Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grupta Bodrumspor ve Sivas Belediyespor’u 3’er golle geçerek zirve hedefini sürdüren Kırşehir Belediyespor, Mamak FK ile birlikte yoğun maç trafiği Aralık ayı içinde 21 maçta 6 karşılaşmayla devam edilecek. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Aralık ayı içinde 21 günde birbirinden zorlu 6 karşılaşma oynayacak.
2’nci Lig temsilcimiz Kırşehir Belediyespor 9-30 Aralık tarihleri arasında tam 6 maça çıkacak. Yeşil-beyazlı ekibimiz bu 6 karşılaşmanın 4’ünü deplasmanda oynayacak. Deplasmanlar Ankara haricinde öyle yakın iller değil. Kırşehir Belediyespor Ankara dönüşünde Rize, Elazığ ve Antalya’da müsabakalara çıkacak. Bunun antrenmanı, koronavirüs testi, yolculuğu var. Tabiri caizse yeşil-beyazlı takım Aralık ayı içinde 6 maç yapacak ve takım nefes bile alamayacak.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’un Aralık ayında yoğun maç trafiği bekliyor.
Ligin 9’uncu haftasındaki deplasmanda oynayacağı ve rakip takım Pazarspor’da koronavirüs teslerinin pozistif çıkmasının ardından ertelenen karşılaşma 19 Aralık tarihine alınmasının üzerine yeşil-beyazlı takım, Aralı ayı içinde 9 ile 30 tarihleri arasında 4’ü deplasman olmak üzere 6 karşılaşma oynayacak. Deplasmanların 3’ünü Ankara, Rize, Elazığ, Antalya gibi uzak mesafelerden oluşturuluyor. Maçlar arasın­da kimi zaman 3 gün, kimi zaman 4 gün ara var.
Kırmızı grup ekibi, bu aralarda bir sonraki maça hazırlanmaya çalışacak. Hazırlık aşamasında uzun deplasman yolculukları, koronavirüs testi ve antrenman uygulamaları gibi birden fazla program olacak. Takımın bu programları hangi ara gerçekleştirip maçlara hazır hale geleceği kafalarda çözüm bekleyen büyük soru işaretleri oluşturdu.
Perşembe günü kendi sahasında 3-1’lik skorla Sivas Belediyespor’u yenen ve zirve hedefine yaklaşan Kırşehir Belediyespor, 14’üncü haftadan 18’inci haftaya yani Aralık bitimine kadar 6 karşılaşma oynayacak. Yeşil-beyazlı temsilcimiz 14’üncü haftada Deplasmanda Mamak FK ile oynanacak bu maçla birlikte sıkıştırılmış lig fikstürü başlamış olacak.
Ankara dönüşünün ardından 13 Aralık Pazar günü kendi sahasında Pendikspor’u konuk edecek Kırşehir ekibi, 19 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Pazarspor deplasmanında erteleme sınavı verecek. Normalde 9’uncu haftada oynanması gereken bu maç, rakip takımda görülen covid-19 pozitif vakaları nedeniyle ertelenmişti.
Uzun deplasman yolculuğu sonrası Kırşehir Belediyespor, 23 Aralık Cumartesi günü bu kez Elazığ deplasmanına gidecek. Bu iki deplasman maçı arasında sadece 4 gün olması temsilcimizin işini bir hayli zorlaştıracak. Takım 3 gün içinde Elazığ’dan Kırşehir’e dönecek, koronavirüs testi uygulaması ve sadece 2 günlük antrenmanla bu kez Bayburt İl Özel İdarespor ile karşı karşıya gelecek.
Peş peşe oynanacak maçlardan 3 gün sonra Kırşehir Belediyespor’ 26 Aralık Cumartesi günü iç sahada Bayburt İl Özel İdarespor maçı bekliyor olacak. Temsilcimiz 6 maçlık zorlu lig takvimini 30 Aralık Çarşamba günü deplasmanda Serik Belediyespor maçıyla tamamlayacak.
Play-Off mücadelesi veren temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Mamak FK ile başlayıp, Pendikspor, Pazarspor, Elazığspor, Bayburt Özel İdarespor ve Serik Belediyespor’la sona erecek 21 günlük sıkıştırılmış fikstürü minimum puan kaybıyla geçip, devreyi en iyi noktada tamamlamak istiyor. (HABER: SALİH GÜNER)