TFF 2’nci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve son 2 karşılaşmasını kaybederek 3’üncülükten 5’inciliğe gerileyen temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Perşembe günü karşılaşacağı Kırklarelispor maçının hazırlıklarını yoğun şekilde sürdürüyor.
Tarsus İdmanyurdu maçının ilk yarısını 1-0 önde tamamlayıp 2’nci yarıda skoru değiştirme adına saha içinde her türlü taktik hamleyi yaptıklarını fakat buna rağmen neticeye varamadıklarını kaydeden Coşkundere, savunmada basit hatalardan kaynaklı yedikleri gollerle puan hedefledikleri maçtan eli boş dönmenin üzüntüsü içinde olduklarını kaydetti.
Teknik Direktör Ercüment Coşkundere, 4 Mart Perşembe günü iç sahada oynanacak Kırklarelispor maçının mutlak kazanılması gerektiğini belirterek, “Öne geçtiğimiz maçtan yenik ayrılmak çok üzücü. Artık hiçbir mazeretin kabul etmiyoruz. Toparlayacağız, toparlamamız gerek. Kırklarelispor maçı her şeyin önüne geçti. Böyle oldu, şöyle oldu, ıska geçtim, kendi kaleme attım, yanlış pas verdim bunlar yok. Hiçbir mazereti kabul etmiyorum. Mazeret üretecek durumumuz kalmadı. Maç kazanmalıyız. Perşembe gününe yüzde 100 konsantrasyon olmalıyız. Birçok maçta verilmemesi gereken puanlar verdik. Artık buna ‘dur’ deme vakti geldi. Futbolculara ikazlarımızı yapıyoruz. Bu hafta toparlanma haftası olacak. Ligde hedefleri olan bir takımız. 2 maçtaki puan kayıpları bizleri geriye doğru sürüklese de Kırklarelispor maçıyla tekrar yeni bir sayfayı başlatmayı planlıyoruz. İnşallah kazanan taraf biz oluruz” dedi.
3-24 Şubat tarihleri arasında oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik, 2 yenilgi aldı. Şubat’ın sonlarını galibiyet sessizliğiyle kapatan yeşil-beyazlı ekibimiz, Mart ayında 5 zorlu müsabakaya çıkacak. Mart serüveni 4 Mart’ta sahasında Kırklarelispor maçıyla başlayacak.
Play-Off hedefini sonuna kadar sürdürmek isteyen Kırşehir Belediyespor, Mart ayında zorlu bir lig periyoduna girecek. Yeşil-beyazlılar, 4 Mart Perşembe ile 24 Mart Çarşamba günleri arasına denk gelen 21 günlük süreçte 5 zorlu maçta 3 puan sınavı verecek. Maçların 3’ü iç sahada, 2’si deplasmanda.
Şubat ayı lig periyodunu 2-1’lik Tarsus yenilgisiyle tamamlayan Kırşehir Belediyespor bu periyotta sadece 2 galibiyet çıkardı.
3 Şubat’ta Etimesgut Belediyespor deplasmanıyla başlayan, Kastamonuspor, 1922 Konyaspor, Eyüpspor ve Tarsus İdmanyurdu maçıyla devam eden Şubat mesaisinde Kırşehir Belediyespor Kastamonuspor ve 1922 Konyaspor maçlarından galip ayrılırken, Etimesgut beraberliğinin ardından Eyüpspor ile Tarsus İdmanyurdu’na da kaybetti.
7 puanla geride bırakılan Şubat ayının ardından Mart ayına geçiş yapacak olan Kırşehir Belediyespor, 4 Mart ile 24 Mart tarihleri arasında 5 maç oynayacak.
4 Mart Perşembe günü sahasında Kırklarelispor’u konuk edecek Kırşehir Belediyespor, bu maçtan 6 gün sonra 10 Mart Çarşamba günü Vanspor deplasmanına çıkacak. Bu maç sonrası 4’er gün arayla 14 Mart’ta Pazarspor’la evinde, 18 Mart’ta Sakaryaspor ile deplasman maçları oynanacak. Mart ayı mesaisi, 24 Mart’ta sahasındaki Karacabey Belediyespor maçıyla sona erecek. 3’ü iç saha, 2’si dış sahada oynanacak bu maçlar, Kırşehir Belediyespor’un ligdeki konumuna tam anlamıyla belirleyecek. (HABER: SALİH GÜNER)