TFF 2. Lig, Beyaz Grup ekiplerinden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’da iki sezondur forma giyen iki futbolcumuz daha başka kulüplere imza attı. 
Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe forması ile Süper Lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan, Süper ligde 16, TFF 1. Ligde 106 maçı bulunan, Fenerbahçe altyapısında yetişip sırasıyla Manisaspor, Adana Demirspor, Gaziantep FK, Alanyaspor, Samsunspor, Karagümrük, Bayrampaşa, Etimesgutspqor’da futbol oynayan ve son olarak 31 maçta Kırşehir Belediyespor forması giyen 28 yaşındaki Merkez orta saha oyuncusu Gökay Iravul, Ergene Velimeşespor’la anlaşarak sözleşme imzalamıştı. 
TECRÜBELİ HÜCUM OYUNCUSU İSMAİL DÜZGÜN ERGENE VELİMEŞESPOR’DA 
Ergene Velimeşyespor yine geçtiğimiz sezon Kırşehir Belediyespor ile Play-off oynama başarısı gösteren, hücumun her bölgesinde oynayabilen 30 yaşındaki Başarılı oyuncu İsmail Düzgün ile anlaşarak sözleşme imzaladı. 
Tecrübeli kanat ve santrafor oyuncusu geçtiğimiz sezon Kırşehir Belediyespor forması ile 29 maçta görev aldı ve 4 gol kaydetti, ayrıca kariyeri boyunca TFF 2. Ligde 104 maçta 26 gol, TFF 3. Ligde 111 maçta 38 gol kaydetti. 
Kırklarelispor’dan 1 transfer daha
Öte yandan iki sezondur Kırşehir Belediyespor forması giyen Serhat Mermer de 2. Lig ekiplerinden Kırklarelispor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
TFF 2. Lig'de mücadele Kırklarelispor Kulübü, yeni sezonda Kırşehirspor’dan orta saha oyuncusu Serhat Mermer’i kadrosuna kattı.
Pek çok kulüpte forma giyen ve İnegölspor’da oynarken Kırşehir Belediyespor’a transfer olan Serhat Mermer, yeşil-beyazlı ekibimizin orta sahasında 2 sezon forma giydikten sonra sezon sonunda yollarını ayırarak serbest kalmıştı. 
Serhat Mermer ile 2 yıllık sözleşme imzalarken, Kırklarelispor Kulüp Başkanı Volkan Can, yeni sezona iyi hazırlandıklarını ifade etti. 
Can, “Kırşehirspor’dan Serhat Mermer kardeşimizle 2 yıllık sözleşme imzaladık. Yeni sezon hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Transferlerle eksik mevkilerimizi tamamlıyoruz” dedi.
“Kırşehir Çiğdem” Gazetesi olarak Kırşehir Belediyespor’a hizmet ettikten sonra yeşil-beyazlı ekibimizle yollarını ayırarak başka kulüplere giden futbolcularımıza yeni takımlarında başarılar dileriz. (HABER: SALİH GÜNER)