YÖNETİM KENDİ CEBİNDEN 976 BİN LİRAYI YATIRDI,
KIRŞEHİR BELEDİYESPOR’UN TRANSFER YASAĞI KALDIRILDI

SON DAKİKA...
KIRŞEHİR VE KIRŞEHİR BELEDİYESPOR SEVGİSİ BU İŞTE...

Geçen sezon yeşil-beyazlı formayı giyen ve alacaklarını alamadıkları için Futbol Federasyonu'na başvurarak Kırşehir Belediyespor'a transfer yasağı koyduran 12 futbolcunun alacakları olan 976 bin lira yeşil-beyazlı ekibimizin vefakar yöneticilerinin kendi ceplerinden ödenmesi ile Kırşehir Belediyespor'un transfer yasağı bugün saat 16.15 itibariyle kaldırıldı.
Kırşehir Belediyespor Kulübü Saymanı olan, aynı zaman Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz'ın gazetemiz "Kırşehir Çiğdem"e verdiği bilgiye göre, Kırşehir Belediyespor Yönetim Kurulu'nda görev alan yöneticilerimiz kendi ceplerinden verdikleri borçla yeşil-beyazlı ekibimizin 976 bin liralık alacakları ödedi. Futbol Federasyonu da takımımızın transfer yasağını kaldırdı...
İŞTE KIRŞEHİR VE KIRŞEHİR BELEDİYESPOR SEVGİSİ BU İŞTE...
GEÇEN YILDAN KALAN KIRŞEHİR BELEDİYESPOR'UN 976 BİN LİRALIK BORCUNU KENDİ CEPLERİNDEN ÖDEYEN VEFAKAR YÖNETİCİLERİMİZ... İYİ Kİ VARSINIZ...
BU SAATTEN SONRA KİM KIRŞEHİR BELEDİYESPOR'A HİZMET İÇİN GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATARAK ÇALIŞIP, CEPLERİNDEN PARA ÖDEYEN YÖNETİCİLERE DİL UZATIRSA BİLİN Kİ ONLAR KIRŞEHİRLİ DEĞİL, HAİNDİR.

****

Teknik Direktör Taner Öcal ile yollarını ayırıp takımın başına Bursaspor Antrenörü Mustafa Er’i getiren yeşil-beyazlı ekibimizin yöneticileri, ikinci yarıya güçlü bir Kırşehir Belediyespor’la girmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Bu arada yeşil-beyazlı ekibimiz ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da Teknik Direktör Mustafa Er yönetiminde sürdürürken, yeşil-beyazlı ekibin yöneticileri hem transfer çalışmaları da devam ediyor.
3 futbolcu ile her konuda anlaşıp Antalya’daki kampa kattıklarını, halen 3-4 futbolcu ile görüşmelerinin devam ettiğini belirten Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Osman Uçar, “Kırşehir Belediyesporumuz bütün Kırşehir’in takımıdır. Siyaset üstüdür. Herkesin maddi desteğini bekliyoruz” dedi.
Kırşehir Belediyespor, yöneticileri son olarak Erzurumspor forması giyen tecrübeli bek Serkan Kurtuluş ile anlaşma sağladı. Oyuncu takımın kampına katıldı.
Amedspor'dan kanat oyuncusu Burak Taşdemir ile anlaşmaya varan Kırşehir Belediyespor’un forvet eksikliğini 2.ligin deneyimli ismi Atilla Yıldırım ile doldurmaya hazırlandığı öğrenildi. 1990 doğumlu tecrübeli futbolcu Atilla Yıldırım en son Azerbaycan Süper ligi takımlarından Sumqayıt FC de forma giydi.
Kırşehir Belediyespor’un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Mustafa Er ise Kırşehir halkını hep yanlarında görmek istediklerini açıkladı.
Mustafa Er, “Yeşil-beyazlı ekiple sözleşme imzalayan, Bugün profesyonel teknik adamlık kariyerim için önemli bir gün ve heyecan yaşamaktayım. Her teknik adamın isteyeceği güven, samimiyet ve ilgiyi şahsım ve ekibime gösteren Kırşehir Belediyespor Kulübü ile el sıkışıp kulübümüzün şampiyonluk hedefi doğrultusunda çalışmaya başlamış bulunmaktayım. Önce 1. Lig, sonra Süper Lig hedefi ile çıktığımız bu yolda tüm Kırşehirlileri yanımızda görmeyi istiyor, anlaşmanın her iki taraf için hayırlı olmasını diliyorum.”(HABER: SALİH GÜNER)