Kırmızı Grup’ta ilk yarının maç programı yeniden düzenlendi

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR’UN ZOR FİKSTÜRÜ BAŞLIYOR

TFF Misli.com 2’nci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor’un ilk yarıdaki tüm maçlarının günleri ve saatleri yayınlandı. Buna göre Kırşehir Belediyespor kalan 16 maçın 4’ünü Cumartesi 2’sini Pazar, 1’ini Salı ve Perşembe, 8’ini ise Çarşamba günü oynayacak.
Koranavirüs nedeniyle 10’dan fazla futbolcusundan yoksun olarak lige Turgutluspor yenilgisi ile kötü başlayan, ardından kendi sahasında oynayacağı Etimesgut Belediyespor maçı ertelenen Kırşehir Belediyespor, ligin üçüncü haftasında galibiyetle tanıştı.
10 Ekim Cumartesi günü bu sezon ilk kez kendi sahasında seyircisinden yoksun olarak 1922 Konyaspor’la karşı karşıya gelecek olan yeşil-beyazlı ekibimizin ardından 6 önemli maçı var. 14 Ekim Çarşamba günü lige şampiyonluk parolası ile başlayan Eyüpspor’la karşılaşacak yeşil-beyazlı ekibimiz 20 Ekim’de evinde yine grubunun güçlü ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu ile oynayacak.
28 Ekim Çarşamba günü deplasmanda Kırklarelispor’la oynadıktan sonra 31 Ekim’de evinde Vanspor’u ağırlayacak olan Kırşehir Belediyespor, 11 Kasım’da Pazarspor’la deplasmanda oynayacak.
14 Kasım Cumartesi günü yine grubunda şampiyonluk defleyen Sakaryasqor’lya evinde karşılaşacak olan Kırşehir Belediyespor, ardırndan grubun güçlü ekiplerinden 18 Kasım Çaryamba günü Bursa temsilcisi Karacabey Belediyespor’la deplas manda karşı karşıya gelecek.
Yeşil-beyazlı ekibimizin ilk yarı fikstürü şöyle:
Kırşehir Belediyespor-1922 Konyaspor (10 Ekim Cumartesi)
Eyüpspor-Kırşehir Belediyespor (14 Ekim Çarşamba)
Kırşehir Belediyespor-Tarsus İdmanyurdu (20 Ekim Salı)
Kırklarelispor-Kırşehir Belediyespor (28 Ekim Çarşamba)
Kırşehir Belediyespor-Vanspor (31 Ekim Cumartesi)
Pazarspor-Kırşehir Belediyespor (11 Kasım Çarşamba)
Kırşehir Belediyespor-Sakaryaspor (14 Kasım Cumartesi)
Karacabey Belediyespor-Kırşehir Belediyespor (18 Kasım Çarşamba)
Kırşehir Belediyespor-Bodrumspor (29 Kasım Pazar)
Kırşehir Belediyespor-Sivas Belediyespor (3 Aralık Perşembe)
Başkent Akademi FK-Kırşehir Belediyespor (9 Aralık 2020 Perşembe)
Kırşehir Belediyespor-Pendikspor (13 Aralık Pazar)
Elazığspor-Kırşehir Belediyespor (13 Aralık Çarşamba)
Kırşehir Belediyespor-Bayburt İl Özel İdarespor (26 Aralık Cumartesi)
Serik Belediyespor-Kırşehir Belediyespor (30 Aralık Çarşamba)
Kırşehir Belediyespor-Kardemir Karabükspor (6 Ocak 2021 Çarşamba)

Öte yandan Cumartesi günü kendi sahasında 1922 Konyaspor’u ağırlayacak olan Kırşehir Belediyespor maçın hazırlıklarını Güneykent Tesisleri’nde sürdürüyor.
Geçen hafta koronavirüs nedeniyle Kastamonu deplasmanına 16 kişi gitmek zorunda kalan yeşil-beyazlı ekibimizin bu önemli maça tam kadro çıkıp çıkmayacağı maç saatinde belli olacak. (HABER: SALİH GÜNER)