Teknik Direktör Taner Öcal sezon öncesi açıklamalarda bulundu:

“Kırşehir Belediyespor’u layık olduğu yere taşıyacağız”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Kırşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Taner Öcal sezon öncesi açıklamalarda bulundu.
Güneykent Tesisleri’nde günde iki kez antrenman yapan yeşil-beyazlı ekibimizin Teknik Direktörü Taner Öcal yaptığı açıklamada “Kırşehirspor kamp çalışmaları 22 Temmuz’da Kırşehirspor tesislerinde başladı. Kuvvet, dayanıklılık ve de taktik çalışmaları ile sabah kuvvet ve dayanıklılığımız var öğleden sonraki antrenmanlarda ise taktik çalışmaları yapıyoruz. Takımda eksikliklerimiz var ancak en kısa zamanda onlar da tamamlanacak. Ahmet Karadayı’yı aldık. Kendisi yurtdışından futbol yıldızı olarak transfer edildi. Ve bizi tercih etti. Ona teşekkür ediyoruz, iyi bir takım olma yolunda ilerliyoruz. Eksiklerimiz var. Yönetim de büyük bir özveri ile çalışıyor. Yaklaşık bir hafta içerisinde hedeflediğimiz takıma ulaşacağımızı düşünüyorum. Tüm Kırşehirlilerden destek bekliyoruz. Tabii ki zor bir süreç yaşıyoruz, özellikle geçen seneden şampiyon takımdan sadece bir oyuncunun kalması baya bir eksiklik. Şimdi yeni bir oluşum yapıyoruz, yeni bir takım kuruyoruz bu da kolay değil ve bunun için herkesten sabır ve iyi niyet bekliyoruz. İnşallah hep birlikte Kırşehirspor’u layık olduğu yere taşıyacağız. Lütfen herkes bizden desteğini esirgemesin biz buraya Kırşehirspor’a gönlümüz ile birliğimiz ile tecrübe ve bilişimimizle hizmet etmeye geldik tabii ki bazı sıkıntılar olacaktır. Ama bu sıkıntıları Kırşehirliler ve bizler el birliği ile halledeceğiz. Doğru yoldayız” açıklamasında bulundu.
Kırşehir Belediyespor’un en kısa sürede lige hazır hale gelmesi için çalıştıklarını, eksik mevkilere de gerekli transferlerin yapılmasının ardından lige güzel bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini ifade eden Öcal, “Kırşehir’de herkesin bizlerden beklentisinin yüksek olduğunu biliyorum. Ancak şunu kimse unutmamalı, futbol sektörü maddiyatla olur. Kulübümüzün maddi durumu ortada. Başkanımız ve yöneticilerimizin gayret ve çabaları takdire şayandır. İnşallah bu hafta içinde diğer transferlerimiz de sonuçlanır ve tam kadro lige hazırlanmaya başlarız” diye konuştu.
Lig hazırlıklarını Güneykent Tesisleri'nde sürdüren Yeşil-beyazlılar önceki gün Kulüp binasında Hacettepespor'dan kaleci Deniz Çınar, geçen sene yeşil-beyazlı ekiple şampiyonluk yaşayan Murat Şimşek, Karabükspor'dan Ahmet Karadayı ve Hacettepespor'dan Mert Bayındır ile her konuda anlaştı.
4 futbolcunun imzasında konuşan Kırşehir Belediyespor Başkanı Osman hedeflerinin Play-Off olduğunu, kadroya yeni katılan 4 futbolcu ile daha güçlendiklerini tekrarladı.
Takımının bir yandan lig hazırlıklarını sürdürdüğünü, diğer yandan kendilerinin de eksik mevkilere gerekli takviyeleri yapmak için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Osman Uçar, “Biz lige play-off hedefiyle girmek istiyoruz. Çünkü bizler büyük camiayız. Bu camia her şeyin en iyisini hak ediyor. Zorlu ve sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Bu sıkıntılı ve zorlu süreci taraftarlarımızla birlikte aşacağız. Yönetimde yer alan arkadaşlarımız gece-gündüz bu takım için çalışıyor. Tabi ki tek düşüncemiz sahada iyi futbol oynayan, yense de yenilse de taraftarların alkışlarla soyunma odasına uğurlayacağı bir takım kurmak. Her zaman her yerde söylüyoruz play-off hedefiyle yola çıktık. İnşallah hedefimiz doğrultusunda bir kadro ile lige başlayacağız. Transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Anlaşacağımız diğer futbolcuları da biran önce kadroya katıp lige hazır hale gelmek istiyoruz” dedi.
Bu arada Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Güneykent Tesisleri’nde yeşil-beyazlı ekibin başkanı, yöneticileri, teknik heyeti ve futbolcuları biraraya geldi. Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu tesisleri ziyaret ederek takımımıza başarılar dileyip, yeni dönemde yapılacak çalışmalar konusunda bilgi aldılar. Ayrıca Galatasaraylı eski futbolcu Hasan Kabze’nin de bulunduğu ziyarette bir konuşma yapan Başkan Ekicioğlu, “Gücümüze güç kattıkları için kendilerine Hasan Kabze’ye de çok teşekkür ediyorum. İnşallah yeni sezonda hep birlikte kenetlenip, başarılı olacağız. Bizler sizlerin her zaman yanınızda olacağız” dedi.
Güneykent Tesisleri’nde sabah ve akşam günde iki antrenmanla hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekibimizin futbolcuların çalışmalarının neşeli bir ortamda geçmesi dikkat çekiyor.
Öte yandan Kırşehir Belediyespor’un maçlarını oynayacağı Ahi Stadı’nın zemininde gerekli iyileştirmelerin devam ettiği, ayrıca skorbordun değiştirildiği öğrenildi.
Kırşehir Belediye Başkan yardımcısı Başar Altuntaş ve spor müdürlüğü yetkilileri çalışmaları yakından takip ediyor ve Ahi Stadı’nın lige hazır hale getirilmesi hedefleniyor. (HABER: SALİH GÜNER)

KIRŞEHİR, SARIYER İLE KARŞILAŞACAK

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, 2019, 2020 sezonu hazırlıkları kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Yeşil-beyazlılar 1’inci etap kamp çalışmaları çerçevesinde yeşil-beyazlı temsilcimiz bugün ilk hazırlık maçına çıkıyor. Kırşehir ekibi yarın saat 18.00’da Nevşehir Avanos ilçesinde Sarıyerspor ile karşı karşıya gelecek. (HABER: SALİH GÜNER)