TFF 2. Lig, Kırmızı Grup’ta ilk yarıyı 30 puanla 6’ncı sırada tamamlayan Kırşehir Belediyespor ikinci yarı hazırlıkları için Antalya’ya gitti.
Antalya Lara’da 10 gün sürecek kampın yarın başlayacağını belirten Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Osman Uçar, diğer taraftan 2 Ocak 2020 tarihinde başlayacak transfer çalışmalarını da sürdürdüklerini söyledi.
Başkan Osman Uçar, geçen sezon 3.Lig’te yeşil-beyazlı formayı giyen ve 1 milyon lirayı geçen alacaklarını alamadıklarını gerekçe gösteren 16 futbolcu Futbol Federasyonu’na başvurmaları üzerine Kırşehir Belediyespor’a verilen transfer yasağını da aşmaya çalıştıklarını söyledi.
Başkan Osman Uçar, “Geçen yıl takımımızın formasını giyen futbolcularımız ile teknik heyette görev alan bazı kişileri Kırşehir’e davet ederek, anlaşma yoluna giderek, alacaklarından indirim yaparak ödedik. Ancak 16 futbolcu bizimle anlaşma yoluna gitmeden mahkemeye gitmeleri sonucu yarın 1 milyon lirayı geçen bir borçla karşı karşıya kaldık. Şimdi bu borcu ödemediğimiz takdirde devre arasında takıma ihtiyaç duyulan transferleri yapamayacağız. Bunun için de bu borcu öyle ya böyle mutlaka ödememiz gerekiyor. Sayın Valimiz İbrahim Akın sağ olsun Jeotermal A.Ş.’yi kulübümüze sponsor yaptı ve buradan takımımıza maddi katkı sağladı. Ancak bu para şuan takımın formasına giyen futbolcularımızın maç başlarına gideceği için Federasyona yatıramıyoruz. İnşallah takımımıza gerekli maddi destekler bulur ve Federasyona bu parayı yatırır, birkaç futbolcu da transfer ederek ikinci yarıya fırtına gibi gireriz. Takımımızı 1. Lig’te görmek isteyen herkesi takımımıza maddi destek vermeye davet ediyorum” diye konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)