Yeşil-beyazlı ekibimiz bayramdan sonra yeni sezon hazırlıklarına başlayacak

Kırşehir Belediyespor’un 
en uzak deplasmanı Van

    
Bu sezon 2. Lig, Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Kırşehir Belediyespor’un en uzak deplasmanı Van olurken, bu sezon toplam 22 bin 740 kilometre yol kat edecek. 
Grupların belli olmasının ardından iç ve dış transfer çalışmalarına ağırlık veren Kırşehir Belediyespor Kulübü Kurban Bayramı’ndan sonra 15 Temmuz’da lig hazırlıklarına başlayacak. 
Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Çağatay Han Torun, transferi transfer yapmak için yapmayacaklarını belirterek, “Biz yapacağımız transferlerde takımımızın ekonomik durumuna, alacağımız oyuncuların takımımıza olan katkısına bakıyoruz. Teknik heyetimizin taleplerini titizlikle inceliyor ve ona göre bir çalışma içine giriyoruz. Çünkü bizler bu takımın geleceğini sırf milyonluk popüler transferler yapalım, ya da birileri mutlu olsun diye çöpe atamayız. Elbette ayrılan oyuncularımızın yerine gerekli transferler yapılıyor ve yapılacak ancak bunun için doğru zamanda doğru maliyetle bu adımı atacağız. Ayrıca burada bütün taraftarlarımıza bir çağrıda bulunuyoruz. Kimse transfer ettiğimiz oyuncularımızı sahada görmeden onlar hakkında ileri geri yanlış söylemler sarf etmesin. Bizler haddimizi bilerek ama akıllı transferler yapacağız, bu takım sahada terinin son damlasına kadar mücadele eden onurlu ve gururlu bir takım olarak başarıyı kovalayacaktır. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Yeter ki biraz zaman, biraz sabır gösterilsin. İnşallah en kısa sürede takımımızı oluşturup, lig hazırlıklarına başlanacaktır” ifadelerini kullandı. 
Geçen sezon Kırşehir Belediyespor’da forma giyen Tugay Adamcıl, Mert Ilıman, Fatih Çıplak, Volkan Kılıç, Osman Bodur, Nuh Aşkın ve kaleci Bekir Demircan kendi istekleri ile takımdan ayrıldığını belirten Başkan Torun, Aksarayspor’da forma giyen stoper Fatih Çolak Iğdırspor’lu forma giyen kaleci Mustafa Güngör, Elazığ Karakoçanspor sağ bek oyuncu Fatih Kızılay, Kahta 02 Spor’dan Oğulcan Şahin ve Fatsa Belediyespor’dan Enver Yıldız ile sözleşme imzalayarak yeşil-beyazlı renklere kattıklarını söyledi.
Geçtiğimiz sezona bakarak yeşil-beyazlı temsilcimiz geçtiğimiz yıla bakarak bu sezon 12 farklı takımla karşı karşıya gelecek.
Yeşil-beyazlı ekibimiz geçtiğimiz yıl, Kırklarelispor, Uşak, Pazar, Karacabey, Zonguldak, Buca, Ankara Demir ile aynı grupta 1’inci Lige çıkma mücadelesi vermişti.
Kırşehir Belediyespor bu saydığımız takımlar dışında bu sezon lige yeni katılan Hekimoğlu Trabzon, Adıyaman, Etimesgut, Balıkesir, Diyarbekir, Kastamonu, Fethiye, İskenderun, Kocaeli, Sarıyer, Serik ve Van ile ilk defa karşılaşıp 1’inci Lige çıkma mücadelesi içinde yer alacak.
Kırşehir Belediyespor Türkiye Futbol Federasyonu tarafından çekilen grup kuralarının ardından bu sezon deplasmanda karşılaşacağı rakipler ile toplam 22 bin 740 kilometre yol kat edecek.
VANSPOR: Kırşehir Belediyespor’un 19 takım arasındaki en uzak deplasmanı olan Vanspor geçtiğimiz yıl Play-Off’un kıyısından döndü. Doğu ekibi geçtiğimiz yıl mücadele ettiği 2’nci Lig Kırmızı grubu topladığı 66 puanla 6’ncı sırada tamamladı. Kırşehir Belediyespor Van’a gitmesi için yaklaşık 2058 km yol kat edecek.
KIRKLARELİSPOR: Kırklarelispor son 2 yıl olduğu gibi yeni Kırşehir Belediyespor’la aynı grupta mücadele edecek. Geçtiğimiz sezon topladığı 47 puanla 10’uncu sırada tamamladı. Avrupa yakası temsilcisi, bu sene ise farklı bir performans ortaya koymak için mücadele edecek. Kırşehir Belediyespor sezonun en uzak deplasmanlarından birinde karşılaşacağı rakibinin mesafesi yaklaşık 1720 km.
HEKİMOĞLU TRABZON: Süper Ligi’nde şampiyon olan Trabzonspor’un pilot takımı olan Hekimoğlu Trabzon geçtiğimiz yıl TFF 2’nci Ligi’nde beyaz grupta mücadele etti. Sezonu 74 puanla 2’nci sırada tamamlayan bordo-mavili ekip Play-Off’ta Bayburtspor’a kaybedip elenmişti. Kırşehir Belediyespor’un Trabzon yolculuğu 1432 km olacak.
ADIYAMANSPOR: Geçtiğimiz yıl 2’nci Futbol Ligi’nde topladığı 41 puanla düşme hattının üstünde yer alan Adımayanspor bu sezon Kırşehir Belediyespor’la ayı grupta mücadele edecek. 3’üncü Ligde de karşılaştığımız Adıyamanspor maçına yeşil-beyazlı ekibimiz 1092 km yol kat edecek.
UŞAKSPOR: Geçtiğimiz sezon Uşakspor, TFF 2’nci Lig Beyaz grupta topladığı 40 puanla 13’üncü sırada tamamladı. Kırşehir ile Uşak arası 1.042 kilometre.
DİYARBEKİRSPOR: Geçtiğimiz sezon 2’nci Lig kırmızı grubu 41 puanla 15’inci sırada tamamladı. Kırşehir Belediyespor zorlu deplasman için 1.394 kilometre yol kat edecek.
ZONGULDAKSPOR: Batı Karadeniz bölgesi temsilcisi Zonguldak Kömürspor, geçtiğimiz sezon düşme hattının 7 puan önünde 38 puanla 16’nci sırada tamamladı. Kırşehir ekibinin Zonguldak’a ulaşabilmesi için 947 kilometre yol yapacak.
BUCASPOR: İzmir’in köklü kulübü Bucaspor, geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’la aynı grupta mücadele edecek. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Buca’ya ulaşabilmesi için 1.506 kilo metre yol yapacak.
KASTAMONUSPOR: 2014 yılında Kastamonu'da kurulan futbol kulübü. 2 sezon önce olduğu gibi bu sene onlarda bizimle aynı grupta mücadele ettiler. Geçtiğimiz sezonu sel felaketi yüzünden ligden 1 yıl hakkı saklı kaldı. Kastamonu-Kırşehir arasındaki mesafe ise 650 Km.
KARACABEY (BURSA): Geçtiğimiz yıl aynı grupta mücadele ettiğimiz Karacabey Belediyespor, yeni sezona da iddialı hazırlanıyor. Bursa temsilcisi bu sene Play-Off’ta kalıcı olmak istiyor. Takımımız ise bu deplasman için 1218 km mesafe yol yapacak.
PAZARSPOR: Rize temsilcisi olan Pazarspor geçtiğimiz sezon olduğu tekrar 2.Ligi’nde karşılaşacak. Karadeniz temsilcisi. Yeşil-beyazlı ekibimizin bir diğer uzak deplasmanı ise Rize. Kırşehir Belediyespor Futbol takımı Rize yolduğu 1734 km sürecek.
BALIKESİRSPOR: Geçtiğimiz yıl PTT 1’inci Ligi’nde 12 puanla 19’uncu sırada tamamlayıp bir alt lige düşen Balıkesirspor bu sezon Kırşehir Belediyespor’la aynı grupta mücadele edecek. Kırşehir ile Balıkesir arası 1692 kilometre.
FETHİYESPOR (MUĞLA): Geçtiğimiz sezon TFF 3’üncü Futbol Ligi’ni 66 puanla 2’nci sırada tamamlayıp Play-Off oynayan ve finalde penaltılar sonucunda İçel İdmanyurdu’nu saf dışı bırakıp 2’nci Lige yükseldi. Kırşehir Belediyespor, Fethiyespor ile oynayacağı maç için 1458 km yol kat edecek.
İSKENDERUNSPOR (HATAY): Geçtiğimiz yıl 3’üncü Futbol Ligini 72 puanla 2’nci sırada tamamlayan İskenderunspor, Play-Off finalinde Iğdırspor’u devirerek 2’nci Lige çıktı.
Kırşehir-İskenderun arası 944 km.
KOCAELİSPOR: Geçtiğimiz yıl PTT 1’inci Ligi’ni 44 puanla 16’ncı sırada tamamlayıp 2’nci Lige düştü ve yeni sezonda temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’la aynı grupta mücadele edecek. Kırşehir, Kocaeli arası yaklaşık 1100 km.
SARIYER (İSTANBUL):  Geçtiğimiz yıl TFF 2’nci Lig kırmızı grupta mücadele eden İstanbul ekibi Sarıyer, topladığı 43 puanla sezonu 14’üncü sırada tamamladı. Kırşehir ile Sarıyer arası 1136 km.
SERİK BELEDİYESPOR (ANTALYA): 2 sezon önce temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’la aynı grupta mücadele eden Serik Belediyespor 1 yılın ardından yeniden yeşil-beyazlı ekibimizle aynı grupta mücadele edecek. Antalya ekibi geçtiğimiz yıl mücadele ettiği 2’nci Lig kırmızı grubu topladığı 45 puanla 13’üncü sırada tamamladı. Kırşehir-Serik arası 1018 km.
ANKARA DEMİRSPOR: Geçtiğimiz yıl aynı grupta mücadele eden başken temsilcisi Ankara Demirspor, normal sezonu 49 puanla 9’uncu sırada tamamladı. Kırşehir Ankara’ya 438 kilometre yol kat edecek.
ETİMESGUT BELEDİYESPOR (ANKARA): Geçtiğimiz yılı TFF 2’nci Lig Beyaz grupta geçiren ve topladığı 47 puanla 12’nci sırada tamamlayan başkent temsilcisi için Kırşehir Belediyespor yine 438 km yol kat edecek. (HABER: CUMHUR ASLAN)