Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut sezonu değerlendirdi

“Kırşehir'e tarihinde ilk kez 1. Lig heyecanı yaşatmak ta bizlere nasip oldu”
    
    TFF 2. Lig, Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve oynadığı 38 maçtan 21 galibiyet, 9 beraberlik ve 8 mağlubiyetlikle 57 gol atıp, kalesinde 32 gol görüp topladığı 72 puanla sezonu şampiyon Eyüpspor ve ikinci sıradaki Sakaryaspor'un ardından üçüncü sırada tamamlayarak play-offlara katılma hakkı elde eden Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, zor ve sıkıntılı geçen bir sezonu gazetemize değerlendirdi.
     Pandemiden her kulüp gibi Kırşehir Belediyespor'un da olumsuz etkilendiğini, taraftar desteğinden ve maç hasılatından yoksun sıkıntılı bir süreci başarıyla noktaladıklarını belirten Başkanı Mustafa Bulut, “Belediye Başkanımızın katkıları ile önemli bir başarı elde ettik ve kimsenin ummadığı ve beklemediği bir başarıyla tarih yazdık. Çünkü takımımız tarihinde ilk kez Kırşehirli sporseverlere TFF 1. Lig heyecanını yaşattı. Bu bizim için de, Kırşehirimizin için de önemli bir başarı” dedi. 
Sezona çok iyi başladıklarını ve sezon boyunca şampiyonluk potası içinde olduklarını belirten Başkan Bulut, “Play-off müsabakalarında Kırklareli'ni geçip Sakaryaspor karşısında yarı finale yükseldik. Ancak Sakaryaspor'la evimizde oynadığımız müsabakada rakibi sahadan adeta sildik ve en az 6-7 net gollük pozisyondan yararlanamayınca golsüz berabere ayrıldı. Fakat Sakarya'daki rövanşta bir takım şansızlıklar yaşadık. Kırşehir'de Sakaryasporlulara prosedürler tam tamına uygulanırken, Sakaryaspor rövanşta 7 bin taraftarını tribünlere doldurdu. Avazımız çıktıģı kadar bağırsakta kimseye sesimizi duyuramadık. Stada binlerce taraftar alındı, bu ev sahibine moral verdi, biz de bunun baskısı altında kaldık. Tabi oyun anlamında da bir takım şanssızlıklar olunca, farklı bir skorla yenilip elendik ve adeta 1'inci Ligin kapısından döndük. Tabi gönlümüz şampiyon olup Kırşehir'i tarihinde ilk kez 1. Lig'e yükseltmekti. Ama olmadı, inşallah o günleri de bir gün yaşarız.  Kırşehir'e ve taraftarlarımıza son maça kadar bu heyecanı yaşattığımız için mutluyuz. Ancak şunu da üzülerek belirtmek gerekirse  Sakarya'da tüm seçilmiş ve atanmış insanlar hiçbir siyasi görüşe bakmadan takımları için yan yana gelip, Sakaryaspor için bir bütün olduklarını görürken, Kırşehir'de bunun eksiklerini yaşıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.
Yeni sezonla ilgili düşüncelerini ve izleyecekleri yol haritasını da açıklayan Başkan Mustafa Bulut, “Çok yorucu bir sezonu geride bıraktık. Biraz dinlenmeye ihtiyacımız var. En kısa süre yönetim kurulu olarak, Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Ekicioğlu ve diğer ilimiz yöneticileriyle gerekli istişarelerde bulunarak nasıl bir yol çizeceğimizi belirleyeceğiz. Taraftarlarımız bu konuda müsterih olsun. Kırşehirimizi gururla temsil edecek bir takım oluşturmakta kararlıyız. Ancak takımımızdaki yaklaşık 30 futbolcumuzdan 20'siyle sözleşmemiz sona erdi. Bu oyuncularımıza yaklaşık iki milyon beşyüzbin lira civarında  transfer ve prim borcumuz var. Tüm oyuncularımıza söz verdik. Alacaklarını son kuruşuna kadar ödeyeceğiz. Ayrıca yani sezon için görüştüğümüz eski ve yeni futbolcularımıza biraz beklemede kalmalarını ifade ettik. İnşallah önce yönetim olarak belirleyeceğimiz yol haritasına göre hareket edeceği ” dedi.
    Teknik Direktör Ercüment Coşkundere ve ekibiyle oldukça başarılı bir sezon geçirdiklerini ve bir aksilik olmaz ve nasip olursa yine aynı ekiple çalışmayı düşündüklerini dile getirdi.
ALTINORDU DEDİKODUSU
    Geçtiğimiz hafta sosyal medyada takımın Altınordu'ya verileceği söylentilerine de bir cevap veren Başkan Bulut bu söylemlerin tamamıyla asılsız ve gerçek dışı olduğunu ve bu tip söylentilere kendilerinin de bir anlam veremediklerini ifade etti.
EKİCİOĞLUNA TEŞEKKÜR 
    Başkan Bulut Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ne sonsuz teşekkürlerini iletirken “Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Ekicioğlu bizlere her zaman yalnız değilsin dedi ve her zaman maddi ve manevi olarak yanımızda oldu. Kendilerine sonsuz minnettarız ve ne kadar teşekkür etsek azdır” diyerek memnuniyetini dile getirdi. (HABER: SALİH GÜNER)