İki haftada 6 puan toplayarak çıkışa geçen yeşil-beyazlı temsilcimiz hafta sonunda  ikinci yarıda durdurulamayan Karacabey Belediyespor’la karşı karşıya gelecek

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR ZOR DEPLASMANDA!..

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor, önce grubunun güçlü ekiplerinden olan ve play-off hedefleyen Ankara Demirspor’u deplasmanda 3-2 yenerek 8 hafta sonra galibiyet hasretine son verdi, sonra da evinde Eskişehirspor’u 2-0 yenerek play-off umutlarını yeniden yeşertirken, hafta sonunda ikinci yarının flaş ekiplerinde8n Karacabey Belediyespor’la karşılaşacak.

Ankara Demirspor ve Tarsus İdmanyurdu’nun maç yapmadan bay olarak geçeceği 36’ncı haftada temsilcimiz Kırşehir Belediyespor deplasmanda play-off hedefleyen Bursa ekibi Karacabey Belediyespor’a konuk olacak. Karacabey M.Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’te başlayacak.

Özellikle ikinci yarıda Tarsus İdmanyurdu ile çıkışa geçen Karacabey Belediyespor, içeride ve dışarıda aldığı seri galibiyetlerle hem küme düşme hattından uzaklaştı, hem de play-off hedefi içinde yer aldı.

         Son iki haftada aldığı iki galibiyetle yükselişe geçen Kırşehir Belediyespor, hafta sonunda Bursa Karacabeyspor’la deplasmanda karşılaşacağı maçın hazırlıklarını Antrenör Sinan Özdoğan yönetiminde sürdürüyor.

         Play-off umutlarını yeşerten Kırşehir Belediyespor’un Basın Sözcüsü Battal Çelik, “Bu takımın yeri kesinlikle ilk beşti, play-off’tu. Ama bir takım hatalar yüzünden bugün puan cetvelinde 10. Sıradayız. Şimdi ikinci yarıda evimizde kaybettiğimiz puanlara şimdi daha çok üzülüyor ve kahroluyoruz. Ama futbolda bazen böyle şeyler oluyor. Ama biz kalan üç maçımızı en iyi sonuçlarla bitirip, ligi en iyi yerde tamamlamak istiyoruz. Rakiplerimiz puan kaybederse play-off neden olmasın” diye konuştu.

Bu arada yeşil-beyazlı ekibimiz Karacabey Belediyespor maçının hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. İki galibiyetle moral bulan yeşil-beyazlı ekibimizde Antrenör Sinan Özdoğan futbolcularına Karacabey maçının önemini anlatıyor.

Güneykent’te Karacabey maçına hazırlanan ekibimiz, bugün yapacağı çift kale maçının ardından Cumartesi günü Bursa’ya hareket edecek.

Kırşehir Belediyespor’u Pazar günü kendi sahasında konuk edecek olan Karacabey Belediyespor, Kırşehir maçı öncesi bu sezon evinde 15 maça çıktı. Bursa ekibi bu 15 maçın 8’ini kazanırken, 2 kez berabere kalıp 5 maçı da kaybetti.

Evinde Amedspor’u 2-1, 1922 Konyaspor’u 4-1, Akhisarspor’u, Şanlıurfaspor’u 3-1, Uşakspor’u, Bucaspor’u 1-0, Pazarspor’u 5-1 ve Erzincanspor’u 3-0’lık skorla kazanıp rakiplerini eli boş gönderdi. Bu 8 maçı kazanırken, Kırklarelispor’la 1-1, Ispartaspor’la ise golsüz berabere kaldı.

Bursa temsilcisi, Eskişehirspor, Zonguldakspor, Akhisarspor, Tarsus İdmanyur’na 2-1, Nazilli Belediyespor’a ise 2-0’lık skorla boyun eğdi. Bu sezon evinde 15 maça çıkan Karacabey Belediyespor, bu 15 maçta rakip filelere 27 gol atarken, kalesinde ise 15 gol gördü.

Kırşehir Belediyespor’un Pazar günü deplasmanda Karacabey Belediyespor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekibimiz bu maç öncesi 15 deplasman maçına çıktı. Bu 15 maçın sadece 4’üncü kazanan yeşil-beyazlılar, 7 kez berabere kalırken, 4 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Kırşehir Belediyespor deplasmanda Pazarspor’u 3-0, Bucaspor’u 1-0, 1922 Konyaspor’u 2-1, Ankara Demirspor’u 3-2 yenerek evine galibiyetle gitti.

Bu 4 karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Kırşehir temsilcisi, Erzincanspor, Eskişehirspor, Şanlıurfaspor, Amedspor’la 1-1, Ispartaspor, Uşakspor ve Zonguldakspor’la ise golsüz berabere kaldı.

Deplasmanda alınan bu puanların ardından Pendikspor, Nazilli Belediyespor’a 2-1, Tarsus İdmanyurdu ve Akhisarspor’a 1-0’lık skorla mağlup oldu ve evine puansız gitti.

Bu sezon dış sahada 15 maça çıkan Kırşehir Belediyespor, oynadığı bu 15 maçta rakip filelere 15 gol atarken, kalesinde ise 13 gol gördü.

Karacabey maçı öncesi Kırşehir Belediyespor, 2’nci yarıdaki 15’inci maçına çıkıyor. Yeşil-beyazlı ekibimiz oynadığı 14 maçta 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 3’te yenilgi aldı.

Ligin 2’nci yarısına 3-1’lik Pazarspor galibiyeti ile başlayan Kırşehir Belediyespor daha sonra son dakika golüyle Amedspor ile 1-1 berabere kaldı.

Amedspor deplasmanında üstün bir oyun sergileyip beraberliği son dakika kurtardıktan sonra evinde bu kez ligin iddialı ekiplerinden Bucaspor’u konuk etti ve Pazarspor’a uygulanan tarifeyle yine 3-1 kazandı. Üst üste gelen puanların ardından bu sezon ki deplasman şansızlığını 2-1’lik skorla 1922 Konyaspor karşısında kıran yeşil-beyazlı temsilcimize ne olduysa bu maçın ardından oldu.

1922 Konyaspor galibiyetinin ardından 8 maçlık galibiyet hasreti bekliyor olacaktı. Bu 8 maçlık galibiyet hasretini sırasıyla Erzincaspor’la 1-1, Tarsus İdmanyurdu’na 2-1, Ispartasporla 2-2, Akhisarspor’a 1-0, Pendikspor’a 1-0, Uşakspor’la, Zonguldakspor’la 0-0, Nazilli Belediyespor’la 1-1 berabere kalarak yaşadı.

Nazilli Belediyespor beraberliğinin ardından önce Ankara Demirspor’u 3-2, ardından Eskişehirspor’u 2-0’lık skorla mağlup etti.

2021-2022 Futbol sezonuna deplasmanda 3-0’lık Pazarspor ardından evinde 1-0’lık Amedspor galibiyeti ile başlayan Kırşehir Belediyespor, 4’üncü haftada sahasında Zonguldakspor’a 2-0 yenilerek ilk yenilgisini almıştı. Bu yenilginin moral bozukluğu ile deplasmanda Bucaspor’la karşılaşan yeşil-beyazlı ekibimiz mücadeleyi oyuna sonradan giren Can Vural’ın golüyle 1-0 kazanarak ikinci deplasman galibiyetini almıştı.

Ligin 6’ncı haftasında sahasında konuk ettiği 1922 Konyaspor karşısında 1-0 öne geçen Kırşehir Belediyespor, savunmada yapılan hatayı pahalı ödedi ve maçı 2-1 kaybederek evinde üst üste 2’nci yenilgisini alıp taraftarlarını üzmüştü.

1922 Konyaspor yenilgisinin moral bozukluğu ile deplasmanda Erzincanspor karşısına çıkan Kırşehir Belediyespor yenik duruma düştüğü maçı 1-1’lik skorla beraberlikle tamamladı.

Sahasında ligin güçlü ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu karşısında maçı 2-1 kazanan Kırşehir Belediyespor evinde 2 maçlık özlemini sona erdirerek galip gelmesini bilmişti. Tarsus galibiyetinin morali ile deplasmanda Ispartaspor’a konuk olan yeşil-beyazlı ekibimiz mücadeleden golsüz beraberlikle ayrılarak evine 1 puanla dönmüştü.

Üst üste gelen puanların vermiş olduğu moralle sahasında ligin sonlarında yer alan Akhisarspor’a hiç ummadığı bir skorla 1-0 kaybeden yeşil-beyazlıları, deplasmanda Pendikspor’a 2-1’lik skorla mağlup olduktan sonra bir puan kaybı da evinde yaşadı. Kırşehir temsilcisi Uşakspor ile 1-1 berabere kalarak 15 puanla 13’üncü sırada yer aldıktan sonra deplasmanda Nazilli Belediyespor’a 2-1’lik skorla mağlup oldu.

Nazilli maçının ardından Hakkı Hocaoğlu ile yollarını ayıran yeşil-beyazlı ekip, Sinan hocanın yönetiminde çıktığı maçta evinde Ankara Demirspor’la 1-1 berabere kaldı. Başkent temsilcisine evinde kaybettiği 2 puanın ardından deplasmanda Eskişehirspor’la da 1-1 berabere kalan yeşil-beyazlı temsilcimiz, bu maçın ardından galibiyet özlemini 7 maça çıkardı.

7 maçlık galibiyet özlemini hafta 2-0’lık skorla Karacabey Belediyespor maçında sonlandıran Kırşehir Belediyespor, puanını 2-0’ye çıkardı. Haftalar sonra kazanan yeşil-beyazlı temsilcimiz, geçtiğimiz hafta deplasmanda Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Şanlıurfaspor beraberliği sonrasında ilk yarının son maçında evinde Kırklarelispor ile golsüz berabere kaldı. (HABER: SALİH GÜNER)