Çarşamba günü Pazarspor’la karşılaşmak üzere bu ilçeye giden, ancak rakibinden 12 futbolcunun Covid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle TFF tarafından ileri bir tarihe ertelendiği için maç yapamadan şehrimize dönen Kırşehir Belediyespor, Cumartesi günü grubunda zirve hesapları yapan Sakaryaspor’la karşı karşıya gelecek. 
    Son iki maçını kazanarak zirve yarışında iddialı bir konuma gelen, Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. Turda Süper Lig ekibi Gençlerbirliğispor’un rakibi olan Kırşehir Belediyespor, en uzun deplasmana gidip, maç yapamadan dönmesinin ardından Sakaryaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
    Çarşamba günü kendi sahasında grubunun son sıralarında yer alan Bodrumspor karşısında kötü bir futbol ortaya koyan ve sahadan 6-2 gibi farklı bir skorla mağlup olan Sakaryaspor’la saat 13.00’te Ahi Stadı’nda karşılaşacak Kırşehir Belediyespor’da hedef haftayı üç puanla kapatarak zirveden kopmamak.
    Yeşil-beyazlılar Sakaryaspor maçının hazırlıklarını Güneykent tesislerinde Teknik Direktör Gürses Kılıç yönetiminde sürdürürken
    Kırşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Battal çelik, haftayı evinde Bodrumspor’a farklı mağlup olan Sakaryaspor’u hiç kimsenin küçümsememesi gerektiğini, zor ve güçlü bir rakip olduğuna dikkati çekti. 
Yozgatspor maçında sakatlanan Şerif Doğan’ın ilk devreyi kapattığını. Oğuzhan Yazıcı’nın kart cezalısı olduğunu ifade eden Battal Çelik, her şeye rağmen sahada kazanmak adına ne gerekiyorsa onu yapmak adına yapacaklarını ifade etti.
Lider Eyüpspor’un puan farkını artırmasına izin vermemek için bundan sonra puan kaybı yaşamak istemediklerini de belirten Çelik, “Biz takım olarak grubumuzun güçlü ekiplerinden biriyiz. Ligte son iki haftada güçlü rakiplerimizi yenmemiz de bunun bir göstergesi. Artık içeride puan kaybı yaşamamalıyız. Bunun için çok çalışıp, çok mücadele eden kazanmak zorundayız. Bu haftaki rakibimizin evinde farklı yenilgi alması hiç kimseyi rehavete sürüklememeli. Biz kazanmak için varımızı yoğumuzu ortaya koyup hafta üç puanla kapatmak istiyoruz. Takımımıza güveniyoruz” dedi. 
Kırşehir Belediyespor’un en uzak deplasman maçına iki gün önce gittiğini, ancak maç yapamadan geri döndüğünü de belirten Battal Çelik, “futbol Federasyonu maçın ertelendiğini biz Pazar’a gidip, maçın başlamasına birkaç saat kala yapmamalıydı. Keşke iki gün önce bu maçı erteleseydi de takımımız bu kadar uzak bir deplasmana çıkıp hem maddi anlamda zarara uğramaz, hem de futbolcularımız bu kadar yorulmazdı” diye tepki gösterdi. 
Bu arada Neşet Ertaş Taraftar Gurubu Lideri Amigo Halil Kurt, Pazarspor-Kırşehir Belediyespor maçının maç başlamadan 3 saat önce iptal edilmesine tepki gösterdi.
Maçı Pazar ilçe stadında izlemek üzere yola çıkan ve saatlerce yol kat ettikten sonra gittikleri Pazar’da maçan koronavirüs gerekçe gösterilen ertelenmesini yanlış bulduklarını ifade eden Amigo Halil Kurt, korona virüs nedeniyle rahatsızlanan futbolculardan ötürü üzüntü duyduklarını fakat Kırşehirspor kulübüne maç saatinden 3 saat önce haber verilmesinin etik olmadığını, ligin ilk müsabakası Turgutluspor maçına ise Kırşehirspor takımının futbolcularının çoğunun eksik olmasına rağmen yedek kadro ile çıktığına dikkat çekti.
    Kırşehir Belediyespor, Cumartesi günü saat 13.00’te Ahi Stadı’nda Sakaryaspor ile karşı karşıya gelirken grubumuzdaki maçların programı şöyle:
Elazığspor-Kırklarelispor, Bayburt Ö.İ.Spor-Tarsus İdmanyurdu, Pendikspor-Vanspor,
Bodrumspor-Karacabey BLD.Spor, Serik Belediyespor-Eyüpspor, Sivas Bld..Spor-Etimesgut Bld.Spor, Turgutluspor-Kastamonuspor, K.Karabükspor-1922 Konyaspor, Mamakspor-Pazarspor (ERT) (HABER: SALİH GÜNER)