Yeşil-beyazlı ekibimiz 2022-2023 futbol sezonunu Güneykehnt tesislerinde açtı

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR YENİ SEZONA “MERHABA” DEDİ

Teknik Direktör Sinan Özdoğan: “İyi bir Kırşehir Belediyespor oluşturacağız. İsmimiz gibi genç ve dinamik bir takım kuracağız”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Futbol Ligi, Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı ekibimiz  Kırşehir Belediyespor 2022-2023 sezonunu Cumarteasi günü kendisine ait Güneykent Tesislerinde açtı.

Geçen sezon 2. Lig, Beyaz Grup’ta ligi orta sıralarında tamamlayan Kırşehir Belediyespor, yaklaşık 2,5 aylık bir aranın ardından Güneykent tesislerinde yaptığı antrenmanla yeni sezona “merhaba” dedi.

TFF 2.Lig mücadele edecek olan Kırşehir Belediyespor 2022-2023 Futbol Sezonunun ilk antrenmanını yaptı.

Yeşil-beyazlılar, yeni Teknik Direktörü Sinan Özdoğan yönetiminde Güneykent Tesislerinde yaptığı ilk çalışma ile yeni sezonu açarak ligi hazırlıklarına start verdi.

Sezonu Teknik Direktör Sinan Özdoğan’la kapatan yeşil-beyazlı ekibimizin yöneticileri yeni sezon da Sinan Özdoğan’la devam etme kararı almışlardı. Sinan Özdoğan yardımcılıklarını da  Murat Sarı (Kaleci Antrenörü), Gökhan Beklemiş (Antrenör) ve Ayhan Karakuş (Antrenör) yapacak.

Kırşehir Belediyespor her gün sabah ve akşam yapacağı antrenmanla çalışmalarına tam gaz devam edecek. Sezonun ilk antrenmanını Başkan Çağatay Han Torun, Başkan Yardımcısı Mehmet Işık ve As Başkan Murat Tekdoğan izledi.

Kırşehir Belediyespor sezonun ilk idmanını 22 kişiyle yaptı. Geçen seneden kalan 12 dışında tamamının yeni transferlerden oluştu.

Sezonun ilk antrenmanının ardından açıklamalarda bulunan Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Sinan Özdoğan, “Öncelikle yeşil-beyazlı ekibimize ve ligde tüm mücadele eden takımlara yeni sezon hayırlı olsun. Amacımız ligde her zaman zirveye oynayan bir takım olmak. İnşallah başarılı bir sezon geçiririz. 15 gün burada çalıştıktan sonra 10 gün de Kızılcahamam’da olacağız” diye konuştu.

Yeşil-beyazlı ekibinin yeni Teknik Direktörü Sinan Özdoğan, sezonun tüm takımlar için hayırlı olmasını da dileyerek şunları söyledi:

“Kırşehir Belediyespor olarak sezona yeni bir heyecanla başlıyoruz. İnşallah sakatlık ve hastalık olmadan güzel bir sezon olur camiamız için. Bu camiaya geldiğim için mutluyum. Bildiğim bir camia. Bugün itibarıyla çalışmalarımıza başladık. Amacımız sahada basmadık yer bırakmayan, rakibe nefes aldırmayan, oynadığı futbolla taraflı-tarafsız herkesin takdirini toplayan bir futbol takımı olup sezona merhaba demek istiyoruz. Geçen sezon birlikte olduğumuz ve bu sezon kulübümüzden ayrılan futbolcularımız var, aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var, takip ettiğimiz arkadaşlarımız var, görüştüğümüz arkadaşlar var. İyi bir Kırşehir Belediyespor oluşturacağız. İsmimiz gibi genç ve dinamik bir takım kuracağız. Yaş ortalamamızı düşüreceğiz. Başkanımızla, transfer komitesindeki arkadaşlarımızla benim de belirlediğim isimler üzerinde çalışıyoruz. Bize gidecek en iyi oyuncu hangisiyse onun üstüne yoğunlaşıyoruz. Ben bundan dolayı da başkanımıza teşekkür ediyorum. Her gün kulübe gelip oyuncuları kendisi de izliyor. Çünkü doğruyu yapmamız lazım. Geçmişte yapılan hataları tekrarlamak istemiyoruz. Hep iyi işler yapmak istiyoruz. Bunda da başkanımız bizi kırmıyor, geliyor. Beraber karar verip ona göre transferlerimizi yürütüyoruz.”

Yeni sezonda TFF 2’nci Lig Kımızı Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’un teknik heyeti ve futbolcuları yeni sezon hazırlıklarına başlarken,  ekibimiz bu sezon 20 takımlı Kırmızı Grup’ta Zonguldak Kömürspor, 1461 Trabzon FK, Adıyaman Futbol Kulübü, Ankara Demirspor, Balıkesirspor, Bucaspor 1928, Diyarbekirspor, Etimesgut Belediyespor, Fethiyespor, Kastamonuspor, İskenderunspor AŞ, Karacabey Belediyespor, Kocaelispor, Pazarspor, Sarıyer, Serik Belediyespor, Vanspor FK, Uşakspor AŞ ve Kırklarelispor ile zorlu bir sezon geçirecek.

Teknik direktör Sinan Özdoğan yönetiminde 15 gün kendi tesislerinde çalıştıktan sonra 1-10 Ağustos'ta Kızılcahamam Patalya Otel'de kamp yapacak olan Kırşehir Belediyespor,

Kırşehir'e döndükten sonra sezonu açarak 28 Ağustos’ta ilk maçını Ankara Demirspor’la deplasmanda yapacak olan Kırşehir Belediyespor’un yeni transferleri şunlar:

Hacı Mustafa Karabulut (GAK FK), Doğancan Diker (Bursa Yıldırımspor), Fatih Çolak (Aksarayspor), Mustafa Güngör (Iğdırspor), Oğulcan Şahin (Kahta 02 Spor), Fatih Kızılay (Karakoçan FK), Enver Yıldız (Fatsa Belediyespor)

Kırşehir Belediyespor’da geçen sezon forma giyen ve büyük katkıları olan futbolculardan Tugay Adamcıl, Mert Ilıman, Fatih Çıplak, Volkan Kılıç, Osman Bodur, Nuh Aşkın ve kaleci Bekir Demircan kendi istekleri ile kulüpten ayrılırken, Kırşehir Belediyespor, Aksarayspor’da forma giyen stoper Fatih Çolak, Iğdırspor’da forma giyen kaleci Mustafa Güngör, Elazığ Karakoçansporda forma giyen sağ bek oyuncu Fatih Kızılay, Kahta 02 Spor’dan Oğulcan Şahin, Fatsa Belediyespor’dan Enver Yıldız ve Başkent Gözgözler Akademi FK’da forma giyen orta saha oyuncusu Hacı Mustafa Karabulut ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştı. (HABER: CUMHUR ASLAN)