Yeşil-beyazlı temsilcimiz ligin son sırasında bulunan Kardemir Karabükspor’a konuk olacak…

KIRŞEHİR ÇIKIŞ PEŞİNDE!

Türkiye Futbol Federaasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grupta mücadeleye 26’ncı haftada oynanacak olan 8 karşılaşmayla devam edilecek. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Ligin 26’ncı haftasında deplasmanda ligin son sırasında yer alan ve küme düşmesi kesinleşen Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak. Dr.Necmettin Şeyhoğlu stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 14.30’da başlayacak. Zorlu karşılaşmayı Manisa Bölgesi’nden Hüseyin Gökberk Arslan yönetecek.
Ligde son haftalarda oldukça zorlu günler geçiren özellikle aldığı kötü sonuçlarla Play-Off hedefinden yavaş yavaş uzaklaşmaya başlayan Kırşehir Belediyespor’da taraftarlar bu kötü sonuçla berabere başta teknik direktör Mustafa Er olmak üzere tüm futbolcular eleştiri oklarının hedefi oldu. Bu gelen eleştirilerin ardından bu hafta oynayacağı Kardemir Karabükspor maçıyla tekrar yeni bir galibiyet alarak alacağı bu galibiyetle birlikte tekrar çıkış aramak isteyen yeşil-beyazlılarımız üzdüğü taraftarlarının da gönlünü almak istiyor.
Ligin ikinci yarısında aldığı başarısız sonuçlarla play-off ve şampiyonluk hedefinden uzaklaşarak taraftarlarını ve yönetimi hayal kırıklığına uğratan Kırşehir Belediyespor’da yönetim kurulu teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi, başarısızlığın gerekçelerini sordu.
Teknik ve futbolcularla kapalı bir toplantı yapan yeşil-beyazlı ekibimizin yöneticileri, takımın ikinci yarıda oynadığı futboldan ve alınan başarımız sonuçlardan duyulan üzüntülerini ifade ederek, “Artık kendinize gelin. Bu saatten sonra kimsenin gözünü yaşına bakmaşyacağız” diyerek uyardılar.
Çalışmalarını galibiyet parolasıyla sürdüren yeşil-beyazlı temsilcimiz Kardemir Karabükspor maçı hazırlıkları çerçevesinde dün taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.
Teknik Direktör Mustafa Er yönetiminde Karabükspor maçının hazırlıklarını dün Güneykent Tesisleri'nde sürdüren yeşil-beyazlılarda son haftalarda alınan kötü sonuçlardan dolayı futbolcuların morallerinin bozuk olması gözden kaçmadı.
Futbolcularını Kardemir Karabükspor karşılaşmasına hazırlayan Teknik Direktör Mustafa Er, idman boyunca oyuncuları yaptıkları hatalar nedeniyle uyardı.
Güneykent Saha’sında yapılan çalışmaya tüm futbolcular katılırken, Teknik Direktör Mustafa Er yönetiminde yapılan çalışma ısınma hareketleri 5’e 2 çalışması ve tempolu koşular ile başladı.
Tempolu koşuların ardından pas yüzdesini artırmaya yönelik yapılan çalışmada dar alanda tek pas ve kontrol pas olarak taktik çalışma yapıldı.
Antrenman sonunda yeşil-beyazlılar son 20 dakikasını taktik ağırlıklı yaptığı çift kale maçla sona erdi. Çift kale maçın ardından idman orta sahada yapılan karın kası çalışmasıyla son buldu.
Kırşehir Belediyespor bugün yapacağı taktik ağırlıklı idman ile Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına devam edecek.
MAÇI HÜSEYİN GÖKBERK ARSLAN YÖNETECEK
Kırşehir Belediyespor’un deplasmanda oynayacağı Kardemir Karabükspor maçını yönetecek hakem triyosu belli oldu. Merkez Hakem Kurulu’ndan (MHK) yapılan açıklamaya göre Pazar günü Dr.Necmettin Şeyhoğlu stadyumunda oynanacak ve saat 14.30’da başlayacak olan karşılaşmayı Manisa Bölgesi’nden Hüseyin Gökberk Arslan düdük çalacak.
Hüseyin hocanın zorlu 90 dakikada yardımcılıklarını ise Manisa bölgesinden Cemalettin Gündoğdular, İzmir bölgesinden Hakan Betaş yapacak. İzmir bölgesinden Reşat Onur Coşkunses ise mücadelede 4’üncü hakem olarak görev yapacak.
Öte yandan Kardemir Karabükspor-Kırşehir Belediyespor maçının gözlemciliğini Ali Uluyol, temsilciliklerini ise Şener Aydoğdu ile Hakan Bebek yapacak. HABER: SALİH GÜNER)