Bölgesel Amatör Lig, 6. Grup’ta ilimizi temsil eden Kırşehir Çayazıspor, ligin ilk maçında Eskişehir’de Anadolu Üniversitesispor’la golsüz berabere kalarak lige puanla başladı.
Kırşehir Çayağzıspor, Pazar günü Eskişehir deplasmanında Eskişehir Teknik Üniversitesi Futbol Sahası’nda oynanan maçta Anadolu Üniversitesi ile karşı karşıya geldi. Saat 15.00’te başlayan maçta rakibiyle başa baş bir mücadele ortaya koyan ekibimiz, zaman zaman eline geçirdiği gollük pozisyonları da değerlendiremeyince sahadan 0-0’lık sonuçla ayrıldı ve lige bir puanla başlayarak şehrimize döndü.
Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde ilk hafta oynanan 6 maçla tamamladı. Ligin 1’nci hafta maçları Pazar günü oynanan 6 maçla tamamladı. Yapılan 6 maçta toplam 16 gol atılırken, bu 6 maçın 1’ni ev sahibi, 2’sini deplasman takımı kazanırken, 3 maçta beraberlikle sonuçlandı.
Konya Sarayönü Belediyespor’un maç yapmadan bay olarak geçtiği 1’nci haftada ilimiz temsil eden Çayağzıspor, deplasmanda Eskişehir Anadolu Üniversitesi ile karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli ve kıran kırana geçen maçtan gol sesi çıkmadı ve taraflar sahadan 1’er puanla ayrıldı. İlk maçında ilk puanını alan Kırşehir Çayağzıspor haftayı 9’uncu sırada tamamlarken, Anadolu Üniversitesi ise averajla 8’inci sırada tamamladı.
Ligi deplasmanda Devlet Su İşlerispor’a karşı açan Polatlıspor, 3 puanı 3-1’lik skorla alarak haftayı lider olarak tamamladı.
Ligin en zor deplasmanına çıkan Karaman Belediyespor, güçlü rakibi Sandıklıspor’u 3-1’lik skorla geçerek haftayı 2’nci sırada tamamladı.
Haftayı bir diğer galibiyetle kapatan ekiplerden olan Çubukspor kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Konya Akşehirspor’u 2-1’lik skorla geçerek haftayı averajla 3’üncü sırada tamamladı.
Şİampiyonluk yarışı içinde yer almak isteyen Kırıkkalespor, kendi sahasında seyircisiz oynadığı maçta Başkent’in güçlü ekiplerinden Keçiören Bağlumspor ile karşılaştı. Mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Kırıkkalespopr haftayı 8, Keçiören ise 6’ncı sırada tamamladı.
Haftanın bir diğer maçında Yeniçağaspor kendi sahasında Karapınar Belediyespor ile 2-2 berabere kalarak haftayı 1’er puanla kapattılar.
1. HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI: Anadolu Üniversitesi-Kırşehir Çayağzıspor: 0-0, Ankara DSİ Spor-Ankara Polatlıspor: 0-3, Çubukspor-Akşehirspor: 2-1, Kırıkkalespor-Keçiören Bağlumspor: 1-1, Sandıklıspor-Karaman Belediyespor: 1-3, Yeniçağaspor-Karapınar Belediyespor: 2-2, Sarayönü Belediyespor (BAY).
Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde 2.hafta Pazar günü oynanacak olan 6 maçla devam edilecek. Bolu Yeniçağaspor’un maç yapmadan bay olarak geçeceği 2’nci hafta Kırşehir Çayağzıspor kendi sahasında Kırıkkalespor ile karşı karşıya gelecek.
Haftanın diğer maçlarında ise Akşehirspor-Sandıklıspor, Karaman Belediyespor-Sarayönü Belediyespor, Karapınar Belediyespor-Anadolu Üniversitesi, Keçiören Bağlumspor-Ankara DSİ Spor
Polatlıspor-Çubukspor ile karşılaşacak. (HABER: SALİH GÜNER)



BAL 6.GRUP 1.HAFTA PUAN DURUMU

1. HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI
Anadolu Üniversitesi-Kırşehir Çayağzıspor: 0-0
Ankara DSİ Spor-Ankara Polatlıspor: 0-3
Çubukspor-Akşehirspor: 2-1
Kırıkkalespor-Keçiören Bağlumspor: 1-1
Sandıklıspor-Karaman Belediyespor: 1-3
Yeniçağaspor-Karapınar Belediyespor: 2-2
Sarayönü Belediyespor (BAY)

2. HAFTANIN MAÇLARI
Kırşehir Çayağzıspor-Kırıkkalespor
Akşehirspor-Sandıklıspor
Karaman Belediyespor-Sarayönü Belediyespor
Karapınar Belediyespor-Anadolu Üniversitesi
Keçiören Bağlumspor-Ankara DSİ Spor
Polatlıspor-Çubukspor
Yeniçağaspor (BAY)