13 TAKIMLA devam edilen Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 6’ncı grupta Kırşehir’i temsil eden ve ligteki ilk galibiyetini geçen hafta Sarayönüspor karşısında olan Kırşehir Çayağzıspor Pazar günü Karaman Belediyespor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek.
Kırşehir Çayağzıspor, 4 puanla 11. Sırada yer alırken, rakibi Karaman Beleodiyespor 9 puanla 5. Sırada bulunuyor.
Kırşehir’i temsil eden Çayağzıspor ise 6’ncı hafta sonunda şeytanın bacağını kırdı ve ilk galibiyetini alırken, şampiyonluk yarışı içinde yer alan Çubukspor, Keçiören Bağlumspor ve Akşehirspor haftayı galibiyetle kapattı. Anadolu Büyük Kırıkkalespor’un maç yapmadan bay olarak geçtiği 6’ncı haftada oynanan 6 karşılaşmada toplam 26 gol filelerle buluştu.
Kırşehir’i temsilcisi Çayağzıspor kendi sahasında konuk ettiği Sarayönü Belediyespor’u gol düellosu şeklinde geçen maçı 3-2 kazanarak ilk galibiyetini aldı.
Karaman Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdüren Kırşehir Çayağzıspor yarın karayoluyla Karaman’a hareket edecek. Kırmızı-siyahlı ekibimizde hedef en iyi sonuçla Kırşehir’e dönmek.
Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadeleye 7’nci haftada oynanacak olan 6 karşılaşmayla devam edilecek. Polatlıspor’un maç yapmadan bay olarak geçeceği Ligin 7’nci haftasında Kırşehir’i temsil eden Çayağzıspor deplasmanda Karaman Belediyespor’a konuk olacak.
Haftanın diğer maçlarında ise Akşehirspor-Keçiören Bağlumspor, Ankara DSİ-Anadolu Büyük Kırıkkalespor, Çubukspor-Anadolu Üniversitesi, Sandıklıspor-Yeniçağaspor, Sarayönü Belediyespor-Karapınarspor karşı karşıya gelecek. (HABER: SALİH GÜNER)