlıspor’u Ertuğrul Şimşek, Yeşil Kamanspor’u da Yahya Ünal çalıştırıyor
Bu 2 takımın yanı sıra grupta ayrıca Ankara DSİ, Ankara TKİ, Çayıralan Esnafspor, Keçiören Bağlumspor, Osmancık Belediyespor, Sorgun Belediyespor, Yozgatspor 1959 FK var.
TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde çekilen kura sonucu ilk hafta Ankara DSİ-Yozgatspor 1959 FK, Mucur Yabanlıspor-Yeşil Kamanspor, Keçiören Bağlumspor-Ankara TKİ, Osmancık Belediyespor-Sorgun Belediyespor karşı karşıya gelecek.
3 gruba ayrılan 5’inci bölgede çift devreli lig usulüne göre oynanacak maçlar sonunda grup birincisi olan 3 takım bölge birinciliğine yükselecek. 3 takımın katılımıyla tarafsız sahada tek devreli lig sisteminin uygulanacağı bölge birinciliği maçları sonunda birinci olan takım TFF 3. Lige terfi edecek.
MAÇLARIN HAKEMLERİ AÇIKLANDI
Bölgesel Amatör Ligi 5’inci bölge 3’üncü grupta oynanacak olan 4 karşılaşmada görev yapacak hakemler açıklandı. Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre Pazar günü saat 14.00’da Mucur İlçe Stadyumunda oynanacak olan Yabanlıspor-Yeşil Kamanspor karşılaşmasını Mercan Erölmez yönetecek. Mertcan Erölmez’in maçtaki yardımcılıklarını ise Merve Özdemir, Hakan Tunç yönetecek. Muhammed Burak Tufan ise mücadeleye 4’üncü hakem, İbrahim Çetin ise Gözlemci olarak atandı.
Yabanlı ile Kaman arasındaki mücadele dışında grupta 3 karşılaşma daha oynanacak.
Osmancık İlçe Stadyumunda saat 14.00’da oynanacak olan Osmancıkspor-Sorgun Belediyespor maçını Melih Kurt, Saat 14.00’da Bağlum Şehit Hüseyin Demirtaş Stadyumdaki maçta Keçiören Bağlumspor, Ankara TKİ karşılaşmasını Buğrahan Dilkan İnanır, ve haftanın son karşılaşmasında ise saat 14.00’da Yeni Mahalle Hasan Doğan Stadyumunda oynanacak Ankara DSİ, Yozgatspor maçını ise Tolga Tuna yönetecek. Ligin ilk haftasında ise Çayıralan Esnafspor maç yapmadan haftayı bay olarak geçirecek. (HABER: SALİH GÜNER)