Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz grupta mücadeleye 35’inci haftada oynanacak olan 8 karşılaşmayla devam edilecek. Haftayı Ankara Demirspor’u deplasmanda 3-1 yenerek kapatan Kırşehir Belediyespor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde ligte küme düşmesi kesinleşen Eskişehirspor’la karşılaşacak.

Ahi Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’da başlayacak maçı kazanmaktan başka hedefleri ve düşünceleri olmadığını belirten Kırşehir Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü Battal Çelik, tüm taraftarları bu maça davet etti.

 Disiplinsiz hareketleri nedeniyle 6 futbolcuyu kadro dışı bıraktıklarını, 2 futbolcularının da kart cezalı olması nedeniyle genç bir kadro ile çıktıkları Ankara Demirspor karşısında galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını belirten Battal Çelik, Eskişehirspor’u de eli boş göndererek puan cetvelinde daha üst yerlere çıkmayı hedeflediklerini ifade etti.

Erzincanspor ile Bucaspor’un haftayı maç yapmadan geçireceği ligin 35’inci haftasında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını dün tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. 

6 futbolcusunu kadro dışı bırakan, 2 futbolcusu cezalı olan Kırşehir Belediyespor, play-off şansını da kalan 4 maçta sürdürmek istiyor.

Ispartaspor maçı öncesi Kırşehir Belediyespor’un başından ayrılan Teknik Direktör Hakan Karaca’dan sonra yeşil-beyazlıların Kırşehir Belediyespor’un başına geçen kaleci Antrenörü Sinan Özdoğan, 8 haftalık galibiyet özlemine Ankara Demirspor’u deplasmanda yenerek aldıkları için mutlu olduklarını ifade ederken, hedeflerinin ligi en iyi yerde bitirmek olduğuna dikkat çekti

Yeşil-beyazlı ekibin taraftarlarını Pazar günü oynayacakları Eskişehirspor maçında yanlarında olmaya davet eden Özdoğan, “İyi bir kadro sahibiz. Ama bazı şanssızlıklar nedeniyle 8 hafta taraftarlarımızı üzdük. Son maçımızda Başkent’te grubumuzda play-off hedefleyen Ankara Demirspor’u eksik bir kadro ile yenerek büyük moral bulduk. Bu galibiyet bizlere gerçekten ilaç gibi oldu. İnşallah bu moralle Pazar günü evimizde Eskişehirspor’u da yenerek çıkışa geçmek istiyoruz. Hedefimiz ligi en iyi yerde bitirmek Ankara Demirspor’u deplasmanda yendiğimiz için mutluyuz. Elbette bu galibiyete sevindik, ama asıl sevinçlerinin gençleri kazanmak oldu. Kadroda fazla forma şansı bulamayan genç oyuncularımız bu maçta süre aldılar. Genç oyuncularımızın da bu maçta öz güveni yerine geldi. Yarın evimizde ağırlayacağımız Eskişehirspor’u yenerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Rakibimizin küme düşmesi elbette üzücü. Ama futbolda böyle şeyler her zaman var. Biz kendimize bakıyor ve ligin en iyi yerde bitirmenin çabası içindeyiz” dedi.

MAÇIN HAKEMİ KARABÜK’TEN MUSTAFA HAKAN BELDER

Merkez Hakem Kurulu TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta 35’inci haftada oynanacak karşılaşmaların hakemlerini açıkladı.

Buna göre Kırşehir Belediyespor’un Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Eskişehirspor maçını Karabük bölgesinden Mustafa Hakan Belder yönetecek. Belder’in yardımcılıklarını Burak Gültek, Emre Doğu ve Mikail Cihangir yapacak. Kaan Akın Öz ise karşılaşmada gözlemci olarak görev yapacak. Mustafa Hakan Belder, Kırşehir Belediyespor’un 16 Ocak 2022 tarihinde Ahi Stadı’nda Pazarspor ile oynadığı maçı yönetmişti. Yeşil-beyazlı ekibimiz bu maçı 3-1 kazanmıştı.

TFF 2’nci Lig Beyaz grupta 35’inci hafta oynanacak olan Kırşehir Belediyespor, Eskişehirspor maçı dışında birbirinden zorlu 7 karşılaşma daha oynanacak.

İşte Ligde oynanacak olan maçlar ve karşılaşmalarda görev yapacak hakemler:

Akhisarspor-Kırklarelispor (Oğuzhan Aksu, Sedat Etik, Sefa Özcan, Serkan Gürbüz), Ispartaspor-Pazarspor (Yakup Özhan, Niyazi Atakan Ataseven, Ferhat Çalar, Erdem Demirtaş), Tarsus İdmanyurdu-Amedspor (Onur Bingöl, Zafer Gayretli, Mehmet Pekmezci, Bilal Köseoğlu), 1922 Konyaspor-Zonguldakspor (Batuhan Gültek, Barış Çardaklı, Ozan Burak Akduman, Özer Özden), Uşakspor-Karacabey Belediyespor (Mehmet Şükrü Közcü, Hüseyin Kıvanç Durmaz, Güner Mumcu Taştan, Mehmet Terece) Pendikspor-Şanlıurfaspor (Berkan Çetin, Serdar Soydan, Kerem İlitangil, Yusuf Alper Abalı), Nazilli Belediyespor-Ankara Demirspor (Erdem Mertoğlu, Ersin Erbay, Akın Karabacak, Doğu Yılmaz).

Kırşehir Belediyespor ile Eskişehir arasında ligin ilk yarısında Eskişehir’de oynanan karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona ermişti. (HABER: SALİH GÜNER)