Kırşehir Belediyespor Kulübü 2021-2022 sezonu ile ilgili yeni yol haritası üzerinde çalışmalarını sürdürürken,  yeşil-beyazlı ekibimizde 30'a yakın futbolcumuzdan 20'sinin sözleşmesinin 31 Mayıs itibari ile son erdiğini, sadece 11 futbolcunun kaldığı öğrenildi.
Takımımızın iskeletini oluşturan futbolcularımız ile olan beraberliğimiz bitiyor. Yeşil-beyazlı ekibimizden Gökay İravul, Hakan Erçelik, Şerif Doğan, M.Fatih Bayat, Abdullah Avcı, Ö. Faruk Taş, T. Emre Aslan, Ahmet Kutlu, Bilal Özer, Kazım Çelik ve Yüksel Çal'ın sözleşmeleri devam ederken, diğer oyuncuların sözleşmelerinin 31 Mayıs itibari ile sona erdi.  
Yeşil-beyazlı ekibimizin Başkanı Mustafa Bulut, konuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, “Gelecek dönemde ise ne yapacağımıza karar vereceğiz ve uygun bir bütçe bağlayabildiğimizde tekrar içerisinde devam etmek istediğimiz futbolcular var ve yeniden anlaşmanın yollarına bakacağız. Kırşehir Belediyespor'da büyük bir yükselişe geçen futbolcularımız var ve başka bir takımlardan teklif aldılar. Bizlerde bütçemizi ayırdığımızda yeniden devam etmek istediklerimizle bir kez daha görüşme sağlayacağız. Şehrimizden yeteri kadar maddi destek alamıyoruz. Başarıya oynayacak bir takım küçük paralar ile kurulmuyor. Bizler de o yüzden kimseyi mağdur etmemek adına bütçemize göre bir takım oluşturacağız. Kulüp içerisinde kendi cebinden para ödeyip takımı ayakta tutmak için mücadele edenler var. Yeni birkaç kişinin desteği imle bu işler olmaz. Çünkü kulüp içerisinde destek olanların parası zaten şuan içerde halen bu sebepten dolayı ki destek gelmediği takdirde büyük bir daralmaya geçeceğiz. Bir takımı ayakta tutmak sözde değil para ile oluyor bu durumda üç beş kişinin sırtında yürütüle bilinecek bir durum değil. Olur da bir sponsor bulup destek sağladığımız anda aynı takımın yüzde 60 ile yeniden imza atılıp tekrardan başarılı bir takımı oluşturma imkanımız var” dedi.
Yeni sezonda Ercüment Coşkundere ile devam edilecek mi yönündeki bir soruyu de değerlendiren Başkanı Bulut, “Ercüment hocamız kariyerli ve daima hedefe çalıştıran biri. Önceliğimiz Ercüment Coşkundere'dir” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)