Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu:

“Kırşehir Belediyespor’u 
daha iyi yerlere taşıyacağız” 

2 Lig ekibi Kırşehir Belediyespor’un Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, 3-0 biten Nevşehirspor maçının ardından bir açıklama yaptı.
Oynadıkları iki hazırlık maçında takımını tanımaya ve eksikleri tespit etmeye çalıştıklarını belirten Hakkı Hocaoğlu, “Çocuklarla 1 aydır çalışıyoruz. Yeni bir takımız. Özellikle hazırlık pasları ve 2. bölgede iyiydik. Finaller biraz sıkıntılıydı ama o da çalışmayla geçecek. Doğru yoldayız, çok iyi bir takım olacağımıza inanıyorum. Taraftarımızla birlikte güzel günler göreceğiz diye düşünüyorum ve çocuklara teşekkür ediyorum. Bugün çok özverili oynadılar, bir haftadır gösterdiklerimizi bugün sahada harfiyen yaptılar. Daha eksiğimiz var, daha çok çalışarak bu eksikliklerimizi gidereceğiz. İyi bir takım olacağımızı her seferinde söyleyebilirim. Bu çocuklara sahip çıkılsın onun dışında da söylenecek bir şey yok. Hazırlık maçlarımız devam edecek. Lige kadar 6 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Gittikçe daha iyi olacağız” dedi.
Eksiklikleri tespit edip, zevkle seyredilen sonuç endeksli bir takım oluşturmak için çok çalıştıklarını ifade eden Hocaoğlu, “Bolu kampına gideceğiz. Burada da 4 hazırlık maçı yapmayı düşünüyoruz. Maçlar başlayacak lige kadar eksikliklerimizi giderip, lige güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz. Şimdi 2. Lig’de oynayacaksanız bütün maçlar zor. Onun için takım ayırt etmeden biz daha iyisini nasıl yapabiliriz, daha iyi nasıl oynayabiliriz, daha iyi sonuçlar alabiliriz bunların peşindeyiz. Bütün rakiplerimize saygı duyuyoruz, bütün takımlara da yeni sezonda başarılar diliyoruz” diye konuştu. 
Sil baştan oluşturulan bir takımda uyum sorununun olacağını ve bunu da kısa sürede aşmak için futbolcularının birbirlerini tanıması gerektiğini, bunu da çok çalışarak atlatacaklarını belirten Hocaoğlu, “Takımımızda eksikliklerimiz var ancak en kısa zamanda onlar da tamamlanacak. Tüm Kırşehirlilerden destek bekliyoruz. Tabii ki zor bir süreç yaşıyoruz, özellikle geçen seneden takımdan sadece bir oyuncunun kalması büyük bir eksiklik. Şimdi yeni bir oluşum yapıyoruz, yeni bir takım kuruyoruz bu da kolay değil ve bunun için herkesten sabır ve iyi niyet bekliyoruz. İnşallah hep birlikte Kırşehir Belediyespor’u layık olduğu yere taşıyacağız. Lütfen herkes bizden desteğini esirgemesin biz buraya Kırşehir Belediyespor’a gönlümüz ile birliğimiz ile tecrübe ve bilişimimizle hizmet etmeye geldik tabii ki bazı sıkıntılar olacaktır. Ama bu sıkıntıları Kırşehirliler ve bizler el birliği ile halledeceğiz. Doğru yoldayız” diye konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)