Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, A Grubu’nu değerlendirdi:

“Kırşehir Belediyespor’u hep birlikte
layık olduğu yere taşıyacağız”

TFF 2’nci Ligde kura çekimi sonrasında son 2 yıldır Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, bu sezon 19 takımlı Beyaz grupta mücadele edecek.
Grup kuralarının çekilmesinin ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, denk takımların olduğu gruba düştüklerini belirterek, “İnşallah hak edenin bir üst lige çıkacağı bir sezon olur” açıklamasında bulundu.
Bu sezon Beyaz Grup’ta mücadele edecek Kırşehir Belediyespqor’un rakiplerinin Zonguldak Kömürspor, Kırklarelispor, Pendikspor, GMG Kastamonuspor, Kırşehir Belediyespor, Ankara Demirspor, Eskişehirspor, Karacabey Belediyespor, Akhisarspor, Bucaspor 1928, Uşakspor AŞ, Nazilli Belediyespor, 1922 Konyaspor, Isparta 32 Spor, Şanlıurfaspor, Tarsus İdmanyurdu, Amed Sportif, Anagold 24 Erzincanspor, Pazarspor olduğunu ifade eden Hocaoğlu, rakiplerine değil, kendilerine baktıklarını ifade etti. 
Geçtiğimiz yıl Kırmızı grupta güçlü takımlarla başa baş mücadele edip play-off yarı finale kadar yükseldiklerini belirten Hocaoğlu, “Geçtiğimiz yıl, kırmızı grupta mücadele ettiğimizde play-off oynama başarısı gösterdik. Bu sezonda yepyeni bir kadro yepyeni bir grupla 2021-2022 Futbol sezonuna merhaba diyeceğiz. Bizler rakiplerimizi ne kendimizden küçük, nede büyük görüyoruz. Çıkıp sahaya aslanlar gibi mücadele edeceğiz. İyi bir grup olduğunu söyleyebilirim. Hakkımızda hayırlısı olsun” açıklamasında bulundu.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Kırşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu sezon öncesi açıklamalarda bulundu.
Güneykent Tesisleri’nde günde iki kez antrenman yapan yeşil-beyazlı ekibimizin Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu yaptığı açıklamada, “Kırşehirspor kamp çalışmaları 12 Temmuz’da Kırşehirspor tesislerinde başladı. Kuvvet, dayanıklılık ve de taktik çalışmaları ile sabah kuvvet ve dayanıklılığımız var öğleden sonraki antrenmanlarda ise taktik çalışmaları yapıyoruz. Takımda eksikliklerimiz var ancak en kısa zamanda onlar da tamamlanacak. İyi bir takım olma yolunda ilerliyoruz. Eksiklerimiz var. Yönetim de büyük bir özveri ile çalışıyor. Yaklaşık bir hafta içerisinde hedeflediğimiz takıma ulaşacağımızı düşünüyorum. Tüm Kırşehirlilerden destek bekliyoruz. Tabii ki zor bir süreç yaşıyoruz, özellikle geçen seneden takımdan sadece bir oyuncunun kalması baya bir eksiklik. Şimdi yeni bir oluşum yapıyoruz, yeni bir takım kuruyoruz bu da kolay değil ve bunun için herkesten sabır ve iyi niyet bekliyoruz. İnşallah hep birlikte Kırşehirspor’u layık olduğu yere taşıyacağız. Lütfen herkes bizden desteğini esirgemesin biz buraya Kırşehirspor’a gönlümüz ile birliğimiz ile tecrübe ve bilişimimizle hizmet etmeye geldik tabii ki bazı sıkıntılar olacaktır. Ama bu sıkıntıları Kırşehirliler ve bizler el birliği ile halledeceğiz. Doğru yoldayız” açıklamasında bulundu.
Kırşehir Belediyespor’un en kısa sürede lige hazır hale gelmesi için çalıştıklarını, eksik mevkilere de gerekli transferlerin yapılmasının ardından lige güzel bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini ifade eden yeşil-beyazlı teknik adam, “Kırşehir’de herkesin bizlerden beklentisinin yüksek olduğunu biliyorum. Başkanımız ve yöneticilerimizin gayret ve çabaları ile iyi bir takım kurmak için çabalıyoruz. İnşallah bu hafta içinde diğer transferlerimiz de sonuçlanır ve tam kadro lige hazırlanmaya başlarız” diye konuştu. 
Öte yandan, Kırşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Battal Çelik, grupların belirlenmesinin andından bir açıklama yaptı.
Geçen sezon aynı grupta mücadele ettikleri 7 takımın Beyaz Grup’tu bulunduğuna dikkat çeken Battal Çelik,  yaptığı açıklamada, “2. Ligte kuralar çekildi ve Kırşehir Belediyesporumuz bu sefer Beyaz Grupta yer aldı. Aslında Kırmızı Gruba bakarak daha iyi bir grupta yer aldığımızı söyleyebilirim. Grubumuzda 19 takım yer alıyor ve lig sonunda 4 takım 3. Lige düşecek. Dolayısı ile maçlar çok zor geçecek. Şimdiden Play-off oynamak veya ligi şurada burada bitiririz demek kesinlikle doğru değil. Diğer grupta olduğu gibi bu grupta da iyi takımlar var. Süper Lig tecrübesi olan Eskişehir, Akhisar, Bucaspor, gibi köklü ekipler yer aldı. Yine 3. Lig’ten bu yıl çıkan ve grubumuzda yer alan Nazilli Belediyespor, Isparta 32 Spor, gibi takımlarda yer alacak. Geçtiğimiz sezon aynı grupta mücadele ettiğimiz 7 takımla aynı grupta yer aldık. Kuraların öncelikle takımımıza sonrasında ilimiz ve ülkemiz futboluna hayırlı olması diliyorum. Umarım hastalıkların bittiği sakatlıkların olmadığı güzel bir sezon geçiririz” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)