KIRŞEHİR Belediyespor’un 2017-2018 Futbol Sezonunda yol haritası belli oldu. Yeşil-beyazlıların rakipleri 2 bölgeye dağıldı. Rakiplerimiz en çok Batı Karadeniz Bölgesi’ne dağıldı.
EN YAKIN KIRIKKALE, EN
UZAN ZONGULDAK EREĞLİ…
Kırşehir Belediyespor, yeni sezonda 8 ilde deplasman havası soluyacak.
Belediyespor’u yakın deplasmana 140 km Kırıkkale, en uzak deplasmanı ise 486 km ile Zonguldak Ereğli olacak.
13 takımdan oluşan Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 6.grupta 8 il temsil eden 13 takım var.
Ankara 3, Kırıkkale 2, Zonguldak 2, Bartın, Karabük, Kastamonu, Bolu, Çankırı takımla grubu oluşturdu.
Bu iller arasında en uzak mesafede yer alan Zonguldak Ereğli.
Kırşehir’e ortalama 486 km mesafede ilk sırada yer aldı.
Ereğli’yi 473 km ile Bartın, 401 km ile Zonguldak Devrek takip ederken, yeni sezonda en yakın deplasman ise Kırıkkale olacak.
Kırıkkale’den sonra 3 Ankara deplasmanı en yakınlar arasında yer alıyor.
KIRŞEHİR İLE RAKİP İLLER ARASINDAKİ MESAFE:
Zonguldak Karadeniz Ereğli: 486 km. ,Bartın: 473 km. ,Zonguldak Devrek: 401 km. ,Bolu Yeni Çağ: 336 km. ,Karabük: 334 km. ,Kastamonu 321 km. ,Çankırı: 215 km. ,Ankara: Sincan (235 km.), Çubuk (195 km), Keçiören Bağlum (194 km.), Kırıkkale: 141 km (x2).
Bu tablonun ardından Kırşehir Belediyespor’un 12 deplasman maçında geliş ve gidişi toplam 7251 km olarak karşımıza çıkıyor.
10 YENİ TAKIM BOY GÖSTERECEK
Yeni ismiyle Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 6.grupta toplam 10 yeni takım Kırşehir Belediyespor’la mücadele edecek.
Yeşil-beyazlılar bu sene isim değişikliği yaparak Kırşehir Belediyespor adı altında 2017-2018 Futbol Sezonunda toplam 10 yeni takım ve geçmiş sezondan kalan 2 ekiple 3. Lige çıkma mücadelesi verecek.
Önceki sezonlarda genelde İç Anadolu Bölgesi takımları ile bir üst lige çıkma mücadelesi veren Yeşil Kırşehirspor, bu sezon yeni ismiyle İç Anadolu’dan ve Karadeniz’den karma bir grupta mücadele edecek.
Bu sezon Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde geçtiğimiz sezon 3.Ligi’nden düşen Türk Metal Kırıkkalespor, Bölgesel Amatör Ligi 10’uncu grupta mücadele eden Başkent temsilcisi Keçiören Bağlumspor, Ankara Süper Amatör Küme şampiyonu olan Sincan Belediyespor, Çankırı Amatör Küme şampiyonu Çankırıspor ve geçtiğimiz sezonlar Karadeniz grubunda yer alan Bartınspor, Karabük Yüzüncü Yılspor, Kastamonu İl Özel İdarespor, Bolu Yeni Çağspor, Zonduktak Devrek ile Karadeniz Ereğlispor yer alacak.
BÖLGESEL Amatör Lig'de fikstür çekildi...
Sezon Kırşehir Belediyespor, yeni sezonun ilk maçını ezeli rakibi Türk Metal Kırıkkalespor’la açacak.
Bölgesel Amatör Lig’nde dün fikstür heyecanı yaşandı. İstanbul’da çekilen fikstürde, Kırşehir Belediyesporlu futbol severlerin gözü 6’ncı grubun üzerindeydi…
SPOR Toto Bölgesel Amatör Lig’inde yeni sezon fikstürü çekildi. İstanbul’daki Orhan Saka Amatörler Evi’nde düzenlenen kura çekimine, TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi, Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez, kulüp temsilciler ile Amatör Spor Kulüpler Federasyonu başkanları katıldı.
GÖZLER 6’NCI GRUPTA
Kırşehir’i, 2017-18 sezonunda Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de isim değişikliği sonucunda Kırşehir Belediyespor temsil edecek. Yeşil-beyazlılar geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine 6’ncı grupta yer alıyor. Grupta, Sincan Belediyespor, Keçiören Belediyesi Bağlumspor, Zonduldak Karadeniz Ereğlispor, Devrek Belediyespor, Çubukluspor Futbol AŞ, MKE Kırıkkalespor, Türk Metal Kırırıkkalespor, Kastamonu Özel İdare KHS, 1074 Çankırıspor, 100. Yıl Soğuksuspor, Yeniçağaspor ve Bartınspor var
İŞTE RAKİPLER:
BARTIN: Bartınspor, ANKARA: Sincan Belediyespor, Keçiören Belediyesi Bağlumspor, Çubukspor Futbol AŞ, ZONGULDAK: Ereğli Belediyespor, Devrek Belediyespor, KIRIKKALE: MKE Kırıkkalespor, Türk Metal Kırıkkalespor, KASTAMONU: Kastamonu Özel İdare Yolspor, ÇANKIRI: 1074 Çankırıspor, KARABÜK: 100. Yıl Soğuksuspor, BOLU: Yeniçağaspor.
İŞTE İLK HAFTA MAÇLARI: Kırşehir Belediyespor-Türk Metal Kırıkkalespor, Kdz. Ereğli Belediyespor-Devrek Belediyespor, Çubukspor Futbol AŞ-Keçiören Belediyesi Bağlumspor, Kastamonu Özel İdare KHS-Bartınspor, MKE Kırıkkalespor-100. Yıl Soğuksuspor, 1074 Çankırıspor-Yeniçağaspor Sincan Beledyespor (BAY)
İŞTE KIRŞEHİR BELEDİYESPOR’UN FİKSTÜRÜ
1.HAFTA: Türk Metal Kırıkkalespor:
2.HAFTA: Bartınspor (D)
3.HAFTA: Keçiören Bağlumspor
4.HAFTA: Çubukspor Futbol A.Ş (D)
5.HAFTA: Kastamonu Yolspor
6.HAFTA: BAY
7.HAFTA: Karadeniz Ereğli Belediyespor (D)
8.HAFTA: MKE Kırıkkalespor
9.HAFTA: 1074 Çankırıspor (D)
10.HAFTA: Sincan Belediyespor
11.HAFTA: Yeniçağspor (D)
12.HAFTA: 100 Yıl Soğukspor
13.HAFTA: Devrek Belediyespor (D)